Pääosion alkuosa

Halvat lennot Lontoo alkaen 149.68 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Lontooseen

Kun oman kaupungin piirit tuntuvat pieniltä ja kotimaan kohteet eivät innosta, on aika varata lennot Lontoon sykkeeseen. Ison-Britannian pääkaupunki on huikea matkakohde, ja Suomesta käsin on verrattain vaivatonta hakea halvat lennot Lontooseen ebookersin sivuilta. Lähietäisyydellä suurkaupungista on kuusi lentoasemaa, joista vilkkaimmat ovat Gatwick ja Heathrow. Rauhallisempia vaihtoehtoja ovat Southendin, Lutonin ja Stanstedin lentoasemat, joille on Suomesta käsin vähemmän lentovaihtoehtoja. Lähimpänä Lontoon keskustaa on London Cityn lentokenttä. Yllätä itsesi iloisella minilomalla Lontoossa ja etsi itsellesi sopivin yhteys urbaaniin Englantiin.

Lontoo viihdyttää ja villitsee ympäri vuoden

Eloisana ja iloisena suurkaupunkina tunnettu Lontoo houkuttelee puoleensa matkailijoita kuin värikäs kukka kimalaisia, mutta kedon kukista poiketen Lontoon elämänilo ei katoa talvellekaan. Yhtä parasta tai huonointa aikaa matkustaa metropoliin ei siis ole, vaan halpoja lentoja Lontooseen kannattaa metsästää vuoden ympäri omien suunnitelmien mukaan. Vertaillessasi lentoja Lontooseen huomaat pian, että kaupunkiin on sekä suoria että välilaskullisia yhteyksiä pilvin pimein. Suoria lentoja Lontooseen liikennöivät muun muassa Finnair, British Airways ja Norwegian Air International, joiden koneet lähtevät Helsingistä ja laskeutuvat Heathrow’n tai Gatwickin lentoasemalle. Suoraan Lontooseen suuntaavat koneet eivät viivy kansainvälisessä ilmatilassa kuin noin kolmisen tuntia, ja kahden tunnin aikaeron ansiosta Suomesta puoliltapäivin lähtevä lento on perillä yhdeltä paikallista aikaa. Yhden välilaskun sisältäviä lentoja huikeaan Lontooseen löydät esimerkiksi SAS:ltä, Lufthansalta tai Air Francelta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta nousee taivaalle eniten Lontoon-lentoja aamulla ja iltapäivällä. Muualta kuin Helsingistä ei liikennöidä suoria lentoja Lontooseen, mutta nokkela lomailija varaa kotimaan lennon itseään lähellä olevalta lentoasemalta tai suuntaa Englantiin esimerkiksi Tukholman kautta. Riennä Lontooseen heti kun voit, jotta voit nauttia tunnelmasta perillä pidempään.

Gatwick ja Heathrow, Lontoon suurimmat lentoasemat

Näppärimmin vierailu Lontoossa onnistuu, kun lennon Lontooseen varaa Gatwickin (IATA: LGW) tai Heathrow’n (IATA: LHR) lentoasemalle. Molemmille on vaikuttava määrä lentoyhteyksiä ja niiltä on helppo päästä Lontoon ihmisvilinään julkisilla kulkuvälineillä. Molemmat lentoasemat tarjoavat parhaat mahdollisuudet varata lennot Lontooseen halvalla, sillä valinnanvaraa löytyy päivästä ja vuodenajasta riippumatta. Hyvä vaihtoehto on myös London Cityn lentoasema (LCY), vaikka sille ei pääsekään suoralla lennolla. Muun muassa KLM Royal Dutch Airlines kuljettaa suomalaisia Lontoon keskustakentälle Amsterdamin kautta, ja Air France hoitaa matkailijat määränpäähänsä yhdellä vaihdolla Pariisin Orlyn lentoasemalla. Vaihtoineen matka-aika on tällöin 7–8 tuntia, mutta kentän keskeinen sijainti korvaa koneenvaihdon tuottaman vaivan. London Cityn kentältä pääsee vaivattomasti bussilla tai metrolla Sohon kaduille tai Harrodsin tavarataloon shoppailemaan.

Kätevästi kaupunkiin Gatwickiltä ja Heathrow’lta

Gatwickin ja Heathrow’n kenttien kätevyydestä ei kuitenkaan pääse yli eikä ympäri, sillä niille laskeutuu lentoja kaikkialta maailmasta ja jatkoyhteydet muualle pelaavat. Gatwick on noin 45 kilometrin päässä Lontoosta, joten taksilla mennessä mittarin loppulukema saattaa aiheuttaa kylmää hikeä ja kalpeita kasvoja, mutta julkinen liikenne toimii onneksi mainiosti. Gatwickin kentältä Lontoon Victorian asemalle suuntaava Gatwick Express on onnistunut valinta, sillä yhdensuuntaisen lipun saa noin 30 eurolla ja matka kestää puolisen tuntia. Bussiyhtiöistä National Express ja easyBus hoitavat sinut kaupunkiin vähän päälle tunnissa ja halvimmillaan jopa viiden euron hintaan. Heathrow ei jää kakkoseksi matkustajamäärissä tai jatkoyhteyksien näppäryydessä, sillä Heathrow Express -junalla matka kentältä Paddingtonin rautatieasemalle kestää parikymmentä minuuttia ja verottaa kukkaroa noin 30 euron verran. Bussien suhteen pätee sama kuin Gatwickin kohdalla niin yhtiöiden, matka-aikojen kuin hintojen suhteen. Heathrow on lisäksi yhteydessä Lontoon metroverkkoon, joten suuntaa rohkeasti maan alle Piccadilly-linjalla, jolloin matka kestää lähemmäs tunnin mutta hinta jää alle kymmenen euron. Pyörryttävä Lontoo odottaa, joten lähde mukaan suurkaupungin karuselliin.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.