Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Lontoo alkaen 47 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Lontoo

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lontoo olivat annetulla aikavälillä 47 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 111 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 25.10.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
47 €
Norwegian Air Shuttle
ma 23.8.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
66 €
SAS
ti 2.11.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
71 €
Finnair
ti 20.7.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
76 €
Vueling Airlines
ti 21.9.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
105 €
Air Baltic
ma 20.9. - pe 24.9.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
111 €
Norwegian Air Shuttle
ma 22.11. - pe 26.11.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
111 €
Norwegian Air Shuttle
ma 22.11. - to 2.12.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
113 €
Norwegian Air Shuttle
ma 27.9.
HEL
Helsinki
LCY
Lontoo
113 €
KLM
ti 2.11.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
113 €
KLM
ma 23.8. - ma 6.9.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
115 €
Norwegian Air Shuttle
ti 18.1. - su 23.1.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
120 €
Lufthansa
pe 11.2. - pe 18.2.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
142 €
SAS
pe 18.3. - ke 30.3.
HEL
Helsinki
LCY
Lontoo
160 €
Lufthansa

Lennot Lontoo

Haaveiletko matkasta Euroopan svengaavimpaan suurkaupunkiin? Haluaisitko ihastella kuninkaallisia aarteita Towerin linnassa, tarkistaa ajan Big Benin legendaarista viisareista tai kenties nauttia jännittävistä jalkapallo-otteluista, sykähdyttävistä musikaaleista ja aidosta pubikulttuurista? Älä enää odota, edulliset lennot Lontooseen ovat täällä! Hakukoneestamme löydät kerralla yli 400 lentoyhtiön parhaat tarjoukset.

Saapuminen Lontooseen

Lontoo on eurooppalaisen lentoliikenteen vilkas keskus, ja siellä sijaitsee yhteensä kuusi lentokenttää. Suurin ja tunnetuin kentistä on Heathrow, ja valtaosa lentoyhtiöistä käyttääkin sitä laskeutumispaikkanaan. Koneesi pyörät voivat koskettaa kiitorataa myös Lontoon eteläpuolella sijaitsevassa Gatwickissä, sekä hieman pienemmässä Stanstedissä. Lutoniin, Cityyn ja Southendiin ei ole suoria lentoja Suomesta.

Matka lentokentältä kaupungin sykkeeseen taittuu mukavasti julkisilla kulkuneuvoilla. Lentokenttäjunat liikennöivät 15 minuutin välein niin Heathrowlta kuin Gatwickistäkin. Matka Heathrow Expressillä Lontoon keskustaan kestää noin 15 minuuttia, ja yhdensuuntaisen lipun hinta on £19. Matkustusaika Gatwick Expressillä on puolestaan noin 35-40 minuuttia ja lipun hinta £18,90. Stansted Express kuljettaa sinut Lontoon ytimeen 15-30 minuutin välein matka-ajan ollessa 45-60 minuuttia. Yhdensuuntainen matka taittuu tässä kyydissä hintaan £22,50.

Ostaessasi junaliput Internetistä jo ennen matkaa voit säästää mainituista hinnoista muutaman punnan. Myös meno-paluulipun hankkiminen tulee suhteessa edullisemmaksi.

Jos olet liikkeellä pienemmällä budjetilla, on metro (Tube) helppo ja edullinen kulkuväline Heathrowlta keskustaan. Myös Gatwickistä liikennöi muita, hieman edullisempia junayhteyksiä Lontoon ytimeen.

Taksi on varteenotettava, joskin kallis, liikkumismuoto lentokenttien ja keskusta-alueen välillä. Ruuhkat vaikuttavat matkustusaikaan merkittävästi, ja yhdensuuntainen matka verottaa kukkaroasi £45-60.

Tunnelmallinen ja monikulttuurinen Lontoo on kaupunki, josta jokaisen tulisi saada nauttia ainakin kerran elämässään. Me eBookersilla varmistamme, että matkabudjettisi riittää lentojen lisäksi muuhunkin. Varaa edulliset lennot Lontooseen heti, ja suuntaa unohtumattomalle matkalle Euroopan sydämeen!

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lontoo?

✔️ Lennot kohteeseen Lontoo maksavat yleensä 111 €–160 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lontoo, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 47 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lontoo etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lontoo on lokakuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lontoo?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lontoo helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lontoo saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lontoo?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lontoo lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lontoo?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lontoo helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lontoo lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lontoo, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Vueling Airlines, Air Baltic, KLM, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lontoo (LON) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lontoo (LON), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lontoo Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi LON
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Vueling Airlines, Air Baltic, KLM, Lufthansa
Halvin lento 111 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Vueling Airlines, Air Baltic, KLM, Lufthansa

Lontoo – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

Brighton Getaways - Pebble Mews
Hudsons
Deco Seafront - Seafront Apartment
Brighton Getaways - Brunswick Fab Pad
Brighton Getaways - Sunny Cottage
On the Water - Waterside studio
Beside the Seaside Apartment
Rainbow Studio - Spacious City Centre
Brighton Getaways - Artist Studio
A Room With A View
Selina Brighton
Andorra Guest Accommodation
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Lontoo
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.