Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Asuntolaivat Eurooppa

27 €
The Cabin @ MPS Noorderzon

The Cabin @ MPS Noorderzon

2.5 kautta 5.0 Oosterdok 4, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
The Cabin @ MPS Noorderzon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NEMO Science Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden asuntolaivassa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa tallelokeron.
60 €
Free Estoria

Free Estoria

Club Nautico - Porto Scoglitti pontile c, Vittoria, RG
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scoglittin huvivenesatama. Tässä asuntolaivassa on 2 huonetta. Majoitustila tarjoaa keittonurkkauksen ja lieden.
298 €
Floating Village Brombachsee

Floating Village Brombachsee

4.0 kautta 5.0 Marin Ramsberg Am Segelhafen 2, Pleinfeld
Floating Village Brombachsee sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Großer Brombachsee. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä venesataman ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden asuntolaivassa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
Hae hinnat
Wohnschiffe Severa

Wohnschiffe Severa

2.5 kautta 5.0 Alter Hafen Süd Liegeplatz 10, Rostock
Wohnschiffe Severa on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rostockin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden asuntolaivassa on 50 huonetta 1 kerroksessa.
255 €
Houseboat Schellingwouderdijk

Houseboat Schellingwouderdijk

3.0 kautta 5.0 Schellingwouderdijk 420, Amsterdam
Houseboat Schellingwouderdijk on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja venesataman. Tässä 3 tähden asuntolaivassa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
HAVEL Cruiser

HAVEL Cruiser

2.5 kautta 5.0 Potsdamer Straße 4 G, Brandenburg an der Havel
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Paavalin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden asuntolaivassa on 8 huonetta. Majoitustila tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Marina Azzurra Resort

Marina Azzurra Resort

Via Casa Bianca - Via San Martino, Lignano Sabbiadoro
Tämä asuntolaiva on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf Club Lignano. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä asuntolaivassa on 25 huonetta. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Yatch Suite Porto Santo Stefano

Yatch Suite Porto Santo Stefano

Porto Domiziano, Monte Argentario, GR
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Argentarion akvaario. Majoitusliikkeessä on saatavilla venesatama, aamiainen (lisämaksusta) ja Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Majoitustila tarjoaa parvekkeen/pation ja taulutelevision.
100 €
City Sailing

City Sailing

2.0 kautta 5.0 Ertskade 6, Amsterdam, NH
Tämä asuntolaiva on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Majoitustila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Houseboat Havana

Houseboat Havana

3.0 kautta 5.0 Jachthavenweg 42, Amsterdam
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamse Bos -puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi venesataman ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden asuntolaivassa on 2 huonetta. Majoitustila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Floating Resort

Floating Resort

Tämä asuntolaiva on saanut hyvää palautetta huoneen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lignano Sabbiadoron ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä asuntolaivassa on 2 huonetta. Majoitustila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Copenhagen Houseboat

Copenhagen Houseboat

3.5 kautta 5.0 Langebrogade 1, Kööpenhamina
Tämä asuntolaiva on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havnebadet Islands Bryggen uima-allas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1959 rakennetussa 3,5 tähden asuntolaivassa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Majoitustila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
68 €
Boat Haus Mediterranean Experience Alcaidesa La Linea

Boat Haus Mediterranean Experience Alcaidesa La Linea

3.0 kautta 5.0
Boat Haus Mediterranean Experience Alcaidesa La Linea on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Santa Bárbara. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden asuntolaivassa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Asuntolaiva Mirabella Kelluva Huoneisto

Asuntolaiva Mirabella Kelluva Huoneisto

Walter-Gotsmann-Straße 2, Marina, Mirow, Mecklenburg-West Pomerania
Tämä asuntolaiva sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strandbad Mirow. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa jääkaapin ja lieden.
Hae hinnat
Kuhnle-Tours Hafendorf Müritz

Kuhnle-Tours Hafendorf Müritz

3.0 kautta 5.0 Hafendorf Müritz, Rechlin, Mecklenburg-Vorpommern
Kuhnle-Tours Hafendorf Müritz sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Badestelle Mili. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden asuntolaivassa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja lieden.

Kohteen Eurooppa Asuntolaivat – vietä ikimuistoinen loma

Kohteen Eurooppa Asuntolaivat tarjoavat mahdollisuuden ainutkertaiseen lomakokemukseen. Asuntolaiva on varmasti erilainen tapa majoittua lomalla, ja tämän kokemuksen jälkeen perinteiset hotellit saattavat tuntua tylsältä vaihtoehdolta. Voit nukahtaa aaltojen lempeään rytmiin ja herätä aamulla suloiseen laineiden liplatukseen. Kokemus on samalla kertaa sekä rauhoittava että täynnä seikkailun tuntua.

Asuntolaivassa yövytään yleensä hieman ahtaammin kuin perinteisissä hotelleissa, mutta tarjolla on monia lisäetuja. Näistä parhain lienee se, että maisemaa on helppo vaihtaa purjeet levittämällä tai moottori käynnistämällä. Jos näkymät alkavat kyllästyttää, asia on helppo korjata. Monet asuntolaivat kulkevat reiteillä, joissa on mahdollista päästä näkemään seudun eläimiä ja luontoa tai vaihtoehtoisesti kokea hienoja kulttuurielämyksiä historiallisessa ympäristössä.

Kohteen Eurooppa Asuntolaivat – tyyliä ja luksusta

Kohteen Eurooppa Asuntolaivat tuovat lomaasi ylellisyyttä. Monet asuntolaivoista huokuvat menneiden aikojen tunnelmaa, ja niillä on takanaan pitkä historia. Pääset kokemaan historiallista loistoa istuessasi viktoriaaniseen tyyliin sisustetussa salongissa, johon kattokruunut luovat hämyisää valoa. Voit valita myös modernin huvijahdin, jonka kirkkaanvalkoisella kannella on mukava paistatella päivää merituulen puhaltaessa leppoisasti. Toiveidesi mukaisen majoituksen etsiminen käy helposti – anna matkustuspäiväsi ja näet, mitä vaihtoehtoja kohteessa Eurooppa on saatavilla haluamanasi ajankohtana.

Kohteen Eurooppa Asuntolaivat – koe unohtumaton elämys

Jos haluat nähdä kohteesta Eurooppa aivan uudenlaisen puolen, kohteen Eurooppa Asuntolaivat ovat tähän juuri täydellinen ratkaisu. Asuntolaivat on yleensä ankkuroitu hieman syrjään kaupungin kaikkein vilkkaimmasta vilinästä, ja ne auttavatkin sinua näkemään matkakohteesi vähän erilaisesta näkökulmasta. Kun majoitut asuntolaivaan, pääset viettämään aikaa myös muun kuin nähtävyyksien katselun parissa. Voit uida tai kalastaa tai vain nauttia maisemien katselusta.

Löydä ebookersilta kohteen Eurooppa parhaat Asuntolaivat

Kohteen Eurooppa Asuntolaivat tarjoavat paljon valinnan varaa, ja eteesi saattaakin tulla valinnan vaikeus. Majoituksen etsiminen käy helposti. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää apuna myös kätevää karttatoimintoamme, jonka avulla löydät helposti kaikki kohteen asuntolaivat.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.