Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Lontoo hotellit

122 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
38 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (86 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Victoria Palace-teatteri, Buckinghamin palatsi ja St. James Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Big Ben ja Sloane Square ovat myös 2 kilometrin päässä.

55 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
12 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (27 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Archway Theatre on 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Crawleyn kaupungintalo ja County Mall Shopping Centre sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Gatwick Aviation Museum ja Hawth Theatre ovat myös 10 kilometrin päässä.

152 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
49 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (229 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Southbank Centre Book Market and Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotelli. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

64 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
19 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (111 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Stockley Park on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. London Motor Museum ja Brunelin yliopisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja Twickenham Stadium ovat myös 15 kilometrin päässä.

128 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 6 tuntia sitten
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (14 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Baitul Futuh Mosque on 4,9 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotelli. Stockley Park ja Liquid Leisure sijaitsevat 10 kilometrin päässä. London Motor Museum ja Windsorin linna ovat myös 15 kilometrin päässä.

97 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Sofitel London Gatwick

Sofitel London Gatwick

North Terminal, Gatwick
13 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (16 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Archway Theatre on 2,9 kilometrin ja Gatwick Aviation Museum on 4,5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Crawleyn kaupungintalo ja County Mall Shopping Centre ovat myös 10 kilometrin päässä.

77 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
27 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,7
/ 5 (23 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Kensington Gardens ja Kensington Palace (linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä.

149 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
34 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (15 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna ja Royal Albert Hall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Kensington Gardens ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Lontoo Hotellit

Hotellit Lontoo

London calling! Onnistuneen Lontoon matkasi takaa laadukas hotelli, ja meiltä löydät huikean valikoiman hotelleja jokaisen kukkarolle ja vaatimustasolle. Jos aiot shoppailla kuin viimeistä päivää, voit valita hotellisi aivan keskustan ja ostoskeskusten läheisyydestä, tai mikäli haluat säästää ostoksiin vähän enemmän rahaa, pystyt helposti etsimään hotellisi hieman kauempaa. Lontoon kulkuyhteydet ovat loistavat joka puolelle kaupunkia, joten hotellin sijainnilla ei ole välttämättä niin suuri merkitys kuin monissa muissa kaupungeissa.

Lontoosta löytyy hotelleja todellakin jokaiseen makuun. Kauniisiin, vanhoihin rakennuksiin on kunnostettu luksushotelleja, joissa lepää niin silmät kuin sielukin. Hieman kauempaa keskustasta löytyy niin uudempia hotellirakennuksia, huoneistohotelleja, kuin myös Bed and Breakfast-tyylisiä hotelleja. Matkailijoille tutut hotelliketjutkin ovat luonnollisesti hyvin edustettuina ympäri kaupunkia. Niin liikematkailija, lomalainen kuin reppureissaaja löytääkin varmasti matkalleen sopivan hotellin Lontoosta.

Hotellien etsiminen on hyvin helppoa hakukoneemme avulla; syötä vain saapumis- ja lähtöpäivämääräsi ja tarkenna hakua huoneiden ja yöpyjien lukumäärällä, jos haluat nähdä koko Lontoon hotellitarjonnan matkasi aikana. Jos kuitenkin tiedät jo, millä alueella haluat yöpyä, voit rajata hakutulokset sijainnin mukaan, tai katsella niitä kartalta. Muita tarkentavia kriteerejä ovat hotellin tähtiluokitus, asiakasarvioiden keskiarvo, palvelut sekä hotelliketju. Näiden avulla löydät taatusti juuri sinulle mieluisimman hotellin!

Perillä Lontoossa muista toki käydä ihastelemassa tärkeimpiä maamerkkejä; Big Ben, Buckinghamin palatsi ja Tower Bridge ovat jokaisen Lontoon kävijän vakiokohteet. Jos haluat päästä näkemään kaupungin lintujen perspektiivistä, London Eye -maailmanpyörä on tähän oikea ratkaisu. 135 metrin korkeuteen nouseva kierros ei sovi kaikkein korkeanpaikankammoisimmille, mutta tarjoaa rohkeille mahtavat maisemat yli Lontoon. Sijaitsipa hotellisi missä päin Lontoota tahansa, kattava metro- ja bussiverkosto tuo sinut helposti ja nopeasti keskustaan ja nähtävyyksien pariin. Varaa siis samantien hotellisi ja valmistaudu matkustamaan Lontoon sykkeeseen!

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Lontoo

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.