Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Edinburgh

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Edinburgh

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Edinburgh
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Vanhaa ja uutta Edinburghissa

Skotlannin pääkaupungissa kävellessä tuntuu kuin siirtyisi aikakaudesta toiseen. Juuri, kun olet tutustunut sokkeloiseen keskiaikaiseen vanhaankaupunkiin, huomaatkin olevasi mahtavien, geometrisesti virheettömien yrjöjenaikaisten maamerkkien edessä kaupungin uudessa osassa. Historia on säilytetty täällä niin hyvin, että tuntuu kuin kävelisi Robert Louis Stevensonin henkilöhahmojen jalanjäljissä. Edinburghin Fringe-festivaali houkuttelee kaupunkiin vuosittain valtavat määrät vieraita, ja festivaali onkin Yhdistyneen kuningaskunnan merkittävimpiä koko kaupungin kattavia kulttuuritapahtumia. Edinburgh on kuitenkin näkemisen arvoinen mihin vuodenaikaan tahansa. Kaupungissa on lukuisia koko perheen nähtävyyksiä sekä erikoisia ja aavemaisiakin nurkkauksia, kuten holvit, joissa tarinan mukaan kummittelee. Edinburghin loma-asunnot sijaitsevat aivan kuvankauniiden mukulakivikatujen lähettyvillä.

Miksi varata loma-asunto Edinburghissa ebookersin kautta?

Loma-asuntoja Edinburghissa riittää. Tämän voit todeta tekemällä yksinkertaisen haun ebookersin sivuilla. Loma-asunnot Edinburghissa sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten sinun tarvitsee vain päättää, mihin kaupunginosaan haluat majoittua. Jos varaat huoneiston pääkatu Royal Milen varrelta, pääset suoraan kaupungin sykkeeseen. Vaihtoehtoisesti voit valita Edinburghin loma-asunnon upeasta New Townista tai pohjoisemmasta, veden äärellä sijaitsevasta Leithin kaupunginosasta. Valitsitpa Edinburghin loma-asuntosi mistä tahansa, saat enemmän omaa rauhaa ja suuremmat oleskelutilat kuin tavallisessa hotellihuoneessa. Näin voit rentoutua aidosti ja nauttia kaupunkilomasta omaan tahtiisi.

Edinburghin suosituimmat Liikkuminen Edinburghissa

Edinburgh on kaupunki, jossa haluat varmasti liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin. Suuntaa keskiaikaiseen keskustaan ja lähde liikkeelle ilman tarkempia suunnitelmia. Jos kuitenkin haluat siirtyä paikasta toiseen nopeasti, voit hyödyntää kaupungin tehokasta raitiovaunu- ja bussiverkostoa. Autonvuokraus on erinomainen vaihtoehto, jos haluat tutustua myös Skotlannin muihin osiin, esimerkiksi Itä-Lothianin kuvankauniisiin rantoihin.