Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suositut Maatilamajoitukset Italia

65 €
Agriturismo La Cerra

Agriturismo La Cerra

San Gregorio Da Sassola Road at km 6.8, Tivoli
Agriturismo La Cerra sijaitsee lähellä kohdetta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maatilamajoituksessa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
90 €
Agriturismo Le Ragnaie

Agriturismo Le Ragnaie

Localita Le Ragnaie, Montalcino, SI
Agriturismo Le Ragnaie on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Poggio Anticon viinitila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja viinitilan. Tässä maatilamajoituksessa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
89 €
Poderi Arcangelo

Poderi Arcangelo

Localita Capezzano, San Gimignano, SI
Poderi Arcangelo on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palazzo Pretorio (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1700 rakennetussa maatilamajoituksessa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
148 €
AZIENDA AGRITURISTICA LE BETULLE

AZIENDA AGRITURISTICA LE BETULLE

Località Riotorto Vecchio, 9, Piombino
AZIENDA AGRITURISTICA LE BETULLE sijaitsee lähellä kohdetta Luna Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa maatilamajoituksessa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
153 €
Masseria Santa Teresa

Masseria Santa Teresa

Contrada Santa Teresa 43-44, Monopoli
Masseria Santa Teresa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Belvedere Laman puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maatilamajoituksessa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Agriturismo Podere Cirene

Agriturismo Podere Cirene

Agriturismo Podere Cirene on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Villa Granducale di Alberese (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1930 rakennetussa maatilamajoituksessa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Merigge

Merigge

Via di Montenero 36, Montepulciano, Provincia di Siena
Merigge sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
280 €
Relais Sant'Elena

Relais Sant'Elena

Via Campo di Sasso, Bibbona, LI
Relais Sant'Elena on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ornellaian viinitila. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä maatilamajoituksessa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
67 €
Villa le Vigne

Villa le Vigne

Villa le Vigne on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valdarno. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä maatilamajoituksessa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Kohteen Italia Maatilamajoitukset tarjoavat aitoja lomakokemuksia

Haluatko kokea lomallasi matkakohteesi aitoa kulttuuria ja majoittua jonnekin muualle kuin perinteiseen hotelliin? Silloin kohteen Italia Maatilamajoitukset ovat täydellinen vaihtoehto. Pääset näkemään ympärilläsi matkakohteesi aitoa elämänmenoa. Mikä parasta, myös luonto on lähellä, ja voit lähteä halutessasi kävelylle ympäröivälle maaseudulle. Voit halutessasi osallistua myös maatilan töihin ja nähdä millaista elämä maalla on.

Kohteen Italia Maatilamajoitukset tarjoavat mahdollisuuden paikallisten herkkujen maisteluun

Näissä hotelleissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin lähietäisyydeltä. Näet, mistä raaka-aineet tulevat ja miten niitä kasvatetaan. Voit myös tutustua paikallisiin ruoanlaittotapoihin, sillä kohteen Italia Maatilamajoitukset, antavat mahdollisuuden seurata, miten paikalliset valmistavat ruokaa. Maatilalla yöpymisessä on myös se hyvä puoli, että saatat saada kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita, kuten hilloa, viiniä tai tuoreita vihanneksia.

Kohteen Italia Maatilamajoitukset sijaitsevat lähellä luontoa

Italia on ainutlaatuinen paikka maatilaloman viettämiseen kauniin luonnon ympäröimänä. Maaseudun rauhassa arkipäivän kiireet unohtuvat ja voit rentoutua rauhoittavassa ympäristössä. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia päivän viettämiseen ulkoilmassa. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle, tarkkailla lintuja tai viettää rauhallisen iltapäivän puutarhan vehreyden ympäröimänä.

Kohteen Italia Maatilamajoitukset – vietä loma mukavuuksista nauttien

Kohteen Italia Maatilamajoitukset tarjoavat vieraille lomakokemuksen, jossa ei ole tingitty mukavuuksista. Halutessasi pääset nauttimaan lomallasi myös ylellisistä palveluista. Tällaisissa paikoissa on usein ulkouima-allas, auringonottoterassi, kylpylä ja lähiruokaa tarjoava ravintola. Huoneista on yleensä kaunis näköala ympäröivälle maaseudulle. Viihtyisissä oleskelutiloissa voi istua takkatulen äärellä ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Luonnonläheisessä ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.

Löydät ebookersilta parhaat kohteen Italia Maatilamajoitukset

Toiveitasi vastaavan maatilamajoituksen löytäminen kohteesta Italia onnistuu helposti. Käytä apuna kätevää hakukonettamme ja karttatoimintoamme ja löydät kohteen parhaat maatilamajoitukset. Tämä on erityisen näppärä toiminto, jos sinulla on jo jokin ajatus siitä, millaisessa ympäristössä haluaisit majoittua. Voit käyttää sitä kuitenkin myös inspiraation lähteenä. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Suosituimmat hotellit Italia

Näytä kaikki 195 570 majoitusliikettä kohteessa Italia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.