Halvat lennot Kiel

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Kohdelentokenttä
Hampuri
Menopaluumatkan hinta
147 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kiel?Kiel – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

The Fontenay
Steigenberger Hotel Hamburg
Hotel Louis C. Jacob
Barceló Hamburg
Hotel Europäischer Hof Hamburg
Hotel Volksschule
Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn
ACHAT Hotel Buchholz Hamburg
Gutenberger Hotel & Restaurant
Sachsenwald Hotel Reinbek
Hotel Bellevue
Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Kiel
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.