Lennot Albania

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Albania suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Albania

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Albania olivat annetulla aikavälillä 146 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 180 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Austrian Airlines
Air France
Turkish Airlines

Albanian-matkat pitävät sisällään kaikkea, mitä matkalta voisi toivoa!

Jos olet kiinnostunut varaamaan halvat lennot Albaniaan, olet oikealla asialla. Edelleen harvoille suomalaisille tuttu matkakohde pitää sisällään niin merenrantaa kuin vuoristoa, kiinnostavia kaupunkeja ja silmiä hivelevän kaunista luontoa. Albanian historia ulottuu kauas vuosituhansien taakse, joten maa on mielenkiintoinen myös arkeologian ja menneiden kulttuurien harrastajille. Albanian-matkat eivät myöskään rasita lompakkoasi liikaa. Lennot Albaniaan löydät edullisesti ebookersin sivuilta, ja Albanian hintataso on suomalaisiin hintoihin tottuneelle erittäin matala, joten voit selvitä lomastasi hyvinkin halvalla.

Haluan halvat matkat Albaniaan – mistä aloitan?

Ensinnäkin sinun kannattaa olla tarkkana, millä koneella lennät. Lentoyhtiön valinnalla on nimittäin suurempi vaikutus lentojen hintoihin kuin moni arvaisikaan. Keskimäärin halvimmat Albanian-lentoja tarjoavat lentoyhtiöt ovat Turkish Airlines, Lufthansa ja Air Serbia. Halvat lennot Albaniaan saatat löytää myös Austrian Airlinesilta ja suomalaisille hieman tutummalta SASilta. Suoria lentoja Albaniaan ei toistaiseksi ole valitettavasti tarjolla, mutta lento on yksi välilasku mukaan lukien suhteellisen nopea, lyhimmillään vajaat kuusi tuntia. Voit päästä halvemmalla valitsemalla lennot, joissa on useampi kuin yksi välilasku. Säästö ei silloin ole kuitenkaan kovin suuri. Matkasi pituus voi venähtää useilla tunneilla, ja saatat joutua yöpymäänkin välilaskukohteessa. Kannattaa siksi käyttää tervettä maalaisjärkeä ja harkintaa lentoja varatessa, sillä lentomatkastakin pitää voida nauttia.

Paras aika matkustaa Albaniaan

Toiset meistä pystyvät vaikuttamaan lomansa ajankohtaan paljonkin. Jos sinä kuulut heihin, ole tarkkana, sillä lentojen hinnoissa on huomattavasti vaihtelua eri vuodenaikoina. Halvimmat lennot Albaniaan saat todennäköisesti syksyllä, syyskuusta marraskuuhun. Lentoliput ovat edullisia yleensä myös vuodenvaihteen jälkeen tammi- ja helmikuussa. Kalleinta Albaniaan matkustaminen puolestaan on keskikesällä sekä joulun ja uudenvuoden aikaan. Myös sään puolesta kannattaa suosia syksyä ja kevättä, sillä keskikesän helposti yli 30 asteeseen kohoavat lämpötilat voivat monille olla liikaa. Vielä syyskuussa keskilämpötila on pääkaupunki Tiranassa 22 astetta ja uimavesi sopivan lämmintä. Jos taas et voi itse päättää, milloin pidät lomasi, muista, että varaamalla lentosi ajoissa – vaikkapa kuukausi tai kaksi ennen lähtöpäivää – voit säästää lentojen hinnoissa tuntuvasti!

Saapuminen Albanian pääkaupunkiin

Kaikki kotimaasta lähtevät lennot Albaniaan laskeutuvat maan pääkaupunkiin Tiranaan. Maan keskiosassa sijaitsevan noin 800 000 asukkaan Tiranan ympärillä kohoavat kauniit vuoret. Tiranan lentokenttä (IATA: TIA) sijaitsee 11 kilometrin päässä kaupungista. Lentokenttä palvelee yli kahta miljoonaa matkustajaa vuosittain, ja tarjolla on kattavasti palveluita matkailijoiden kaikenlaisiin tarpeisiin, kuten erilaisia myymälöitä, baareja ja käteisautomaatteja. Olet varmasti uupunut lentosi jälkeen, ja haluat päästä nopeasti hotellillesi. Mikäli hotellisi sijaitsee Tiranassa, pääset kaupungin keskustaan helpoiten nopealla lentokenttäbussilla, joka lähtee saapuvien terminaalin edustalta tunnin välein. Bussilippu maksaa noin 250 lekiä, ja matka keskustaan kestää 25–30 minuuttia. Mikäli lentosi laskeutuu myöhään illalla, eivätkä bussit enää kulje, voit nousta taksiin, joita odottaa niin ikään terminaalin edessä. Taksilla matka Tiranan keskustaan maksaa noin 2 500 lekiä.

Loma Albanian muissa osissa

Oletko jo löytänyt edulliset lennot Albaniaan? Toivottavasti, sillä nähtävää ja koettavaa pienessä maassa on paljon. Albanian lukuisiin kiinnostaviin kohteisiin voit tutustua vaikkapa autolla. Maassa järjestetään matkailijoille myös paljon opastettuja retkiä, joista kannattaa pyytää tietoa hotellin henkilökunnalta. Esimerkiksi Albanian suurin ja vanhin satamakaupunki Durres on kiinnostava kohde. Sen ympäristössä on suosittuja hiekkarantoja sekä runsaasti kulttuuritarjontaa. Jos hotellisi sijaitsee Durresissa, taitat Tiranan ja Durresin välisen matkan helpoiten junalla. Rauhan ja luonnon ystävät taas viihtyvät varmasti Skutarijärven rannalla Pohjois-Albaniassa. Kuulostaisiko houkuttelevalta lähteä vuorten ympäröimän järven rannalle elämänkumppanisi kanssa, yöpyä teltassa Albanian tähtien alla ja lähteä aamulla patikoimaan vuoristoon? Jos jokin näistä vaihtoehdoista saa matkakärpäsen pörisemään korvassasi, on sinun aika ostaa lento Albaniaan itsellesi ja parhaalle matkakumppanillesi.

Autonvuokraustarjoukset Albania

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.