Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Eurooppa suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Eurooppa

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Eurooppa olivat annetulla aikavälillä 45 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 78 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteeseen

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
FCO Barcelona 23.4. - 6.5. 119 €
FCO Barcelona 23.4. - 6.5. 119 €
FRA Barcelona 25.4. - 28.4. 139 €
FRA Lontoo 24.4. - 28.4. 206 €
FRA Lontoo 24.4. - 28.4. 206 €
SIN Rooma 25.4. - 12.5. 556 €
SIN Rooma 25.4. - 12.5. 556 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Eurooppa

Eurooppa – Lomat Economy-lennoilla

Halvat lennot kohteeseen Eurooppa

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Eurooppa?

Halvimmat lennot kohteeseen Eurooppa löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Eurooppa.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Eurooppa?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Barcelona (BCN) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 78 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 45 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Eurooppa?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Eurooppa edestakaisella lennolla on lokakuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan kesäkuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Eurooppa?

Kohteeseen Eurooppa lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Vueling Airlines, Norwegian Air Shuttle, SAS, Lufthansa.


Voiko kohteen Eurooppa lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Eurooppa voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Eurooppa peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Eurooppa saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Eurooppa

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.