Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Riika

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Riika

Lennot Riika

Latvian viehättävä pääkaupunki Riika on erinomainen kohde rentouttavalle viikonloppulomalle. Baltian Pariisinakin tunnettu kaupunki on kiehtova sekoitus historiaa ja nykypäivää, ja paikallisessa kulttuurissa näkyy niin keskieurooppalaisia kuin venäläisiä vivahteita. Me eBookersilla haluamme tehdä matkastasi ikimuistoisen ja vaivattoman heti ensimetreiltä. Markkinoiden parhaana tunnetusta hakukoneestamme löydät helposti ja nopeasti yli 400 lentoyhtiön huokeimmat tarjoukset ja halvimmat lennot Riikaan. Mikäli sinulla on jonkun lentoyhtiön bonuskortti, voit myös rekisteröidä lentopisteesi varausvaiheessa meidän sivustollamme. Kätevää, eikö totta? Anna hakukoneemme johdattaa sinut hetkeksi irti arjesta!

Saapuminen Riikaan

Riian lentoasema Lidosta sijaitsee vain 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kulkuyhteydet sieltä kaupungille ovat hyvät, ja edullinen hintataso näkyy myös matkalippujen hinnoissa.

Bussilla numero 22 pääset lentokentältä suoraan Vanhaankaupunkiin. Bussien vuoroväli on vain 10 minuuttia, ja matka taittuu noin 40 minuutissa. Lipun voit hankkia kätevästi suoraan kuljettajalta, ja sen hinta on 0,70 latia eli hieman yli euron. Muistathan varata mukaasi paikallista valuttaa. Myös ennakkolipun hankkiminen lentokentältä on mahdollista.

Airport Express -minibussit kuljettavat sinut Riian keskustaan 3 latin hintaan. Matkustusaika on vain noin 20 minuuttia, ja mukavuudenhaluisille tai runsaasti matkatavaroita kantaville tämä voi olla busseja miellyttävämpi vaihtoehto. Voit myös hypätä paikalliseen taksiin ja huristella kaupungin keskustaan varttitunnissa. Taksimatkan kiinteän hinnan tulisi olla noin 9 latia.

Ainutlaatuinen Riika sykähdyttää tunnelmallaan: vanhat rakennukset ja vilkas kulttuurielämä värittävät sulassa sovussa paikallista elämänmenoa. Pienestä koostaan huolimatta kaupunki pitää sisällään runsaasti nähtävää ja koettavaa, eikä hintatasokaan päätä huimaa. Sama edullisuuden väittämä pätee myös meillä: eBookersin aina edulliset hinnat sekä vaihtuvat erikoistarjoukset takaavat, että hankkiessasi lomareissusi sivuiltamme säästät selvää rahaa. Kun varaat useita tuotteita kerralla hyödyt vielä enemmän: kokonaisalennus voi olla jopa 40 %! Tartu siis tilaisuuteen ja varaa lennot Riikaan jo tänään! Mikäli sinulla on hankaluuksia löytää lennot Riikaan haluamastasi lähtökaupungista, katso myös Helsinki Riika lennot.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Finnair, Air Baltic, KLM, SAS, Lufthansa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.