Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Praha

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Praha

Lennot Praha

Tšekin tunnelmallinen pääkaupunki Praha on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista. Sitä ei ole suotta kutsuttu jopa maailman hienoimmaksi jalokiveksi; kaupungin häikäisevä arkkitehtuuri, intiimit kävelykadut ja maailmankuulut olutravintolat tekevät Prahasta todellisen unelmien lomakohteen. Mikä parasta, halvat lennot Prahaan ovat parin klikkauksen päässä! Tutustu lentotarjontaamme, ja aloita matkasi suunnittelu jo tänään!

Saapuminen Prahaan

Prahan kansainvälinen lentokenttä Ruzyně sijaitsee luoteessa, vain parinkymmenen kilometrin päässä kaupungin sykkivästä ydinkeskustasta. Kentälle laskeutuvat niin suurimpien yhtiöiden koneet kuin hieman pienemmät halpalentoyhtiötkin.

Vaikka lentokenttä onkin varsin lähellä kaupungin vilinää, ei sieltä ole suoria raideyhteyksiä keskustaan. Matka majapaikalle taittuukin parhaiten taksilla tai bussilla. Yhdensuuntaisen taksimatkan hinta on noin 25-30 euroa, ja se kestää noin puoli tuntia. Bussin valitseminen kulkuvälineeksi tuo merkittävän säästön matkabudjettiisi: sen hinta on hieman yli euron. Bussi 119 vie sinut Dejvicán metroasemalle ja bussilla 100 pääset Zličínin asemalle. Mikäli lentosi saapuu yöllä, pääset keskustaan bussilla 510. Huomaathan, että bussimatkaa varten sinulla tulee olla vaihdettuna paikallista valuuttaa.

Oman auton vuokraaminen Prahassa on mahdollista, mutta ei kovin suositeltavaa, ellet aio suunnata matkallasi keskustaa kauemmaksi. Parkkipaikkojen löytäminen voi olla haastavaa, ja varsinkin Vanhakaupunki on suunniteltu lähinnä jalankulkijoille ja raitiovaunuille.

Satojen tornien kaupunkina tunnettu Praha on kohde, joka vetää puoleensa niin kulttuurinnälkäisiä kuin todellisia romantikkoja. UNESCOn maailmanperintökohteenakin tunnettu Vanhakaupunki on vertaansa vailla, ja viehättävä Vltava-joki värittää kaupungin ainutlaatuista ilmapiiriä. Me eBookersilla haluamme varmistaa, että lomastasi tulee ikimuistoinen, ja siksi tarjoammekin parhaat lentotarjoukset myös Prahaan juuri sinulle. Klikkaa matkustuspäiväsi hakukoneeseemme, ja nouse siiville!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Praha?

Smart Wings, Czech Airlines, SAS, Air Baltic, Air France, Ukraine International Airlines, Lufthansa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.