Halvat lennot Etelä-Afrikkaan alkaen 420 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Etelä-Afrikka suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Etelä-Afrikka

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Etelä-Afrikka olivat annetulla aikavälillä 420 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 576 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Air France

Etelä-Afrikan-matkat – tilaisuus unohtumattomaan seikkailuun

Kokeile jotain uutta ja jännittävää: varaa lennot Etelä-Afrikkaan ja lähde tutustumaan monipuoliseen, yllättävään ja eksoottiseen matkakohteeseen. Etelä-Afrikan-matkat tarjoavat turisteille unohtumattomia, erilaisia lomaelämyksiä ja paljon nähtävää ja koettavaa. Yli 50 miljoonan asukkaan Etelä-Afrikka on kehittynein talousalue Afrikan mantereella, ja sen nopea talouskasvu alkoi vuoden 1994 ensimmäisten vapaiden vaalien jälkeen. Kuuluisin eteläafrikkalainen on epäilemättä legendaarinen Nelson Mandela, Nobelin rauhanpalkinnon voittaja ja Etelä-Afrikan presidentti 1990-luvulla. Sateenkaarivaltioksikin kutsuttu maa avasi ovensa maailmalle rotusorron päätyttyä 1994, ja siitä kasvoi pian monien turistien suosima lomakohde. Etelä-Afrikasta löytyy monia erityyppisiä matkakohteita sen mukaan, mikä kiinnostaa matkailijaa eniten. Maan suurin kaupunki on sisämaassa sijaitseva Johannesburg, jossa esikaupungit mukaan lukien elää noin 8 miljoonaa asukasta. Johannesburg on vilkkaasta kaupunkilomasta unelmoivan, menevän matkailijan unelmakohde. Kaupungissa on loistavat shoppailumahdollisuudet, paljon ravintoloita ja vilkas yöelämä. Auringonpalvojien kannattaa suunnistaa Durbaniin tai Kapkaupunkiin, joka on tunnettu kuvauksellisista maisemistaan ja upeista rannoistaan. Jos mieli halajaa safarille, kannattaa hakeutua Kruger National Parkin kansallispuistoon. Kansallispuistoon voi järjestää kiertoajelun tai sinne voi mennä jopa häämatkalle. Puiston verkkosivuilta löytyy tietoa eri lomavaihtoehdoista. Lisäksi kannattaa muistaa, että Etelä-Afrikassa tuotetaan hyviä viinejä: Kapkaupungin alueella on mahdollista käydä järjestetyillä viininmaisteluretkillä vihreissä laaksoissa. Menit minne tahansa, voit olla varma, että et tule katumaan lentoa Etelä-Afrikkaan!

Lennot Etelä-Afrikkaan

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Etelä-Afrikkaan. Helsingistä löytyy useita yhden välilaskun lentoja, joilla pääsee esimerkiksi Kapkaupunkiin ja Johannesburgiin. Kapkaupunki sijaitsee maan lounaisrannikolla ja Johannesburg kauempana sisämaassa. Kummatkin kaupungit voivat toimia hyvänä tukikohtana maahan tutustumista varten. Lennot Johannesburgiin saattavat maksaa hieman vähemmän ja kestää lyhemmän aikaa kuin lennot Kapkaupunkiin. Johannesburgiin pääsee esimerkiksi KLM:n ja Air Francen lennoilla, joissa konetta vaihdetaan Amsterdamissa tai Pariisissa. Liput ovat kalleimmillaan heinäkuussa ja joulun aikaan perinteisinä loma-aikoina. Jos haluaa mahdollisimman halvat lennot Etelä-Afrikkaan, kannattaa mennä ebookersin sivuille tarkastelemaan eri lentoyhtiöiden tarjouksia ja vertailla lentovaihtoehtoja sekä lennon keston että hinnan mukaan. Kannattaa silti varautua siihen, että lento kestää vähintään 15 tuntia. Lentoa valittaessa pitää myös miettiä, minkälaiseen ilmastoon haluaa hakeutua: Johannesburgissa sataa eniten marraskuun ja tammikuun välillä, jolloin lämpötilatkin ovat ylimmillään. Touko–elokuussa kaupungissa on kuivaa mutta myös varsin viileää: lämpötila vaihtelee alle 10 asteesta noin 19 asteeseen. Kapkaupungissa on päinvastoin: kuivinta on marraskuusta helmikuuhun, jolloin lämpötilatkin ovat helteisiä. Etelä-Afrikan ilmasto siis vaihtelee sen mukaan, missä osassa maata liikutaan.

Loputtomien mahdollisuuksien maa

Etelä-Afrikka on harvinaisen monipuolinen matkakohde, jossa voi nauttia auringosta hiekkarannalla, siemailla hyviä viinejä, jännittää maastoauton kyydissä safarilla tai juhlia yömyöhään ravintolassa. Yksi suosituimmista kohteista on varmasti Pöytävuorestaan (Table Mountain) tunnettu Kapkaupunki, jonka lähellä on myös kuuluisa Hyväntoivonniemi. Kapkaupunki on surffaajien paratiisi: sieltä löytyy 72 rantaa ja yli 300 kilometriä rannikkoa ja siis sopiva hiekkaranta jokaiseen makuun! Ja mitäpä sanoa alueen uskomattomasta luonnosta, joka kutsuu seikkailemaan? Jos vaellukset tai seikkailu-urheilu eivät silti kiinnosta, Etelä-Afrikasta löytyy myös ylellisiä hotelleja ja lomakyliä, joissa on ihana rentoutua.

Mitä Etelä-Afrikan-matkalla kannattaa muistaa?

Etelä-Afrikan suurimmat lentokentät ovat Johannesburgin O. R. Tambo International Airport ja Kapkaupungin Cape Town International Airport. Johannesburgin kentältä pääsee liikkumaan kätevimmin junalla ja busseilla. Bussit – etenkin pikkubussitaksit – ovatkin yleisesti käytetty julkinen liikenneväline Etelä-Afrikassa. Kannattaa muistaa, että maassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Valuuttana taas on Etelä-Afrikan randi (ZAR). Vaikka lento Etelä-Afrikkaan kestää pitkään, aikaeroa ei ole: talvella kello on aina saman verran kuin Suomessa, ja kesällä kello on tunnin verran jäljessä. Etelä-Afrikan-matkat maksavat vaivan: lomalta saat mukaasi ainutlaatuisia kokemuksia ja pääset tutustumaan paikkoihin, jotka syöpyvät mieliin loppuiäksi!

Autonvuokraustarjoukset Etelä-Afrikka

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.