Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Etu-Töölö

85 €
Hotel Helka

Hotel Helka

4.0 kautta 5.0 Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
Hotel Helka on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 151 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
108 €
Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Presidentti

4.0 kautta 5.0 Etelaeinen Rautatiekatu 4, Helsinki
Original Sokos Hotel Presidentti on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmannin tavaratalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 483 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
82 €
Hellsten Helsinki Parliament

Hellsten Helsinki Parliament

3.0 kautta 5.0 Museokatu 18, Helsinki
Hellsten Helsinki Parliament on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Finlandia-talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1912 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 43 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
WeHost Dagmarinkatu 9 A A 3

WeHost Dagmarinkatu 9 A A 3

3.0 kautta 5.0 Dagmarinkatu 9 A A 3, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Finlandia-talo. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Roost Hietaniemenkatu

Roost Hietaniemenkatu

3.5 kautta 5.0 Hietaniemenkatu 10 D 9b, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeliaukion kirkko. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Two-bedroom Apartment in Helsinki City Center - Fredrikinkatu 58

Two-bedroom Apartment in Helsinki City Center - Fredrikinkatu 58

3.5 kautta 5.0 Fredrikinkatu 58, Helsinki, Helsinki
Two-bedroom Apartment in Helsinki City Center - Fredrikinkatu 58 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two-bedroom Apartment in Töölö, Helsinki - Museokatu 37

Two-bedroom Apartment in Töölö, Helsinki - Museokatu 37

3.5 kautta 5.0 Museokatu 37, Helsinki, Töölö
Two-bedroom Apartment in Töölö, Helsinki - Museokatu 37 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeliaukion kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
HVC Apartments Museokatu 44

HVC Apartments Museokatu 44

4.0 kautta 5.0 44 Museokatu, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeliaukion kirkko. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kotimaailma Helsinki - Museokatu 44

Kotimaailma Helsinki - Museokatu 44

3.0 kautta 5.0 Museokatu 44 B 70, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeliaukion kirkko. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
2ndhomes Helsinki Center Penthouse

2ndhomes Helsinki Center Penthouse

4.0 kautta 5.0 Runeberginkatu 25, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeliaukion kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cozy and Spacious Two-bedroom Apartment With Good Location in Töölö, Helsinki

Cozy and Spacious Two-bedroom Apartment With Good Location in Töölö, Helsinki

3.5 kautta 5.0 Museokatu 30, Helsinki, Etu-Töölö
Cozy and Spacious Two-bedroom Apartment With Good Location in Töölö, Helsinki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Finlandia-talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Roost Tunturi

Roost Tunturi

4.0 kautta 5.0 Tunturikatu 11 B 14, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Finlandia-talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
2ndhomes Kamppi Apartments 1

2ndhomes Kamppi Apartments 1

3.5 kautta 5.0 Runeberginkatu 6a, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Helsinki city centre classic studio&loft

Helsinki city centre classic studio&loft

3.0 kautta 5.0 6a Runeberginkatu, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kamppi Residence

Kamppi Residence

3.5 kautta 5.0 Freesegatan, Helsinki
Kamppi Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Finlandia-talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Etu-Töölö

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Etu-Töölö, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Etu-Töölö hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Etu-Töölö suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Etu-Töölö

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Etu-Töölö. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Etu-Töölö on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Etu-Töölö ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Etu-Töölö

Kohteessa Etu-Töölö riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Etu-Töölö parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Etu-Töölö.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Etu-Töölö

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.