Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Maatilamajoitukset Portugali

99 €
Quinta da Barroca

Quinta da Barroca

3.0 kautta 5.0 Queimada, Armamar
Quinta da Barroca on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Dominicin kappeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3 tähden maatilamajoituksessa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Quinta do Mel

Quinta do Mel

3.0 kautta 5.0 Quinta Do Mel - Açoteias, Albufeira
Quinta do Mel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Falésian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
100 €
Herdade do Vau

Herdade do Vau

3.0 kautta 5.0 Lugar Monte do Vau, Quintos, Beja
Herdade do Vau sijaitsee lähellä kohdetta Serpan akvedukti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 12 huonetta.
Hae hinnat
Quinta dos Perfumes

Quinta dos Perfumes

4.0 kautta 5.0 Quinta dos Perfumes, Caixa Postal 545 S, Conceição e Cabanas de Tavira, Tavira
Quinta dos Perfumes on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ria Formosan luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden maatilamajoituksessa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
210 €
Rio do Prado

Rio do Prado

Rua Das Pocas, Arelho Obidos Lagoon, Obidos
Rio do Prado on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Obidosin laguuni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa maatilamajoituksessa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
99 €
Aldeia da Cuada

Aldeia da Cuada

3.0 kautta 5.0 Aldeia da Cuada, Fajã Grande, Lajes das Flores
Aldeia da Cuada on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Reserva Florestal Natural do Morro Alto e Pico da Se. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittonurkkaukset ja kalustetut patiot.
145 €
Quinta de la Rosa

Quinta de la Rosa

4.0 kautta 5.0 Pinhao, Sabrosa
Quinta de la Rosa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Quinta da Roêda. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden maatilamajoituksessa on 16 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
Hae hinnat
Vale de Camelosin Maalaistalo, Alentejo, Portugali

Vale de Camelosin Maalaistalo, Alentejo, Portugali

Tämä maatilamajoitus on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
81 €
Monte dos Pocos Agroturismo

Monte dos Pocos Agroturismo

4.0 kautta 5.0 Monte dos Pocos - Carregueiro, Aljustrel
Monte dos Pocos Agroturismo tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden maatilamajoituksessa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

Kohteen Portugali Maatilamajoitukset tarjoavat aitoja lomakokemuksia

Haluatko kokea lomallasi matkakohteesi aitoa kulttuuria ja majoittua jonnekin muualle kuin perinteiseen hotelliin? Silloin kohteen Portugali Maatilamajoitukset ovat täydellinen vaihtoehto. Pääset näkemään ympärilläsi matkakohteesi aitoa elämänmenoa. Mikä parasta, myös luonto on lähellä, ja voit lähteä halutessasi kävelylle ympäröivälle maaseudulle. Voit halutessasi osallistua myös maatilan töihin ja nähdä millaista elämä maalla on.

Kohteen Portugali Maatilamajoitukset tarjoavat mahdollisuuden paikallisten herkkujen maisteluun

Näissä hotelleissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin lähietäisyydeltä. Näet, mistä raaka-aineet tulevat ja miten niitä kasvatetaan. Voit myös tutustua paikallisiin ruoanlaittotapoihin, sillä kohteen Portugali Maatilamajoitukset, antavat mahdollisuuden seurata, miten paikalliset valmistavat ruokaa. Maatilalla yöpymisessä on myös se hyvä puoli, että saatat saada kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita, kuten hilloa, viiniä tai tuoreita vihanneksia.

Kohteen Portugali Maatilamajoitukset sijaitsevat lähellä luontoa

Portugali on ainutlaatuinen paikka maatilaloman viettämiseen kauniin luonnon ympäröimänä. Maaseudun rauhassa arkipäivän kiireet unohtuvat ja voit rentoutua rauhoittavassa ympäristössä. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia päivän viettämiseen ulkoilmassa. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle, tarkkailla lintuja tai viettää rauhallisen iltapäivän puutarhan vehreyden ympäröimänä.

Kohteen Portugali Maatilamajoitukset – vietä loma mukavuuksista nauttien

Kohteen Portugali Maatilamajoitukset tarjoavat vieraille lomakokemuksen, jossa ei ole tingitty mukavuuksista. Halutessasi pääset nauttimaan lomallasi myös ylellisistä palveluista. Tällaisissa paikoissa on usein ulkouima-allas, auringonottoterassi, kylpylä ja lähiruokaa tarjoava ravintola. Huoneista on yleensä kaunis näköala ympäröivälle maaseudulle. Viihtyisissä oleskelutiloissa voi istua takkatulen äärellä ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Luonnonläheisessä ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.

Löydät ebookersilta parhaat kohteen Portugali Maatilamajoitukset

Toiveitasi vastaavan maatilamajoituksen löytäminen kohteesta Portugali onnistuu helposti. Käytä apuna kätevää hakukonettamme ja karttatoimintoamme ja löydät kohteen parhaat maatilamajoitukset. Tämä on erityisen näppärä toiminto, jos sinulla on jo jokin ajatus siitä, millaisessa ympäristössä haluaisit majoittua. Voit käyttää sitä kuitenkin myös inspiraation lähteenä. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Suosituimmat hotellit Portugali

Näytä kaikki 34 223 majoitusliikettä kohteessa Portugali
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.