Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Maatilamajoitukset Eurooppa

Hae hinnat
Il Borro - Relais & Châteaux

Il Borro - Relais & Châteaux

Località Borro, 1, San Giustino Valdarno, Loro Ciuffenna, AR
Il Borro - Relais & Châteaux on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valdarno. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa maatilamajoituksessa on 38 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
55 €
Agriturismo Vivinatura

Agriturismo Vivinatura

Via Ponte Izzo 49, Pompeji, NA
Agriturismo Vivinatura on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä maatilamajoituksessa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
166 €
Zash Country Boutique Hotel

Zash Country Boutique Hotel

Strada Provinciale 2/I-II n.60, Riposto, CT
Zash Country Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Torre Archirafin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä maatilamajoituksessa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Agriturismo Manitta

Agriturismo Manitta

Contrada Le Donne, Ricadi, VV
Agriturismo Manitta sijaitsee lähellä kohdetta Scalèan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä maatilamajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
170 €
La Mormoraia

La Mormoraia

Agriturismo San Gimignano, San Gimignano, SI
La Mormoraia on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sant'Agostinon kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1600 rakennetussa maatilamajoituksessa on 30 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
117 €
Merigge

Merigge

Via di Montenero 36, Montepulciano, Provincia di Siena
Merigge sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Agriturismo Masseria Cannella

Agriturismo Masseria Cannella

Agriturismo Masseria Cannella sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garganon niemimaa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maatilamajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Tenuta Sant'Andrea

Tenuta Sant'Andrea

Tenuta Sant'Andrea on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta San Salvatoren krypta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maatilamajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat keittonurkkaukset ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Agriturismo Mare e Monti

Agriturismo Mare e Monti

Via Santa Lucia 26, ex Via Radicosa, Agerola, NA
Agriturismo Mare e Monti on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
Agriturismo Villa Graziani

Agriturismo Villa Graziani

Via per Rosignano 14, Vada, Rosignano Marittimo, LI
Agriturismo Villa Graziani on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bianchen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä maatilamajoituksessa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Agroturismo Son Galcerán

Agroturismo Son Galcerán

4.0 kautta 5.0 Pont De Son Galceran, Pol.5-Par.23, Esporles, Mallorca
Agroturismo Son Galcerán on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Son Puigin viinitila. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden maatilamajoituksessa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Loch Ness Glamping

Loch Ness Glamping

4.0 kautta 5.0 The Jennings, Drumnadrochit, Inverness, Skotlanti
Loch Ness Glamping on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Urquhart Castle (linna). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden maatilamajoituksessa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Borgo di Pietrafitta Relais

Borgo di Pietrafitta Relais

Pietrafitta Società Agricola a r.l, Località Pietrafitta n.46, Castellina in Chianti, SI
Borgo di Pietrafitta Relais on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Casa Vinicola Luigi Cecchi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa maatilamajoituksessa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Resort Locanda Rossa

Resort Locanda Rossa

Strada Capalbio Pescia Fiorentina 11b, Capalbio, GR
Resort Locanda Rossa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Giardino dei Tarocchi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä maatilamajoituksessa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Il Leccio Luxury Resort

Il Leccio Luxury Resort

VIA GIUNTINI 14, Santa Margherita Ligure, GENOVA
Il Leccio Luxury Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parco Naturale Regionale di Portofino. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maatilamajoituksessa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset tarjoavat aitoja lomakokemuksia

Haluatko kokea lomallasi matkakohteesi aitoa kulttuuria ja majoittua jonnekin muualle kuin perinteiseen hotelliin? Silloin kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset ovat täydellinen vaihtoehto. Pääset näkemään ympärilläsi matkakohteesi aitoa elämänmenoa. Mikä parasta, myös luonto on lähellä, ja voit lähteä halutessasi kävelylle ympäröivälle maaseudulle. Voit halutessasi osallistua myös maatilan töihin ja nähdä millaista elämä maalla on.

Kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset tarjoavat mahdollisuuden paikallisten herkkujen maisteluun

Näissä hotelleissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin lähietäisyydeltä. Näet, mistä raaka-aineet tulevat ja miten niitä kasvatetaan. Voit myös tutustua paikallisiin ruoanlaittotapoihin, sillä kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset, antavat mahdollisuuden seurata, miten paikalliset valmistavat ruokaa. Maatilalla yöpymisessä on myös se hyvä puoli, että saatat saada kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita, kuten hilloa, viiniä tai tuoreita vihanneksia.

Kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset sijaitsevat lähellä luontoa

Eurooppa on ainutlaatuinen paikka maatilaloman viettämiseen kauniin luonnon ympäröimänä. Maaseudun rauhassa arkipäivän kiireet unohtuvat ja voit rentoutua rauhoittavassa ympäristössä. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia päivän viettämiseen ulkoilmassa. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle, tarkkailla lintuja tai viettää rauhallisen iltapäivän puutarhan vehreyden ympäröimänä.

Kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset – vietä loma mukavuuksista nauttien

Kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset tarjoavat vieraille lomakokemuksen, jossa ei ole tingitty mukavuuksista. Halutessasi pääset nauttimaan lomallasi myös ylellisistä palveluista. Tällaisissa paikoissa on usein ulkouima-allas, auringonottoterassi, kylpylä ja lähiruokaa tarjoava ravintola. Huoneista on yleensä kaunis näköala ympäröivälle maaseudulle. Viihtyisissä oleskelutiloissa voi istua takkatulen äärellä ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Luonnonläheisessä ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.

Löydät ebookersilta parhaat kohteen Eurooppa Maatilamajoitukset

Toiveitasi vastaavan maatilamajoituksen löytäminen kohteesta Eurooppa onnistuu helposti. Käytä apuna kätevää hakukonettamme ja karttatoimintoamme ja löydät kohteen parhaat maatilamajoitukset. Tämä on erityisen näppärä toiminto, jos sinulla on jo jokin ajatus siitä, millaisessa ympäristössä haluaisit majoittua. Voit käyttää sitä kuitenkin myös inspiraation lähteenä. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.