Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lyypekki – Matkat

Pidätkö tavallisesti enemmän verkkaisesta lomailusta vai nopeatempoisista kaupunkireissuista? Kumpikin käy: ebookers auttaa sinua organisoimaan kaiken ja varmistaa, että matka kohteeseen Lyypekki tulee olemaan ikimuistoinen.

Lyypekki – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika jättää arjen huolet taakse ja nähdä Lyypekki ja sen kätkemät aarteet, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä ja autonvuokrauksista!

Voit säästää jopa 9.6%^, jos hankit meno-paluuliput ja majoituksen yhtä aikaa.

Onko unelmiesi täyttymys ruokailla joka päivä kattouima-altaan äärellä? Ei hätää. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituskohdetta, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi. Meidän avullamme kaikki onnistuu.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi hintojen välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Viimeinkin on tullut aika toteuttaa matkahaaveet. Halusitpa sitten lumisille vuorenhuipuille tai tropiikin helteisiin, me autamme sinua löytämään unelmiesi kohteen.

Varausehtoja sovelletaan.

Lyypekki – Matkat

On muistettava, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät voi luoda pelkästään rakennukset ja nähtävyydet – mihin tahansa kohteeseen kuuluvat myös paikalliset ihmiset. Tältä alueelta asukkaita löytyy 210 000.

Lyypekki sijaitsee 6 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Eckhorst, ja 230 km:n matkan päässä valtion pääkaupungista (Berliini).

Silloin, kun takapenkillä ei tapella ja huudeta, nuoriso on ihanaa matkaseuraa. Hansapark on hyvä paikka unohtaa kinastelut ja pitää hauskaa lasten kanssa.

Jos etsit paikkaa, jossa laiskotella aurinkoisen päivän hyvän ruoan ja perheen seurassa, pakkaa eväskori ja ota suunnaksi Wakenitzin luonnonsuojelualue.

Theater Figuren Museum (museo) tarjoaa paljon ainutlaatuista nähtävää. Kulje huoneissa tai pelkästään vietä aikaa hiljaisessa ympäristössä. Haluatko käydä vielä muuallakin? Seebad Museum ja Ostseestation Priwall ovat myös suositeltavia kohteita. Muista kysyä henkilökunnalta opastetuista kierroksista.

Voit rikastaa maailmankuvaasi ja laajentaa luonnon- ja kulttuurihistorian tuntemustasi, jos suuntaat tutustumaan paikalliseen museoon, kuten Museum of Nature and the Environment (museo). Löydät sieltä niin paljon uutta tietoa ja kiehtovia löydöksiä ja näyttelyesineitä, että saatat päätyä viettämään museossa koko päivän!

Museum Behnhaus Drägerhaus on tila, jossa taideteokset suorastaan vyöryvät tajuntaan. Kun olet ihaillut näitä taiteen saavutuksia, on aika istahtaa läheiseen kuppilaan ja juoda kahvit kaiken päätteeksi.

Kohteissa Museum Holstentor ja Günter Grass-Haus saat tilaisuuden tutustua ihmisiin ja tapahtumiin, jotka ovat vaikuttaneet tämän seudun kehitykseen. Jos haluat vielä vähän tarkemman katsauksen menneisiin aikoihin, myös Willy-Brandt-Haus Lübeck ja St.-Annen-Museum kannattaa ehdottomasti tarkastaa.

Tunnetko kiinnostusta käsittää paremmin alueen historiaa? Buddenbrookhaus ja Suolavarastot ovat siihen täydellisiä paikkoja. Jos sinulla on tarve tietää lisää, Schrangen ja Lyypekin kaupungintalo kannattaa myös lisätä käyntikohteisiin.

St. Jakobi Kirche ja Katharinenkirche ovat oikeita paikkoja seudun uskonnolliseen elämään ja historiaan tutustumiseen. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Lyypekin tuomiokirkko ja Petrikirche opastettuja kierroksia.

Lukuisia merenkulkijoita halki arvaamattomien vesien opastanut Travemünden vanha majakka on vaikuttava rakennelma, jota on vaikea jättää huomiotta.

Eräs tämän paikkakunnan kuuluisimmista muistomerkeistä on Heiligen-Geist-Hospital, jonka äärellä sinulle tarjoutuu tilaisuus tutustua lähemmin alueen ja sen merkittävien asukkaiden tarinaan.

Käy tarkistamassa, mitä tapahtumia Theater Combinale järjestää lomasi aikana, koska mahtava show tai muu esitys tarjoaa muisteltavaa pitkäksi ajaksi. Myös Lyypekin teatteri on laadukas ja suosittu vaihtoehto, jos kaipaat lisää laadukasta viihdettä.

Lyypekki – Hotellit

Varmista majoitus heti, kun matkapäivät ovat tiedossa, niin saat lisää aikaa ajatella sinua odottavia upeita elämyksiä! ebookersin matkaoppaassa on yli 35 majoitusliikettä.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta pitäisi aina maksaa paljon? Hotel Stadt Luebeck ja Hotel Hanseatic mahdollistavat rentoutumisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin elää kuin kuningas ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Atlantic Hotel Luebeck täyttää kaikki toiveesi? Atlantic Hotel Luebeck on sekin suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka nauttivat tyylikkäästä ympäristöstä ja ylellisistä palveluista.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Lyypekki

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Hampuri

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lyypekki

Näytä kaikki 638 majoitusliikettä kohteessa Lyypekki
Holiday Inn Luebeck

Holiday Inn Luebeck

Travemuender Allee 3, Lyypekki, SH
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (8 arvostelua)

  Holiday Inn Luebeck on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burgtor. Majoitusliike ...

  Holiday Inn Luebeck95 €

  Holiday Inn Luebeck95 €
  Park Inn by Radisson Lübeck

  Park Inn by Radisson Lübeck

  Willy-Brandt-Allee 1-5, Lyypekki, SH
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (6 arvostelua)

   Park Inn by Radisson Lübeck on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Holstentor. ...

   Park Inn by Radisson Lübeck88 €

   Park Inn by Radisson Lübeck88 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.