Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Edinburgh

57 €
Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

3.5 kautta 5.0 231 Canongate, Edinburgh, Skotlanti
Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Mile. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 146 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
79 €
Dalmahoy Hotel & Country Club

Dalmahoy Hotel & Country Club

4.0 kautta 5.0
Dalmahoy Hotel & Country Club on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Edinburgh Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1725 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 215 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
51 €
YOTEL Edinburgh

YOTEL Edinburgh

4.0 kautta 5.0 Erskine House, Queen Street, Edinburgh, Skotlanti
YOTEL Edinburgh on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 276 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
72 €
Eden Locke

Eden Locke

4.0 kautta 5.0 127 George Street, Edinburgh, Skotlanti
Eden Locke on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 72 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
The Balmoral Hotel

The Balmoral Hotel

5.0 kautta 5.0 1 Princes Street, Edinburgh, Skotlanti
The Balmoral Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1902 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 187 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille älytelevisiot ja minibaarit.
72 €
Mode Edinburgh

Mode Edinburgh

3.5 kautta 5.0 74 - 77 Queen Street, Edinburgh, Skotlanti
Mode Edinburgh on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 82 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
126 €
The Scotsman Hotel

The Scotsman Hotel

4.0 kautta 5.0 20 North Bridge, Edinburgh, Skotlanti
The Scotsman Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
53 €
Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront

Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront

3.0 kautta 5.0 Britannia Way, Ocean Drive, Edinburgh, Skotlanti
Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta HMY Britannia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 145 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
87 €
Apex Grassmarket Hotel

Apex Grassmarket Hotel

4.0 kautta 5.0 31-35 Grassmarket, Edinburgh, Skotlanti
Apex Grassmarket Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grassmarket. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 169 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
66 €
Hampton by Hilton Edinburgh Airport

Hampton by Hilton Edinburgh Airport

3.5 kautta 5.0 Almond Avenue, Ingliston, Newbridge, Skotlanti
Hampton by Hilton Edinburgh Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Highland Centre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 240 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
89 €
Hilton Edinburgh Carlton

Hilton Edinburgh Carlton

4.0 kautta 5.0 19 North Bridge, Edinburgh, Skotlanti
Hilton Edinburgh Carlton on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
30 €
ibis budget Edinburgh Park

ibis budget Edinburgh Park

3.0 kautta 5.0 Edinburgh Business Park, 6 Lochside View, Edinburgh, Skotlanti
Ibis budget Edinburgh Park on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Edinburgh Park (puisto=. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 161 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
Murrayfield Hotel

Murrayfield Hotel

4.0 kautta 5.0 18 Corstorphine Road, Edinburgh, Skotlanti
Murrayfield Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Edinburgh Zoo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
64 €
Grassmarket hotel

Grassmarket hotel

3.0 kautta 5.0 94-96 Grassmarket, Edinburgh, Skotlanti
Grassmarket hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grassmarket. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
134 €
The Dunstane Houses

The Dunstane Houses

5.0 kautta 5.0 4 West Coates, Haymarket, Edinburgh, Skotlanti
The Dunstane Houses on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Murrayfield Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1852 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Edinburgh

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Edinburgh

Näytä kaikki

Kohteen Edinburgh hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Edinburgh? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Edinburghin linna, Princes Street ja George Street. Voit valita 3818 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Edinburgh löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Edinburgh, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Edinburgh tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 37 lentokenttähotellia
 • 185 halpaa hotellia
 • 315 lapsiystävällistä hotellia
 • 161 luksushotellia
 • 76 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Edinburgh

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Edinburgh, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Edinburgh niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Ibis Styles Edinburgh Centre St Andrew Square
 • Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront
 • Holiday Inn Express Edinburgh Royal Mile

Nämä kohteen Edinburgh majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Dalmahoy Hotel & Country Club
 • Village Hotel Edinburgh
 • Novotel Edinburgh Park

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Edinburgh pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Dalmahoy Hotel & Country Club
 • Macdonald Holyrood Hotel and Spa
 • Leonardo Edinburgh Murrayfield

Kohteeseen Edinburgh tutustuminen

Ystävällinen Edinburgh on tunnettu taiteesta, muistomerkeistään ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Edinburgh ja sen lähellä kuuluu:

 • Princes Street
 • George Street
 • Edinburghin linna
 • Grassmarket
 • Royal Mile
 • Edinburgh Playhouse Theatre
 • Palace of Holyroodhouse

Kun järjestät lomaa kohteeseen Edinburgh, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Edinburgh (EDI). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Edinburgh?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Edinburgh, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Edinburgh, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 154 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 17 °C päivisin ja 3 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 141 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 18 °C ja öisin 8 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 211 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 13 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 195 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Edinburgh on 702 cm.

Viimeksi varatut hotellit Edinburgh

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.