Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Portugali

Radisson Blu Hotel 110 €
Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel

Avenida Marechal Craveiro Lopes, 390, Campo Grande, Lissabon
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Radisson Blu Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Entrecampos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 221 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  VIP Executive Picoas Hotel 87 €
  VIP Executive Picoas Hotel

  VIP Executive Picoas Hotel

  Rua Filipe Folque, 12, Lissabon
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   VIP Executive Picoas Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen keskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden hotellissa on 131 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

   EPIC SANA Lisboa Hotel 130 €
   EPIC SANA Lisboa Hotel

   EPIC SANA Lisboa Hotel

   Av. Engenheiro Duarte Pacheco 15, Lissabon
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    EPIC SANA Lisboa Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amoreirasin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 311 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

    Corinthia Hotel Lisbon 165 €
    Corinthia Hotel Lisbon

    Corinthia Hotel Lisbon

    Avenida Columbano Bordalo Pinheiro, 105, Lissabon
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Corinthia Hotel Lisbon on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lissabonin eläintarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 518 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Varandas de Lisboa 70 €
     Varandas de Lisboa

     Varandas de Lisboa

     Rua dos Bacalhoeiros 8, Lissabon, Lisboa
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä majatalo sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lissabonin katedraali (Sé). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden majatalossa on 15 huonetta 5 kerroksessa. Majoitustila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

      Dom Pedro Lisboa 105 €
      Dom Pedro Lisboa

      Dom Pedro Lisboa

      Avenida Engenheiro Duarte Pacheco 24, Lissabon
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dom Pedro Lisboa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Amoreirasin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 263 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Jupiter Lisboa Hotel 119 €
       Jupiter Lisboa Hotel

       Jupiter Lisboa Hotel

       Avenida da Republica, 46, Lissabon
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Jupiter Lisboa Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Entrecampos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

        Hotel Santa Justa Lisboa 159 €
        Hotel Santa Justa Lisboa

        Hotel Santa Justa Lisboa

        Rua dos Correeiros, 204, Lissabon
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Santa Justa Lisboa on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1790 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

         Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto
         Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto

         Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto

         Aeroporto Internacional Lisboa, Rua C-2, Lissabon
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kasino Lisboa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja kahvilan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 173 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

          Novotel Lisboa 101 €
          Novotel Lisboa

          Novotel Lisboa

          Avenida José Malhoa 1, Lote 1-A, Lissabon
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Novotel Lisboa on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gulbenkian-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 249 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

           Iberostar Selection Lisboa 157 €
           Iberostar Selection Lisboa

           Iberostar Selection Lisboa

           Rua Castilho 64, Lissabon
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Iberostar Selection Lisboa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça Marquês de Pombal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 166 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

            Holiday Inn Express Lisbon Airport 85 €
            Holiday Inn Express Lisbon Airport

            Holiday Inn Express Lisbon Airport

            Rua Guiné, 18, Prior Velho, Loures
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Holiday Inn Express Lisbon Airport on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Oceanário de Lisboa (merieläinpuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

             Etsi hotellit kohteessa Portugali

             Kohteessa Portugali löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Portugali hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Portugali hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Portugali etukäteen. Lennot kohteeseen Portugali löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Portugali

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Portugali riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Portugali, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Portugali

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Portugali

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.