Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Sardinia

Jos Sardinia on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Sardinia lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Sardinia

Kohteen Sardinia lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Sardinia hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7%^ matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Sardinia, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Sardinia

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sardinia

44 €
Hotel Soleado

Hotel Soleado

4.0 kautta 5.0 Via Lido 17-19, Alghero, SS
Hotel Soleado on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Giovannin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 4 tähden hotellissa on 76 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
80 €
Resort Grande Baia

Resort Grande Baia

4.0 kautta 5.0 Localita Montepetrosu SS 125, Comune San Teodoro, San Teodoro, OT
Resort Grande Baia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tavolara - Punta Coda Cavallo Marine Protected Area. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 288 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja sadesuihkupäät.
44 €
Hotel Excelsior

Hotel Excelsior

4.0 kautta 5.0 via Amendola 7, La Maddalena, OT
Hotel Excelsior on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Archeologico Navale. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 4 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
150 €
Lantana Resort Hotel & Apartments

Lantana Resort Hotel & Apartments

4.0 kautta 5.0 Viale Nora 37, Pula, CA
Lantana Resort Hotel & Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museo archeologico Giovanni Patroni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 57 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
51 €
Club Esse Roccaruja

Club Esse Roccaruja

4.0 kautta 5.0 LOC CAPO FALCONE, STINTINO, SS, Stintino
Club Esse Roccaruja sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Pelosa -ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 135 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi digitaalikanavat ja jääkaapin.
169 €
Hotel Carlos V & SPA

Hotel Carlos V & SPA

5.0 kautta 5.0 Lungomare Valencia, 24, Alghero
Hotel Carlos V & SPA on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Torre Sulis. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 179 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
60 €
Hotel Sopravento

Hotel Sopravento

2.0 kautta 5.0 Porto Cervo, loc. Golfo Pevero, Arzachena, OT
Hotel Sopravento on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia del Piccolo Pevero. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, yökerho ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
VOI Tanka Village

VOI Tanka Village

4.0 kautta 5.0 Viale degli Oleandri 7, Localita Tanca Elmas, Villasimius, CA
VOI Tanka Village on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Simiuksen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 870 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa satelliittikanavat ja minibaarin.
60 €
DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia

DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia

4.0 kautta 5.0 Via Isarco 5/7, Olbia, OT
DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fausto Nocen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
166 €
Hotel Cala Cuncheddi

Hotel Cala Cuncheddi

4.0 kautta 5.0 Localita Capo Ceraso, Olbia, OT
Hotel Cala Cuncheddi on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia Li Cuncheddi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 79 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

Halvat meno-paluu lennot Sardinia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sardinia

Katso kaikki kohteen Sardinia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.