Pääosion alkuosa

Halvat lennot Praha alkaen 63.58 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Praha

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Prahaan

Tšekin pääkaupunki Praha houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden. Suomesta pääsee nopeasti ja pikkurahalla lentäen Prahaan, minkä vuoksi se onkin suosittu kohde. Kaunis kaupunki, lyhyet lennot ja monipuolinen lentotarjonta – miksipä ei? Prahan hintataso on kohtuullinen, joten pienelläkin budjetilla pääsee ulkomaille tutkimaan mannereurooppalaista kaupunkielämää. Lennot Prahaan löytyvät helposti, ja jokaiselle on varmasti tarjolla sopivia vaihtoehtoja. Suomesta Prahaan on päivittäin useita yhteyksiä, joten tiukalla aikataulullakin matkaava pääsee liikkumaan itselleen parhaiten sopivilla lennoilla. Varaa halvat lennot Prahaan ajoissa, sillä lähtöpäivän lähestyessä hinnat tapaavat kiivetä ylöspäin. Viime hetken varaajien onneksi laajasta lentovalikoimasta ehtii vielä saada paikkoja aivan lähdön kynnykselläkin. Lennot Prahaan ovat edullisia ympäri vuoden, joskin joulukuun ja heinä–elokuun sesonkien hintoihin voi tulla pientä nousua. Kannattaa aina vertailla lentojen hintoja myös eri viikonpäivien välillä, sillä samalla viikollakin voi olla merkittäviä eroja. Yleensä viikonloput ovat kalleinta aikaa matkustaa Prahaan ja alkuviikosta saa lentoja halvalla. Vertailemalla hintoja löydät varmasti itsellesi sopivan yhdistelmän. Halvalla Prahaan pääsee lähes ympäri vuoden.

Lento Prahaan on nopea

Suorat lennot Prahaan kestävät Helsingistä pari tuntia. Koska useampikin lentoyhtiö lentää suoraan Prahaan ja päivittäin on tarjolla useita lentoja, on matkailijan helppo valita itselleen parhaiten sopiva kellonaika. Joillekin on tärkeintä saada mahdollisimman halvat lennot kellonajasta riippumatta, jotkut taas suosivat jotain nimenomaista lentoyhtiötä hinnalla millä hyvänsä. Kattavan lentotarjonnan ansiosta jokaiselle löytyy juuri oikea vaihtoehto. Helsingistä Prahaan lentävät suoraan Finnair, Norwegian sekä Czech Airlines. Lisäksi on tarjolla paljon eri lentoyhtiöiden operoimia vaihtoyhteydellisiä lentoja. Välilaskullisella lennolla voi hyvällä tuurilla säästää hieman lentojen hinnoissa, mutta samalla matka-aika voi pidentyä huomattavasti. Ihan muutamaa euroa ei siis kannata lähteä säästämään välilaskun kustannuksella. Prahan tärkeimpiä houkuttimia on sen läheinen sijainti Suomeen nähden, ja nopeat lennot kätevine siirtymisineen tekevät siitä niin helpon kohteen. Praha onkin ollut suuressa suosiossa varsin monenlaisten matkailijoiden parissa jo pitkään halpojen lentojen ansiosta. Edulliset matkat ja kohtuullinen hintataso perillä kohteessa tarkoittavat sitä, että samalla budjetilla saa enemmän – hyvää ruokaa, matkamuistoja tai vaikka vähän enemmän tähtiä hotelliluokitukseen. Ei mikään ihme, että Praha houkuttelee ympäri vuoden.

Prahaan halvalla

Prahan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Vaclav Havel (PRG). Se sijaitsee noin 17 kilometrin päässä keskustasta, ja sieltä pääsee julkisilla liikennevälineillä näppärästi minne tahansa kaupunkialueella. Linja-autolla pääsee joko suoraan keskustaan tai jollekin kaupungin metroasemista, joilta puolestaan on helppo siirtyä lähelle omaa hotellia. Julkisen liikenteen avulla liikkuminen on erittäin edullista ja sujuvaa. Reittiin kannattaa toki tutustua jo etukäteen. Bussilla tai bussin ja metron yhdistelmällä pääsee takuuvarmasti muutaman korttelin päähän omasta hotellista pienellä vaivalla ja pienellä rahalla. Matkaan saa varata ehkä tunnin verran aikaa riippuen ruuhkatilanteesta. Bussien liikkumiseen vaikuttavat luonnollisesti tieliikenteen sumat, metrolla liikkuminen on nopeampaa. Helpointa on tietysti ottaa lentoasemalta taksi suoraan hotellille, jolloin matkatavaroita ei myöskään tarvitse kanniskella ympäriinsä. Taksien hinnat ovat luonnollisesti julkisen liikenteen kertalippuja kalliimpia, mutta kuitenkin varsin kohtuullisia verrattuna vaikkapa Suomen hintoihin. Taksit liikkuvat myös busseja suorempia reittejä, joten matka lentoasemalta keskustaan on yleensä bussia nopeampi. Iltapäivän ruuhkien aikaan taksienkin liikkuminen kuitenkin hidastuu. Keskimäärin taksikyyti lentoasemalta keskustaan kestää puolisen tuntia. Sekä taksit että bussit lähtevät aivan lentoaseman oven lähettyviltä. Siirtyminen lentoasemalta keskustaan on helppoa ja kätevää molemmilla keinoilla, joten valinnan taksin ja bussin välillä voi tehdä puhtaasti budjetinkin mukaan.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.