Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Rennosta, värikkäästä Kapkaupungista on viime vuosina tullut huikean suosittu matkakohde – eikä ihme.

Uskomaton luonto, vilkas kaupunkitunnelma, erinomainen ilmasto ja aikaeron puuttuminen Suomeen verrattuna ovat kaikki syitä varata heti lennot Kapkaupunkiin. Kapkaupungissa tekeminen ei lopu kesken, ja sen retkikohteet ovat toinen toistaan upeampia. Halvat lennot Kapkaupunkiin on helppo löytää, ja kun varaat heti perään sopivan majoituksen, voitkin keskittyä matkasuunnittelun mielenkiintoisempaan vaiheeseen, unelmoimiseen, kohdetietojen selvittelyyn ja päiväohjelman laatimiseen. Joidenkin mielestä nojatuolimatkailu on itse asiassa se kiehtovampi osa matkaa, mutta tämä ei pidä paikkaansa, kun suunnittelet lentoa Kapkaupunkiin. Kaupunki yllättää taatusti jokaisen, joka siellä vierailee.

Halvat lennot Kapkaupunkiin

Suomesta ei ole suoria lentoja Kapkaupunkiin, mutta se ei haittaa, sillä tarjolla on välilaskullisilla lennoilla pääset halvalla Kapkaupunkiin. Lennot kannattaa varata vähintään 53 päivää ennen matkaa, ja jos voit valita matkan ajankohdan vapaasti, kannattaa suosia joko touko- tai marraskuuta ja välttää heinä- ja joulukuuta, koska nämä ovat tilastojen mukaan vastaavasti edullisimmat ja hintavimmat kuukaudet matkustaa Kapkaupunkiin. Lennot ovat edullisimpia tiistaisin ja kalleimpia lauantaisin. Käteviä yhden välilaskun yhteyksiä on esimerkiksi KLM:lla Amsterdamin kautta, Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta, Lufthansalla Frankfurtin kautta ja Finnairilla Lontoon kautta. Nopeimpia yhteyksiä käyttämällä olet perillä reilussa 15 tunnissa, ja hiukan hitaammilla yhteyksillä matkaan on syytä varata 17–24 tuntia. Tarjolla on myös kahden välilaskun yhteyksiä, joita myy esimerkiksi Air France Pariisin ja Amsterdamin kautta.

Saapuminen Kapkaupunkiin

Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema (CPT) sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä Kapkaupungin keskustasta. Matka keskustaan sujuu kätevimmin My CiTi shuttle -pikabussiyhteydellä, jonka pääteasema keskustassa on Civic Centren linja-autoasema Hertzog Boulevardilla. Bussi kulkee 20 minuutin välein, ja matka kestää puolisen tuntia. Tarjolla on myös yksityisiä minibussiyhtiöitä ja edullisia ennakkoon varattavia kyytejä, ja lisäksi matkan voi tehdä taksilla noin 20 minuutissa. Lentokenttäkuljetuksiin hyväksytty taksiyhtiö on nimeltään Touch Down Taxis, ja lentoasemalla on oltava tarkkana, että käyttää vain lisensoituja takseja. Kentältä on myös helppo ajaa itse keskustaan N2-moottoritietä pitkin, mikä kannattaa varmasti ainakin, jos aiot kierrellä Kapkaupungissa ja lähiseuduilla enemmänkin. Jos aiot vuokrata auton, lentoasema on kätevin paikka, josta sen saat. Auto kannattaa aina varata etukäteen. Kentällä toimii kymmenisen autovuokraamoa, jotka löytyvät Transport Plazan edustalta. Muistathan, että Etelä-Afrikassa on vasemmanpuoleinen liikenne.

Perillä Kapkaupungissa

Kapkaupungin ilmasto on välimerellinen: kesät ovat kuumia ja kuivia, talvet viileitä ja sateisia. Suomalaiselle talvilomailijalle hyvä uutinen on, että lämpimimmät kuukaudet osuvat tammi–helmikuulle. Kesä–elokuu taas on sateisinta ja viileintä aikaa. Mukava hotelli löytyy Kapkaupungista helposti, samoin reppumatkailijalle sovelias hostelli. Tarjolla on myös yöpymistä esimerkiksi tiipiissä luonnonhelmassa – ole liikkeellä heti, kun olet saanut varattua lennon Kapkaupunkiin, niin pääset valitsemaan parhaat päältä. Suurimassa suosiossa majoituksen suhteen ovat sataman seudut ja keskusta. Pääsiäisen tienoilla hotellit varataan usein loppuun jo hyvissä ajoin, samoin kuin aina koulujen loma-aikaan.

Kapkaupunki on suurkaupungiksi mukava lomakohde, sillä julkinen liikenne on toimivaa – etenkin busseilla pääsee näppärästi kohteesta ja kaupunginosasta toiseen. Ehdottomiin kokemuksiin lukeutuu kaapelihissiajelu Pöytävuorelle, joka on kolme kilometriä leveä ja kilometrin korkea. Pöytävuoren luonto on rehevä ja ainutlaatuinen, ja kaiken kruunaa näköala. Myös kaunis, 75 kilometriä pitkä Hyväntoivonniemi, Afrikan lounaiskärki, kuuluu pakollisiin käyntikohteisiin. Lisäksi voit tutustua vaikkapa Robben Islandin vankilasaaren – jonka tunnetuin vanki oli Nelson Mandela – monivivahteiseen historiaan ja shoppailla ja huvitella Waterfrontissa, jossa riittää ravintoloita, kauppoja, ulkoilmatapahtumia, konsertteja ja monenmoista muuta huvia enemmän kuin yhden matkan tarpeiksi. Kun olet varannut Kapkaupungin-lennot, voitkin vaikka heti alkaa laatia matkasuunnitelmia ja unelmoida kaikesta tästä.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Kapkaupunki?

✔️ Lennot kohteeseen Kapkaupunki maksavat yleensä 576 €–576 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Kapkaupunki, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin . Halpaa lentoa kohteeseen Kapkaupunki etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kapkaupunki?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Kapkaupunki on . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Kapkaupunki?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Kapkaupunki helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Kapkaupunki saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Kapkaupunki?

✔️ Voit muuttaa kohteen Kapkaupunki lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Kapkaupunki?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Kapkaupunki helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Kapkaupunki lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Kapkaupunki, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Kapkaupunki Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiCPT
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötKLM
Halvin lento576 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kapkaupunki?

KLM

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
FRA Kapkaupunki 14.5. - 21.5. 576 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Kapkaupunki vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.