Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suositut Karavaanialueet Italia

Hae hinnat
La Rocca Camping Village

La Rocca Camping Village

3.0 kautta 5.0 Via gardesana dell'acqua 37, Bardolino, VR
La Rocca Camping Village on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chiesa di San Severo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden leirintäalueessa on 134 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat keittonurkkaukset ja taulutelevisiot.
89 €
Villaggio Turistico Elea

Villaggio Turistico Elea

3.0 kautta 5.0 Viale Esperia, 12, Marina di Ascea, Ascea, SA
Villaggio Turistico Elea sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta spiaggia di Ascea. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden leirintäalueessa on 135 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun pation ja minibaarin.
68 €
Camping Village Rocchette

Camping Village Rocchette

3.0 kautta 5.0 Strada Provinciale 62 delle Rocchette, Castiglione della Pescaia, GR
Camping Village Rocchette on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Golf Club Punta Ala (golfkeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden leirintäalueessa on 161 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen/pation.
97 €
Camping Maremma Sans Souci

Camping Maremma Sans Souci

3.0 kautta 5.0
Camping Maremma Sans Souci on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden leirintäalueessa on 142 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
205 €
PuntAla Camp & Resort

PuntAla Camp & Resort

4.0 kautta 5.0 Punta Ala, Castiglione della Pescaia, GR
PuntAla Camp & Resort on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden leirintäalueessa on 187 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Camping Bella Italia

Camping Bella Italia

5.0 kautta 5.0 Via Bell'Italia 2, Peschiera del Garda, VR
Camping Bella Italia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bracco Baldo Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 7 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden leirintäalueessa on 605 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja pation.
79 €
Le Marze Camping Village

Le Marze Camping Village

3.0 kautta 5.0 Strada Provinciale n.158 km 30,200, Grosseto, GR
Le Marze Camping Village sijaitsee lähellä kohdetta Abbazia di San Pancrazio al Fango (luostari). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden leirintäalueessa on 140 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat keittonurkkaukset ja espressokoneet.
193 €
Campeggio del Garda

Campeggio del Garda

4.0 kautta 5.0 Lungo Lago Garibaldi, 15, Peschiera del Garda, Verona
Campeggio del Garda on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Clinica Pederzoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja rantabaarin. Tässä 4 tähden leirintäalueessa on 156 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat keittonurkkaukset ja patiot.
Hae hinnat
Camping Marelago

Camping Marelago

3.0 kautta 5.0
Camping Marelago sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden leirintäalueessa on 146 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

Kohteen Italia Karavaanialueet – ikimuistoinen loma perheen kanssa

Jos haluat lomaltasi upeita muistoja, tällöin kohteen Italia Karavaanialueet ovat täydellinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheiden lomailuun, sillä ilmapiiri on rento ja hintataso edullinen. Perheen kesken vietetty aika onkin loman parasta antia. Päivisin on mukava tutustua kohteen Italia luontoon, ja iltaisin pimeän laskeuduttua voi esimerkiksi grillailla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Tällaisista lomapäivistä jää ihania muistoja pitkäksi aikaa.

Karavaanialueet tarjoavat myös monia muita ajanviettomahdollisuuksia. Näihin voivat kuulua esimerkiksi pelihuoneet, uima-altaat, leikkikentät ja ravintolat, joten aika ei käy pitkäksi, kun vietätte lomaa kohteessa Italia.

Kohteen Italia Karavaanialueet – vietä loma ulkoilmaelämästä nauttien

Jos haluat sisällyttää lomaasi seikkailua ja ulkoilma-aktiviteetteja, kohteen Italia Karavaanialueet saattaisivat olla sinulle oikea vaihtoehto majoituspaikaksi. Ne sopivat hyvin myös lapsiperheiden lomanviettopaikaksi ja sijaitsevat yleensä rauhallisemmassa ympäristössä kuin perinteiset hotellit. Pääset siis nauttimaan kohteen Italia luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta aivan majoituspaikkasi läheisyydessä. Mukaan kannattaakin ottaa kävelyretkille sopivat varusteet.

Kohteen Italia Karavaanialueet – katso parhaat tarjoukset

Jos suunnittelet lomaa pienemmällä budjetilla, kohteen Italia Karavaanialueet ovat sopiva vaihtoehto. Palveluissa ja varustuksessa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden tarpeet, ja yöpymiseen on erilaisia vaihtoehtoja telttamajoituksesta lomamökkeihin. Ja mikä parasta, majoittuminen on edullista isoihin hotelleihin ja lomakeskuksiin verrattuna. Myöskään lomabudjettiin ei tarvitse varata paljoa rahaa, sillä luonnossa vietetty aika ei maksa mitään.

Löydä ebookersilta kohteen Italia parhaat Karavaanialueet

Aloita matkan suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta löydät kohteen Italia parhaat Karavaanialueet. Käytä majoituksen etsimisessä apuna haku-asetuksia ja kätevää karttatoimintoamme, joilla voit rajata vaihtoehtoja. Kartan avulla löydät helposti kohteesta Italia toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot ja näet niiden sijainnin. Jos haluat jättää arkipäivän kiireet taaksesi tai lähteä ikimuistoiselle lomalle perheen kesken luonnon rauhaan, asuntovaunualueella vietetty loma on täydellinen ratkaisu tähän.

Suosituimmat hotellit Italia

Näytä kaikki 195 570 majoitusliikettä kohteessa Italia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.