Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Mökit Eurooppa

Hae hinnat
Lunga Estate

Lunga Estate

3.0 kautta 5.0 Craobh Haven, Lochgilphead, Skotlanti
Lunga Estate on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Arduaine Garden (puutarha). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille keittiöt ja pesukoneet/kuivausrummut.
116 €
Live Lofoten Fisherman's Cabins

Live Lofoten Fisherman's Cabins

3.0 kautta 5.0 Steineveien 17, Vestvågøy
Live Lofoten Fisherman's Cabins on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hurtigrutenin lauttaterminaali Stamsund. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja venesataman. Kaikki mökit tarjoavat keittiöt ja mikroaaltouunit.
229 €
Iisakki Glass Village

Iisakki Glass Village

3.0 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
59 €
Älgparkens Stugby

Älgparkens Stugby

2.0 kautta 5.0 Vildmarksvägen 19, Ockelbo
Tämä mökki on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wij-puutarhat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaille pation ja jääkaapin.
125 €
Heima Holiday Homes

Heima Holiday Homes

3.0 kautta 5.0 Hraunvellir, Selfoss
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Urridafossin vesiputous. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Mälarhusen Stugby Österlen

Mälarhusen Stugby Österlen

2.5 kautta 5.0 Östra Kustvägen 1773, Löderup
Mälarhusen Stugby Österlen on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sandhammarenin dyynit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja mikroaaltouunin.
88 €
BCC Loch Ness Log Cabins

BCC Loch Ness Log Cabins

3.5 kautta 5.0 Bearnock Country Centre, Glenurquhart, Drumnadrochit, Inverness, Skotlanti
BCC Loch Ness Log Cabins on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Corrimony Chambered Cairn. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja concierge-palvelut. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
88 €
Bergakungen

Bergakungen

3.0 kautta 5.0 Ebbarp 3625, Osby
Bergakungen sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Klinten Skidbacke. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
175 €
Himmerland Resort Cottages

Himmerland Resort Cottages

3.0 kautta 5.0 centervej 1, Färso, Farso
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Himmerland Golf & Country Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cedarwood Holidays - Near Godrevy Cove Beach

Cedarwood Holidays - Near Godrevy Cove Beach

3.0 kautta 5.0
Cedarwood Holidays - Near Godrevy Cove Beach on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Lizard. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki mökit tarjoavat keittonurkkaukset ja LED-televisiot.
Hae hinnat
An Ùllòrd Getaways

An Ùllòrd Getaways

2.5 kautta 5.0 Grancore North, Clonakilty, Clonakilty, County Cork
An Ùllòrd Getaways sijaitsee lähellä kohdetta Temblebryan Stone Circle. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
68 €
Kabelvåg Rorbuer

Kabelvåg Rorbuer

3.0 kautta 5.0 Torggata 16, Vagan
Kabelvåg Rorbuer on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten Aquarium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Bergeforsparkens Camping

Bergeforsparkens Camping

2.0 kautta 5.0
Bergeforsparkens Camping sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sandbrinken. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Gulliver's Resort Matlock Bath

Gulliver's Resort Matlock Bath

3.0 kautta 5.0
Gulliver's Resort Matlock Bath on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heights of Abraham. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
49 €
Älvdalens camping

Älvdalens camping

2.5 kautta 5.0 26 Ribbholmsvägen, Alvdalen, Dalarnas län
Älvdalens camping sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porfyrmuseet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkotenniskenttä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Kohteen Eurooppa Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Eurooppa on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Eurooppa hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Eurooppa Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Eurooppa – vietä erilainen perheloma

Kohteen Eurooppa Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Eurooppa Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Eurooppa vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Eurooppa Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Eurooppa Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.