Lennot Egypti

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Egypti suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Egypti

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Egypti olivat annetulla aikavälillä 97 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 239 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Aegean
Lufthansa
Turkish Airlines
Air France

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Egypti

Egypti – Lomat Economy-lennoilla

Villa & Chalet at Four Seasons Resort Sharm El Sheikh - Sea View Private Residence
Royal Monte Carlo Sharm El Sheikh - Adults only
Carlton Luxury Resort
Steigenberger Alcazar
Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh
SUNRISE Diamond Beach Resort
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Egyptin-matkat ovat tilaisuus tutustua yhteen maailman vanhimmista kulttuureista lämpimässä, eksoottisessa lomakohteessa

Egypti tarjoaa turisteille valkoisia hiekkarantoja, paljon aurinkoa, historiallista tunnelmaa ja muinaisia kulttuuriaarteita. Egyptillä on rantaviivaa sekä Välimeren että Punaisenmeren puolella, joten se on loistava lomakohde auringonpalvojille. Toisaalta maa on kuuluisa ainutlaatuisista muinaisaarteistaan. Suosituimpia lomakohteita Egyptissä ovat perinteisesti Sharm el Sheikh, Hurghada ja Kairo. Egyptin-matkat antavat siis mahdollisuuden paeta Suomen kylmää talvea sekä upeille hiekkarannoille että muinaisten nähtävyyksien pariin.

Halvat lennot Egyptiin

Halpoja lentoja Egyptiin kannattaa etsiä ebookersin sivuilta. Suoria lentoja Suomesta Egyptiin ei aina ole saatavilla, mutta yhden välilaskun lennoilla pääsee varsin kätevästi esimerkiksi Helsingistä Kairoon British Airwaysin, Lufthansan tai Turkish Airlinesin lennoilla. Nopeimmillaan matkaan kuluu välilaskun kanssa noin 7,5 tuntia. Kalleimmillaan liput ovat yleensä perinteisten sesonkien aikaan joululoman tienoilla ja kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun. Jos metsästää mahdollisimman edullisia lentoja, kannattaa varata matka esimerkiksi lopputalvelle ja keväälle. Egyptissä sataa lähinnä talvikuukausina, mutta esimerkiksi Kairosta etelään ulottuvalla alueella sadetta saadaan kaiken kaikkiaan vain muutama milli vuodessa. Ainoastaan pienellä rannikkokaistaleella sataa enemmän lokakuun ja maaliskuun välillä. Yleisesti ottaen Egyptin ilmasto on erittäin kuiva, lämmin ja aurinkoinen.

Muita mahdollisia lentokohteita ovat Punaisenmeren rannalla sijaitsevat rantalomakaupungit Hurghada ja Sharm el Sheikh. Esimerkiksi Turkish Airlines tarjoaa yhden välilaskun lentoja kumpaankin kaupunkiin. Matka kestää kummassakin tapauksessa lyhimmillään vähän päälle 8 tuntia. Kestoltaan suunnilleen samanlaisia yhden vaihdon lentoja voi varata myös Pohjois-Egyptin rannikolle Aleksandriaan, maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Lentokohteen valinta riippuu lähinnä siitä, millaisen loman haluat viettää: Punaisenmeren kohteet tarjoavat mahtavat puitteet rantalomille, sukellusretkille ja snorklaukselle. Aleksandria ja Kairo ovat hyviä kaupunkilomakohteita, joista löytyy runsaasti historiallisia muistomerkkejä ja kulttuuriaarteita.

Kiehtova, ikiaikainen Egypti

Egyptin pääkaupunki Kairo perustettiin jo 900-luvulla, ja kaupungissa voi tutustua koko maan ikiaikaiseen historiaan. Kairon museossa on näytteillä monilta arkeologisilta kaivauksilta kerättyjä aarteita, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Lisäksi Kairossa on lukemattomia basaareja, joista voi ostaa esimerkiksi nahkatavaroita ja koruja. Tinkiminen on olennainen osa shoppailua näillä myyntikojuilla. Ehkä Kairoakin tunnetumpi nähtävyys ovat Gizan pyramidit, jotka rakennettiin yli 2 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Pyramidialue sijaitsee suunnilleen 20 kilometrin päässä Kairosta, ja aluetta voi kierrellä eksoottisesti kamelin tai hevosen kyydissä. Kheopsin pyramidi – ehkä pyramideista kuuluisin – on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Pyramidien lomassa seisoo myös kuuluisa faaraon päästä ja leijonan ruumiista muodostuva Gizan sfinksi. Pyramidien rakennusmenetelmä on askarruttanut tutkijoita ja historioitsijoita aina antiikin Roomasta lähtien, eikä oikeasta menetelmästä ole edelleenkään varmuutta. Mysteeri lisää näiden monumenttien kiehtovuutta.

Egyptin historiallisiin kohteisiin lukeutuu lisäksi Luxor eli muinainen Theba, kulttuurihistoriasta kiinnostuneiden matkailijoiden unelmakohde. Ulkoilmamuseolta vaikuttava Luxorin alue on täynnä temppeleitä, hautakammioita ja muita muistomerkkejä. Yksi kiinnostavimmista monumenteista on Karnakin temppeli, joka on käytännössä eri rakennuksista, pylväistä, patsaista ja kappeleista koostuva kokonainen temppelialue. Luxorin lähellä sijaitsevat myös kuuluisat Kuninkaiden ja Kuningattarien laaksot. Punaisenmeren rantakohteista pääsee yleensä päiväretkille Luxoriin. Hyvä reissuidea on myös legendaarinen Niilin-risteily, joka antaa mahdollisuuden tutustua lähemmin elämään joen varrella. Niilin virroilla kun matkustivat jo muinaiset faaraot ja dekkareiden ystäville tuttu Agatha Christie. Turisteille on siis tarjolla todella paljon nähtävää ja koettavaa eri puolella maata; lennot Egyptiin ovat kannattava valinta ja maksavat kyllä vaivan!

Vinkkejä Egyptin-matkaa varten

Egyptissä pitkät matkat sujuvat kätevimmin bussilla ja junalla. Kaupunkiympäristössä taksi on hyvä vaihtoehto, koska hinnat eivät huimaa päätä edes silloin, kun taksin vuokraa koko päiväksi. Täytyy tosin muistaa sopia hinnasta etukäteen, jottei joudu jälkeenpäin maksamaan reilusti ylihintaa. Talvella aikaeroa Suomeen ei ole, mutta kesäaikana kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa. Juomarahan tai tipin antaminen on tavallista aina, toisin kuin Suomessa. Valuuttana on Egyptin punta (EGP), joka jakautuu 100 piasteriin. Eurojen vaihto onnistuu kaikissa pankeissa ja yksityisissä rahanvaihtotoimistoissa.

Autonvuokraustarjoukset Egypti

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.