Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suosituimmat Matkailuvaunualueet Rooma

31 €
Roma Camping In Town

Roma Camping In Town

Via Aurelia, 831, Rooma, RM
Roma Camping In Town on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa leirintäalueessa on 300 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille patiot ja yksityiset pihat.
50 €
Fabulous Village

Fabulous Village

Via Di Malafede 225, Rooma, RM
Fabulous Village on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Fiera di Roma (kongressikeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa leirintäalueessa on 100 majoitustilaa 1 kerroksessa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille satelliittikanavat ja jääkaapit.
30 €
Happy Village & Camping

Happy Village & Camping

Via del Prato della Corte 1915, Rooma, RM
Happy Village & Camping on saanut mahtavaa palautetta majoitustilojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rooman olympiastadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä leirintäalueessa on 72 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pation ja ylelliset vuodevaatteet.
40 €
Flaminio Village Bungalow Park - Campground

Flaminio Village Bungalow Park - Campground

Via Flaminia Nuova 821, Rooma, RM
Flaminio Village Bungalow Park - Campground on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rooman olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä leirintäalueessa on 90 majoitustilaa 1 kerroksessa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja egyptinpuuvillaiset lakanat.
35 €
Camping Aurelia Club

Camping Aurelia Club

Via Castel di Guido 541, Rooma
Camping Aurelia Club on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä leirintäalueessa on 40 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
60 €
Camping Village Roma Capitol

Camping Village Roma Capitol

Via di Castel Fusano, 195, Rooma
Camping Village Roma Capitol on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ostia Antica (arkeologinen alue). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä leirintäalueessa on 30 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat patiot ja taulutelevisiot.
60 €
Real Village Roma

Real Village Roma

Via Licio Giorgieri 50, Rooma
Real Village Roma on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä leirintäalueessa on 42 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
Hae hinnat
Happy Camp in Camping Real Village Roma

Happy Camp in Camping Real Village Roma

50 Via Licio Giorgieri, Rooma
Tämä leirintäalue sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä leirintäalueessa on 20 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa asiakkaille keittiön ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Mobiilitalo 1 Kemikaalissa

Mobiilitalo 1 Kemikaalissa

Via di S. Carlo A Palidoro n°360, Campeggio, Fiumicino, Lazio
Tämä leirintäalue sijaitsee lähellä kohdetta Bau Beach. Majoitustila tarjoaa kuivausrummun.

Kohteen Rooma Matkailuvaunualueet – ikimuistoinen loma perheen kanssa

Jos haluat lomaltasi upeita muistoja, tällöin kohteen Rooma Matkailuvaunualueet ovat täydellinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheiden lomailuun, sillä ilmapiiri on rento ja hintataso edullinen. Perheen kesken vietetty aika onkin loman parasta antia. Päivisin on mukava tutustua kohteen Rooma luontoon, ja iltaisin pimeän laskeuduttua voi esimerkiksi grillailla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Tällaisista lomapäivistä jää ihania muistoja pitkäksi aikaa.

Matkailuvaunualueet tarjoavat myös monia muita ajanviettomahdollisuuksia. Näihin voivat kuulua esimerkiksi pelihuoneet, uima-altaat, leikkikentät ja ravintolat, joten aika ei käy pitkäksi, kun vietätte lomaa kohteessa Rooma.

Kohteen Rooma Matkailuvaunualueet – vietä loma ulkoilmaelämästä nauttien

Jos haluat sisällyttää lomaasi seikkailua ja ulkoilma-aktiviteetteja, kohteen Rooma Matkailuvaunualueet saattaisivat olla sinulle oikea vaihtoehto majoituspaikaksi. Ne sopivat hyvin myös lapsiperheiden lomanviettopaikaksi ja sijaitsevat yleensä rauhallisemmassa ympäristössä kuin perinteiset hotellit. Pääset siis nauttimaan kohteen Rooma luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta aivan majoituspaikkasi läheisyydessä. Mukaan kannattaakin ottaa kävelyretkille sopivat varusteet.

Kohteen Rooma Matkailuvaunualueet – katso parhaat tarjoukset

Jos suunnittelet lomaa pienemmällä budjetilla, kohteen Rooma Matkailuvaunualueet ovat sopiva vaihtoehto. Palveluissa ja varustuksessa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden tarpeet, ja yöpymiseen on erilaisia vaihtoehtoja telttamajoituksesta lomamökkeihin. Ja mikä parasta, majoittuminen on edullista isoihin hotelleihin ja lomakeskuksiin verrattuna. Myöskään lomabudjettiin ei tarvitse varata paljoa rahaa, sillä luonnossa vietetty aika ei maksa mitään.

Löydä ebookersilta kohteen Rooma parhaat Matkailuvaunualueet

Aloita matkan suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta löydät kohteen Rooma parhaat Matkailuvaunualueet. Käytä majoituksen etsimisessä apuna haku-asetuksia ja kätevää karttatoimintoamme, joilla voit rajata vaihtoehtoja. Kartan avulla löydät helposti kohteesta Rooma toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot ja näet niiden sijainnin. Jos haluat jättää arkipäivän kiireet taaksesi tai lähteä ikimuistoiselle lomalle perheen kesken luonnon rauhaan, asuntovaunualueella vietetty loma on täydellinen ratkaisu tähän.

Suosituimmat hotellit Rooma

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.