Lennot Tunisia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Tunisia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Tunisia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Tunisia olivat annetulla aikavälillä 185 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 225 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Tunisia

Tunisia – Lomat Economy-lennoilla

La Villa Bleue
The Penthouse Suites Hotel
Villa Ambre
Corail Suites Hotel
Hôtel Le Consul
Occidental Lac Tunis

Kaipaatko aurinkoa? Tunisian-matkat ovat siihen oiva ratkaisu!

Tunisia on suomalaisten jo pitkään suosima lomakohde, jossa aurinkoisia päiviä riittää. Ehkä maa on tuttu jo sinullekin, mutta jos et syystä tai toisesta ole vielä päässyt käymään Tunisiassa, kannattaa tilaisuudesta ottaa vaari. Lämmön ja paratiisimaisten hiekkarantojen lisäksi noin kymmenen miljoonan asukkaan Tunisia tunnetaan herkullisesta ruoastaan, vieraanvaraisuudestaan, basaareistaan ja historiallisista nähtävyyksistään. Tunisian pääkaupungissa Tunisissa on nähtävää ja ostosmahdollisuuksia yllin kyllin, ja aavikolla voi puolestaan lähteä vaikkapa kamelisafarille. Alkaako matkajalkasi jo vipattaa? Tunisian-matkat kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä aikainen varaaja säästää useimmiten selvää rahaa.

Halvat lennot Tunisiaan

Suomesta Tunisiaan liikennöi useita lentoyhtiöitä, kuten Lufthansa, KLM ja Air Berlin. Suoria lentoja Tunisiaan ei valitettavasti ole toistaiseksi tarjolla, mutta jos valitset yhden välilaskun lennot, pyrähdät Pohjois-Afrikan kuuman auringon alle nopeimmillaan hieman yli kuudessa tunnissa. Ennen kuin teet lopullisen päätöksen matkalle lähdöstä, haluat varmasti tietää, miten saisit lennot Tunisiaan mahdollisimman edullisesti. Lentoyhtiön valinta vaikuttaa lentojen hintoihin merkittävästi. Todennäköisimmin saat halvat lennot Tunisiaan, jos ostat lentosi Turkish Airlinesilta, Lufthansalta tai Air Francelta. Monilla reiteillä lennot saa edullisemmin, jos niihin valitsee kaksi välilaskua, mutta Tunisian-lennot ovat suurin piirtein saman hintaiset, oli matka-aika sitten lyhyt tai pidempi. Löydät siis helposti sekä nopeat että edulliset lennot Tunisiaan.

Perillä Tunisiassa – mutta missä siellä?

Tunisiassa on useita eri paikkakuntia, jonne pääset kotimaasta lentäen. Eniten lentoja laskeutuu pääkaupunki Tunisiin, josta pääsee nopeasti myös suosittuun Soussen lomakohteeseen. Tunisin lentokenttä palvelee vuosittain yli viittä miljoonaa matkustajaa, ja lentokentällä onkin kattavasti erilaisia palveluita, kuten kahviloita ja ravintoloita, myymälöitä, rahanvaihtopisteitä ja käteisautomaatteja. Pääset lentokentältä muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Tunisin kaupunkiin helpoiten bussilla tai taksilla. SNT-bussi liikennöi lentokentältä kaupungin keskustaan puolen tunnin välein, ja edullinen lippu maksaa alle dinaarin verran, kun taas hieman kalliimpi TUT-linjan bussi liikennöi 15 minuutin välein ja on myös jonkin verran mukavampi. Taksimatka Tunisiin puolestaan maksaa noin viisi dinaaria. Muita Tunisian kohteita, joihin lentosi saattaa laskeutua, ovat Djerba, Enfidha, Monastir ja Sfax. Kaikki yhtä houkuttelevia ja toinen toistaan kiehtovampia paikkoja! Näissä kohteissa taksin käyttö on suositeltavin tapa siirtyä lentokentältä hotelliin, sillä taksit ovat Tunisiassa halpoja, eikä busseja tarvitse odotella. Taksiin noustessa kannattaa matkan hinta sopia etukäteen.

Paras aika matkustaa Tunisiaan

Halvat matkat Tunisiaan saat todennäköisimmin syyskuussa ja marraskuussa. Lentoja on tarjolla edullisesti usein myös alkukeväällä. Kalleimmillaan lennot Tunisiaan ovat joulun ja uudenvuoden tienoilla sekä keskikesällä. Jos on valittava sekä hintojen että ilmaston puolesta paras aika matkustaa Tunisiaan, on vastaus kevät ja syksy. Kesällä lämpötilat nousevat nimittäin helposti yli 40 asteeseen etenkin eteläisessä Tunisiassa. Kevät- ja syyskaudella sää muistuttaa kotimaan kauneimpia ja lämpimimpiä kesäpäiviä. Talvikuukaudet puolestaan ovat viileämpiä, mutta keskimäärin kuitenkin yli 10 astetta plussan puolella.

Oletko valmis lähtemään unelmien lomalle?

Monet suomalaiset palaavat Tunisiaan aina uudestaan ihastuttuaan ensin siihen palavasti. Missäpä muualla kuin Tunisiassa voisit tutustua sekä rantoihin, Saharan autiomaahan että berberien alkuperäiskansan kulttuuriin? Tunisian pitkän historian ansiosta maassa on niin afrikkalaisia, eurooppalaisia kuin aasialaisiakin vaikutteita. Tämä näkyy konkreettisesti maan ruokatarjonnassa, mutta kulttuurit ovat sekoittuneet Tunisiassa aivan omanlaisekseen kiehtovaksi yhdistelmäksi. Lento Tunisiaan takaa unohtumattomia muistoja, varman rusketuksen ja rutkasti kuvia albumeihin. Ota lapsesi, ystäväsi tai elämänkumppanisi mukaan ja lähde matkalle ihanaan Tunisiaan!

Autonvuokraustarjoukset Tunisia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.