Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Hampuri

Novum Hotel Eleazar City Center 64 €
Novum Hotel Eleazar City Center

Novum Hotel Eleazar City Center

Bremer Reihe 12-14, Hampuri, HH
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ohnsorg Theater (teatteri), Hampurin taidehalli ja Moenckebergstrasse sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin kaupungintalo ja Großmarkt Hamburg ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema ja Hauptbahnhof Nordin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Novum Hotel East Apartments 45 €
  Novum Hotel East Apartments

  Novum Hotel East Apartments

  Rahlstedter Weg 82, Hampuri
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Helmut Schmidt University on 4,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Stadtpark (puisto) ja Öjendorfer Park (puisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Horner Rennbahn -laukkarata ja City Nordin yrityspuisto ovat myös 10 kilometrin päässä. Farmsenin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trabrennbahnin U-Bahn-asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novum Hotel Belmondo Hamburg Hbf. 48 €
   Novum Hotel Belmondo Hamburg Hbf.

   Novum Hotel Belmondo Hamburg Hbf.

   Spaldingstr. 70, Hampuri, HH
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hühnerposten eventlocation ja Hampurin taidehalli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moenckebergstrasse ja Hampurin kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Steinstraßen U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Steigenberger Hotel Hamburg 109 €
    Steigenberger Hotel Hamburg

    Steigenberger Hotel Hamburg

    Heiligengeistbruecke 4, Hampuri, HH
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Neuer Wall ja Bleichenhof-Passage Hamburg sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolain kirkko ja Pyhän Mikaelin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadthausbrücken S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Select Hotel Hamburg Nord 63 €
     Select Hotel Hamburg Nord

     Select Hotel Hamburg Nord

     Oldesloer Str. 166, Hampuri, HH
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casio Europe GmbH on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Barclaycard Arenan stadion ja Hagenbeckin eläintarha sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Volksparkstadion ja Stadtpark (puisto) ovat myös 10 kilometrin päässä. Hamburg Burgwedelin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schnelsenin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Ruby Lotti Hotel Hamburg 97 €
      Ruby Lotti Hotel Hamburg

      Ruby Lotti Hotel Hamburg

      Düsternstraße 1-3, Hampuri
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Neuer Wall, Pyhän Mikaelin kirkko ja Hampurin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Miniatur Wunderland (huvipuisto) ja Hamburg Dungeon (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stadthausbrücken S-Bahn-asema ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novum Style Hotel Hamburg-Centrum 48 €
       Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

       Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

       Steindamm 68-70, Hampuri, HH
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg, Hampurin taidehalli ja Moenckebergstrasse sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin kaupungintalo ja Miniatur Wunderland (huvipuisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lohmühlenstraßen U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Le Méridien Hamburg 119 €
        Le Méridien Hamburg

        Le Méridien Hamburg

        An Der Alster 52, Hampuri, HH
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Binnenalster ja Hampurin taidehalli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moenckebergstrasse ja Hampurin kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Nordin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hauptbahnhofin S-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hampuri

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Hampuri

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Hampurissa – keskieurooppalaisessa idyllissä

         Hampuri on maan toiseksi suurin kaupunki Saksassa Elbe-joen varrella. Hampuri on yksi Saksan tärkeimpiä kaupunkeja, sillä Hampurissa sijaitsee maalle merkittävä satama. Hampurin vehreä luonto ja kaupungin historialliset rakennukset ovat tehneet kaupungista erittäin suositun lomakohteen.

         Hampurin monipuolinen hotellivalikoima

         Hampuri tarjoaa matkailijalle runsaan valikoiman erihintaisia ja -tasoisia hotelleja, jotka sijaitsevat keskustassa tai sen tuntumassa. Keskustan julkinen liikenne toimii erinomaisesti, joten matkailija pääsee kätevästi liikkumaan paikasta toiseen suuressa kaupungissa. Hotellit Hampurissa sisältävät usein useita hotellikohtaisia palveluja, kuten sisäuima-altaita, wi-fin, huonepalvelua ja lentokenttäkuljetuksia. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Hampurista tai muista Saksan kaupungeista, kuten esimerkiksi Ahrensburgista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Nähtävää ja katseltavaa Hampurissa

         Hampurista löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa, sillä kaupunkiin mahtuu historiallista nähtävää, kauniita viheralueita ja mahtavia shoppailupaikkoja. Hampurin keskustasta löytyy matkailijalle laaja valikoima erilaisia museoita, kuten esimerkiksi Hampurin taide- ja designmuseo, joka on elämys kaikille taiteesta ja muotoilusta kiinnostuneille. Suosituin museo on Hauptbahnhof-aseman kupeessa sijaitseva Hampurin Kunsthalle, joka esittelee pääasiassa 1800-luvun taidetta. Hampurin kaupunginmuseossa saa varteenotettavaa tietoa kaupungista ja sen historiasta. Hampurin etnografisessa museossa keskitytään kaukaisiin ja eksoottisiin kulttuureihin.

         Hampurin tunnetuin ja suosituin aukio ja tori on Rathausmarkt, jonka varrelta löytyy ruokailupaikkoja, kahviloita ja kojuja. Aukion kupeessa sijaitsevat monituiset myymälät ja liikkeet, jotka myyvät matkamuistoja ja vaatteita. Aukion helmi on Alster-joelle näkyvä kaunis Alsterarkaden-pylväikkö. Pylväikön takaa löytyy erinomainen shoppailukatu. Hampurin keskustan kupeesta löytyy Hampurin vanhakaupunki, josta löytyy useita historiallisia rakennuksia, kuten Chilehaus, joka on alueen merkittävimpiä. Hampurin keskustassa sijaitsee vaikuttava ja erittäin koristeellinen Raatihuone, joka hallitsee Hampurin kaupunkikuvaa massiivisella koollaan. Kaupungista löytyy myös kirkkoja, joista tunnetuin on Saksan suurimman tornikellon sisältävä St. Michaelis. St Pauli on kaupunginosa, josta on muinoin tehty laulukin. Reeberbahn on tunnettu katu, jossa aikuisviihde erottuu selkeästi erityisesti iltaisin. Hampurin satama on myös tutustumisen arvoinen nähtävyys, sillä kaupungin satama on valtava kompleksi, jossa riittää nähtävää.

         Hampuri – erinomainen shoppailukaupunki

         Hampuri on hulppea ostospaikka shoppailun haluisille matkalaisille, sillä kaupungin keskustasta löytyy lukemattomia kauppoja. Saksan hintataso on hieman kotimaata edullisempi eritoten elintarvikkeissa, varsinkin oluessa. Keskustan Mönckebergstrasse on tunnettu ostoskatu, joka pitää sisällään useita erinomaisia liikkeitä. Alsterhaus ja Neuer Wall sisältävät lisää pikkukauppoja ja ostoskeskusta etsivälle löytyy Hanse Viertel, josta löytyy muun muassa useita vaateliikkeitä, asustemyymälöitä, kampaamoja, ravintoloita, kahviloita, suklaapuoteja ja elintarvikkeita myyviä kauppoja.

         Viimeksi varatut hotellit Hampuri

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Hampuri

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.