Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Helsinki-Malmi

30 €
Arkadia Hotel & Hostel

Arkadia Hotel & Hostel

3.0 kautta 5.0 Tattarinsuontie 1, Helsinki
Arkadia Hotel & Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Viihdekeskus Flamingo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Kotimaailma Helsinki Keinutie 9

Kotimaailma Helsinki Keinutie 9

3.5 kautta 5.0 Keinutie 9 C 53, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Fazer Experiencen vierailukeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Malmin Raitti 7 as

Two Bedroom Apartment in Helsinki, Malmin Raitti 7 as

3.0 kautta 5.0
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Malmin Raitti 7 as sijaitsee lähellä kohdetta Viihdekeskus Flamingo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Scandinavian Apartments Kotinummentie

Scandinavian Apartments Kotinummentie

3.5 kautta 5.0 Kotinummentie 14, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Viihdekeskus Flamingo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
51 €
Innotelli Apartments

Innotelli Apartments

3.5 kautta 5.0 3d Sirrikuja, Helsinki
Innotelli Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fazer Experiencen vierailukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

3.5 kautta 5.0
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

One Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

3.5 kautta 5.0
One Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

One Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

3.5 kautta 5.0
One Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

3.5 kautta 5.0
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10

3.5 kautta 5.0
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Käsityöläisentie 4-10 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
90 €
Spot Apartments Rajakylä

Spot Apartments Rajakylä

3.0 kautta 5.0 Rajakyläntie 35, Vantaa
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fazer Experiencen vierailukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Helsinki, Aarteenetsijäntie 8

One Bedroom Apartment in Helsinki, Aarteenetsijäntie 8

3.5 kautta 5.0 Aarteenetsijäntie 8, Helsinki, Mellunmäki
One Bedroom Apartment in Helsinki, Aarteenetsijäntie 8 sijaitsee lähellä kohdetta Fazer Experiencen vierailukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

Lentokenttähotellit Helsinki-Malmi

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Helsinki-Malmi läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Helsinki-Malmi edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Helsinki-Malmi voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Helsinki-Malmi, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Helsinki-Malmi läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Helsinki-Malmi ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Helsinki-Malmi ajoissa

Tarjoukset lentokentän Helsinki-Malmi hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Helsinki-Malmi hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Helsinki-Malmi ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Helsinki-Malmi hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Helsinki hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.