Halvat lennot Praha

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Praha

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Praha olivat annetulla aikavälillä 72 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 150 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Praha vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Praha?

✔️ Lennot kohteeseen Praha maksavat yleensä 150 €–198 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Praha, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 72 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Praha?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Praha yhdensuuntaiselle matkalle on toukokuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Praha?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Praha helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Praha saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Praha?

✔️ Voit muuttaa kohteen Praha lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Praha?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Praha helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Praha lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Praha sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Scandinavian Airlines, Air Baltic, Lufthansa, Finnair, Brussels Airlines, Norwegian Air International Ltd. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Praha (PRG) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Praha (PRG), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Halvat lennot Prahaan

Tšekin pääkaupunki Praha houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden. Suomesta pääsee nopeasti ja pikkurahalla lentäen Prahaan, minkä vuoksi se onkin suosittu kohde. Kaunis kaupunki, lyhyet lennot ja monipuolinen lentotarjonta – miksipä ei? Prahan hintataso on kohtuullinen, joten pienelläkin budjetilla pääsee ulkomaille tutkimaan mannereurooppalaista kaupunkielämää. Lennot Prahaan löytyvät helposti, ja jokaiselle on varmasti tarjolla sopivia vaihtoehtoja. Suomesta Prahaan on päivittäin useita yhteyksiä, joten tiukalla aikataulullakin matkaava pääsee liikkumaan itselleen parhaiten sopivilla lennoilla. Varaa halvat lennot Prahaan ajoissa, sillä lähtöpäivän lähestyessä hinnat tapaavat kiivetä ylöspäin. Viime hetken varaajien onneksi laajasta lentovalikoimasta ehtii vielä saada paikkoja aivan lähdön kynnykselläkin. Lennot Prahaan ovat edullisia ympäri vuoden, joskin joulukuun ja heinä–elokuun sesonkien hintoihin voi tulla pientä nousua. Kannattaa aina vertailla lentojen hintoja myös eri viikonpäivien välillä, sillä samalla viikollakin voi olla merkittäviä eroja. Yleensä viikonloput ovat kalleinta aikaa matkustaa Prahaan ja alkuviikosta saa lentoja halvalla. Vertailemalla hintoja löydät varmasti itsellesi sopivan yhdistelmän. Halvalla Prahaan pääsee lähes ympäri vuoden.

Lento Prahaan on nopea

Suorat lennot Prahaan kestävät Helsingistä pari tuntia. Koska useampikin lentoyhtiö lentää suoraan Prahaan ja päivittäin on tarjolla useita lentoja, on matkailijan helppo valita itselleen parhaiten sopiva kellonaika. Joillekin on tärkeintä saada mahdollisimman halvat lennot kellonajasta riippumatta, jotkut taas suosivat jotain nimenomaista lentoyhtiötä hinnalla millä hyvänsä. Kattavan lentotarjonnan ansiosta jokaiselle löytyy juuri oikea vaihtoehto. Helsingistä Prahaan lentävät suoraan Finnair, Norwegian sekä Czech Airlines. Lisäksi on tarjolla paljon eri lentoyhtiöiden operoimia vaihtoyhteydellisiä lentoja. Välilaskullisella lennolla voi hyvällä tuurilla säästää hieman lentojen hinnoissa, mutta samalla matka-aika voi pidentyä huomattavasti. Ihan muutamaa euroa ei siis kannata lähteä säästämään välilaskun kustannuksella. Prahan tärkeimpiä houkuttimia on sen läheinen sijainti Suomeen nähden, ja nopeat lennot kätevine siirtymisineen tekevät siitä niin helpon kohteen. Praha onkin ollut suuressa suosiossa varsin monenlaisten matkailijoiden parissa jo pitkään halpojen lentojen ansiosta. Edulliset matkat ja kohtuullinen hintataso perillä kohteessa tarkoittavat sitä, että samalla budjetilla saa enemmän – hyvää ruokaa, matkamuistoja tai vaikka vähän enemmän tähtiä hotelliluokitukseen. Ei mikään ihme, että Praha houkuttelee ympäri vuoden.

Prahaan halvalla

Prahan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Vaclav Havel (PRG). Se sijaitsee noin 17 kilometrin päässä keskustasta, ja sieltä pääsee julkisilla liikennevälineillä näppärästi minne tahansa kaupunkialueella. Linja-autolla pääsee joko suoraan keskustaan tai jollekin kaupungin metroasemista, joilta puolestaan on helppo siirtyä lähelle omaa hotellia. Julkisen liikenteen avulla liikkuminen on erittäin edullista ja sujuvaa. Reittiin kannattaa toki tutustua jo etukäteen. Bussilla tai bussin ja metron yhdistelmällä pääsee takuuvarmasti muutaman korttelin päähän omasta hotellista pienellä vaivalla ja pienellä rahalla. Matkaan saa varata ehkä tunnin verran aikaa riippuen ruuhkatilanteesta. Bussien liikkumiseen vaikuttavat luonnollisesti tieliikenteen sumat, metrolla liikkuminen on nopeampaa. Helpointa on tietysti ottaa lentoasemalta taksi suoraan hotellille, jolloin matkatavaroita ei myöskään tarvitse kanniskella ympäriinsä. Taksien hinnat ovat luonnollisesti julkisen liikenteen kertalippuja kalliimpia, mutta kuitenkin varsin kohtuullisia verrattuna vaikkapa Suomen hintoihin. Taksit liikkuvat myös busseja suorempia reittejä, joten matka lentoasemalta keskustaan on yleensä bussia nopeampi. Iltapäivän ruuhkien aikaan taksienkin liikkuminen kuitenkin hidastuu. Keskimäärin taksikyyti lentoasemalta keskustaan kestää puolisen tuntia. Sekä taksit että bussit lähtevät aivan lentoaseman oven lähettyviltä. Siirtyminen lentoasemalta keskustaan on helppoa ja kätevää molemmilla keinoilla, joten valinnan taksin ja bussin välillä voi tehdä puhtaasti budjetinkin mukaan.

Praha Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
PRG
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Scandinavian Airlines, Air Baltic, Lufthansa, Finnair, Brussels Airlines, Norwegian Air International Ltd
Halvin lento
150 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Václav Havel
Menopaluumatkan hinta
87 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Praha?

Scandinavian Airlines, Air Baltic, Lufthansa, Finnair, Brussels Airlines, Norwegian Air International Ltd

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.