Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Trastevere

98 €
VOI Donna Camilla Savelli Hotel

VOI Donna Camilla Savelli Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Garibaldi 27, Rooma, RM
VOI Donna Camilla Savelli Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria in Trasteveren kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1600 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
400 €
Villa Agrippina Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Villa Agrippina Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Via del Gianicolo 3, Rooma, RM
Villa Agrippina Gran Meliá - The Leading Hotels of the World on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarinaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 1839 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 116 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
48 €
B&B Ventisei Scalini a Trastevere

B&B Ventisei Scalini a Trastevere

Vicolo del Bologna 33, Rooma, RM
B&B Ventisei Scalini a Trastevere on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Campo de' Fiori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä vuonna 1600 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
66 €
Hotel San Francesco

Hotel San Francesco

3.0 kautta 5.0 Via Jacopa de' Settesoli 7, Rooma, RM
Hotel San Francesco on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria in Trasteveren kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
89 €
A Trastevere da M.E

A Trastevere da M.E

Piazza Sidney Sonnino 25, Rooma, RM
A Trastevere da M.E on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman juutalainen kortteli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2012 rakennetussa kaupunkipientalossa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
77 €
Santonofrio Apartments

Santonofrio Apartments

Vicolo di Sant'Onofrio,14, Rooma, RM
Santonofrio Apartments on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
54 €
RIPENSE IN TRASTEVERE

RIPENSE IN TRASTEVERE

Via Ripense, 4, Rooma
RIPENSE IN TRASTEVERE on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman juutalainen kortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
65 €
Hotel Santa Maria

Hotel Santa Maria

3.0 kautta 5.0 Vicolo del Piede, 2, Rooma, RM
Hotel Santa Maria on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Campo de' Fiori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
61 €
Magia a Trilussa

Magia a Trilussa

Vicolo del bologna 78, Rooma, RM
Magia a Trilussa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Campo de' Fiori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa kaupunkipientalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
33 €
TrastevereTop

TrastevereTop

Via Natale del Grande 45, Rooma, Città Metropolitana di Roma
TrastevereTop on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria in Trasteveren kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
L'Imperiale

L'Imperiale

VIA DELLA SETTIMA COORTE 8, Rooma
L'Imperiale on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman juutalainen kortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
130 €
Hotel La Rovere

Hotel La Rovere

4.0 kautta 5.0 Vicolo S. Onofrio 4, Rooma, RM
Hotel La Rovere on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 27 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
47 €
In Trastevere house

In Trastevere house

60 Viale di Trastevere, Rooma
In Trastevere house on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria in Trasteveren kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Trastevere Sweet House

Trastevere Sweet House

166 Viale di Trastevere, Rooma
Trastevere Sweet House on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria in Trasteveren kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
73 €
Bijoux de Rome Apartment Vatican

Bijoux de Rome Apartment Vatican

Piazza della Rovere 97, Trastevere, Rooma, Rooma
Bijoux de Rome Apartment Vatican on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Trastevere

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Trastevere, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Trastevere hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Trastevere suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Trastevere

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Trastevere. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Trastevere on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Trastevere ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Trastevere

Kohteessa Trastevere riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Trastevere parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Trastevere.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Trastevere

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.