Lennot Tansania

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Tansania suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Tansania

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Tansania olivat annetulla aikavälillä 416 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 527 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Kenya Airways
Turkish Airlines

Haaveissa eksoottinen Tansania? Matkat varaat edullisimmin ebookersilta!

Oletko valmis lähtemään ikimuistoiselle lomalle Tansaniaan? Matkat yhteen Afrikan suosituimmista lomakohteista jäävät varmasti mieleen. Olet todennäköisesti kuullut Tansanian ainutlaatuisesta luonnosta, vuoristoista ja safareista. Elämysten ja hiekkarantojen ystävät löytävät Tansaniasta nähtävää ja tehtävää takuulla useammallekin vierailukerralle. Kilimanjaron vuoristo on tunnetuimpia vaelluskohteita koko Afrikan mantereella, ja Tansanian mannermaassa olevien valkoisten hiekkarantojen lisäksi Tansanialle kuuluvat Sansibarin saaret tunnetaan paratiisimaisena lomakohteena. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että Tansaniassa voi viettää myös antoisan kaupunkiloman: esimerkiksi Tansanian hallinnollinen pääkaupunki Dar es Salaam on eläväinen ja monikulttuurinen 4,4 miljoonan asukkaan kaupunki, jossa on kiinnostavia ostoskeskuksia, taidetta ja museoita jokaiseen makuun. Kun varaat lennot Tansaniaan hyvissä ajoin, mieluiten jo kaksi kuukautta ennen lähtöä, voit säästää selvää rahaa.

Halvat lennot Tansaniaan

Suoria lentoja Suomesta Tansaniaan ei ole tarjolla, vaan pääset määränpäähäsi yhden tai useamman välilaskun kautta. Lento Tansaniaan yksi välilasku mukaan lukien kestää lyhimmillään hieman yli 13 tuntia. Eikö pitkän lennon jälkeen ole kuitenkin mukavaakin jaloitella hieman ennen jatkolentoa? Saatat säästää lentojen hinnoissa huomattavasti, jos valitset kahden välilaskun lennon, mutta silloin matkan kesto saattaa venähtää useilla tunneilla. Lentojen hinta riippuu myös paljon siitä, minkä lentoyhtiön valitset: halvat matkat Tansaniaan löydät todennäköisimmin Swissiltä, Emiratesilta tai Etihad Airwaysiltä.

Paras aika matkustaa Tansaniaan

Kun kotimaassa kylmintä on joulukuusta maaliskuuhun, Tansaniassa ne ovat kaikkein lämpimimmät kuukaudet. Lämpötilat voivat esimerkiksi Dar es Salaamissa kohota yli 30 asteeseen. Sateisin kausi puolestaan on maaliskuusta toukokuuhun. Ilmaston puolesta miellyttävin aika matkustaa Tansaniaan on useimpien mielestä kesä ja syksy, kesäkuusta aina syys- ja lokakuuhun. Lentoliput Tansaniaan ovat puolestaan halvimmillaan maalis- ja marraskuussa. Kalleinta Tansaniaan on matkustaa keskikesällä heinäkuussa sekä joulun ja uudenvuoden aikaan. Voit kuitenkin löytää halvat lennot Tansaniaan erityisesti kevääksi, jos pidät lentotarjouksia silmällä!

Perillä Tansaniassa

Tansaniassa on useita lentokenttiä, joista suosituin ja vilkkaimmin liikennöity on maan suurimman kaupungin Dar es Salaamin lentokenttä. Se sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Dar es Salaamin kaupungista länteen. Lentokenttä palvelee vuosittain lähes kolmea miljoonaa kansainvälistä matkustajaa, ja löydät lentokentältä kattavasti ravintoloita ja myymälöitä. Varmin ja helpoin tapa päästä lentokentältä hotelliin on varata lentokenttäkuljetus hotellilta etukäteen. Toinen vaihtoehto on nousta taksiin. Taksimatka Dar es Salaamin keskustaan maksaa noin 30 Yhdysvaltain dollaria. Maksaminen Tansanian shillingeillä on yleensä edullisempi vaihtoehto. Voit tarvittaessa vaihtaa rahaa lentokentällä olevassa rahanvaihtopisteessä.

Tansanian erilaiset kohteet

Satamakaupunki Dar es Salaamin lisäksi Tansaniassa on myös muita suomalaisille kiinnostavia alueita: pääset lentäen myös esimerkiksi Tansanian pohjoisosassa, Kilimanjaron lähellä sijaitsevaan Arushan kaupunkiin. Arushan ympäristössä on myös monia tunnettuja luonnonpuistoja, kuten Serengetin ja Ngorongoron luonnonpuistot. Arushaan pääset lentäen Kilimanjaron kansainvälisen lentokentän (JRO) kautta, joka palvelee vuosittain lähes miljoonaa matkustajaa. Matka Arushaan kestää lentäen helposti yhteensä yli vuorokauden, joten voi olla hyvä ajatus viettää ensin muutama päivä Dar es Salaamissa ja matkustaa sitten maan sisäisellä lennolla Arushaan. Entä sitten Sansibar? Monien suomalaisten unelmakohteeksi noussut saariryhmä on todellakin maineensa veroinen valkeiden hiekkarantojensa ja kirkkaan merivetensä vuoksi. Pääset Sansibarille lentäen nopeimmillaan noin 13 tunnissa yhden tai useamman välilaskun kautta. Valitse siis kiinnostavin kohde, tai anna hinnan ratkaista valintasi ja osta vain halvimmat lennot Tansaniaan – mikään kohteista ei nimittäin ole huono vaihtoehto. Halpa lento Tansaniaan on myös useimpien intohimoisten matkailijoiden toiveuni. Miksipä et yllättäisi vaikkapa puolisoasi lentolipuilla hääpäivän tai muun merkkipäivän kunniaksi?

Autonvuokraustarjoukset Tansania

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.