Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Eurooppa

245 €
Porto Fira Villas

Porto Fira Villas

4.0 kautta 5.0 Fira Town, Santorini, Santorini Island
Porto Fira Villas on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
151 €
Nova Skyland Hotel

Nova Skyland Hotel

4.0 kautta 5.0 Tähtikuja 6, Rovaniemi
Nova Skyland Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SantaPark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 14 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Calypso Villas Zakynthos

Calypso Villas Zakynthos

4.0 kautta 5.0 Amoudi - Ano Gerakari, Zakynthos, Zakynthos Island
Calypso Villas Zakynthos on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amoudi Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pääsyn vesipuistoon (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 6 huvilaa 2 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Villa Los Rosales

Villa Los Rosales

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Nicho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Coral Villas La Quinta

Coral Villas La Quinta

4.0 kautta 5.0 Vinagrera con Retama, Urbanizacion La Quinta, Santa Ursula, Tenerife
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Lago Martiánez -maauimala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa 2 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Emerald Villas & Suites

Emerald Villas & Suites

4.0 kautta 5.0 Agios Nikolaos, Volimes, Zakynthos, Zakynthos Island
Emerald Villas & Suites on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Agios Nikolaos-Volimes beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
91 €
Guesthouse Sharon Aarhus

Guesthouse Sharon Aarhus

3.0 kautta 5.0 Tjørnegade 6 B, Aarhus N, Aarhus
Guesthouse Sharon Aarhus on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ǻrhusin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
70 €
Hello Villas

Hello Villas

4.0 kautta 5.0 Rampa do Mato Serrão, 20, Carvoeiro
Hello Villas on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carvoeiron uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 58 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
404 €
Villas S'argamassa

Villas S'argamassa

4.0 kautta 5.0 AVENIDA S'ARGAMASSA,103, Santa Eulalia del Rio, IBIZA
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de S'Argamassa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 15 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Anfi Opal Villas

Anfi Opal Villas

5.0 kautta 5.0
Anfi Opal Villas on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 5 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
88 €
Relais Alberti

Relais Alberti

4.0 kautta 5.0 Campo della Chiesa 3, Malamocco - Lido, Venetsia, VE
Relais Alberti on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Circolo Golf Venezia Alberoni (golfkeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset ja kahvila. Tässä vuonna 1400 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 8 huvilaa 2 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
227 €
Oia Sunset Villas

Oia Sunset Villas

4.5 kautta 5.0 Oia, Santorini, Santorini Island
Oia Sunset Villas on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja porealtaat ulkotiloissa.
Hae hinnat
Gonia Residence

Gonia Residence

4.0 kautta 5.0 Pyrgos, Santorini
Gonia Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
140 €
Aurora Igloos & Suites

Aurora Igloos & Suites

3.5 kautta 5.0 Astelintie 1, Pelkosenniemi
Aurora Igloos & Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Astelin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 10 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
Italianway - Locanda della Meridiana

Italianway - Locanda della Meridiana

Via Flumendosa Angolo Via Tirso, Pula, Province of Cagliari
Italianway - Locanda della Meridiana on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Laguna di Nora -akvaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä huvilassa on 10 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Eurooppa Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Eurooppa parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Eurooppa Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Eurooppa Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Eurooppa Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Eurooppa näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Eurooppa

Kohteen Eurooppa Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Eurooppa Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.