Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Halvat lennot Marokkoon alkaen 113 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Marokko suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Marokko

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Marokko olivat annetulla aikavälillä 113 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 189 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
su 11.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
RAK
Menara
113 €
Vueling Airlines
TAP Portugal
pe 2.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
RAK
Menara
139 €
TAP Portugal
Turkish Airlines
ti 27.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
CMN
Mohammed V
161 €
Turkish Airlines
TAP Portugal
pe 10.9. - to 23.9.
HEL
Helsinki-Vantaa
RAK
Menara
189 €
TAP Portugal
TAP Portugal
pe 2.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGA
Al Massira
219 €
TAP Portugal
Air France
ke 28.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
CMN
Mohammed V
231 €
Air France
Turkish Airlines
ma 1.11. - ma 8.11.
HEL
Helsinki-Vantaa
RAK
Menara
234 €
Turkish Airlines
KLM
pe 2.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
RAK
Menara
257 €
KLM
Vueling Airlines
su 11.7. - la 14.8.
HEL
Helsinki-Vantaa
RAK
Menara
282 €
Vueling Airlines
TAP Portugal
su 18.7. - to 22.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
CMN
Mohammed V
284 €
TAP Portugal
KLM
pe 11.6. - la 7.8.
HEL
Helsinki-Vantaa
CMN
Mohammed V
363 €
KLM
TAP Portugal
su 18.7. - la 14.8.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGA
Al Massira
364 €
TAP Portugal

Aavikolta hiekkarannoille ja vuoristoon – Marokon-matkat ovat monipuolinen elämys

Marokolla on matkailijoille paljon tarjottavaa: historiallisia monumentteja, aavikkoa, vuoristoa, uimarantoja, vilkkaita toreja, herkullista ruokaa, kulttuuria – kaikkea mitä uskallat vain toivoa! Marokon-matkat voi aloittaa Afrikan tähti -lautapelin tapaan Tangerista, Marokon pohjoisesta rannikkokaupungista. Rantalomalle mielivien auringonpalvojien suosikkikohde on Atlantin rannalla sijaitseva Agadir, josta rantaviivaa löytyy kilometrikaupalla. Hiekkarantaa ja Atlantin tyrskyjä on myös Essaouiran kaupungissa, jonka vanhakaupunki eli medina on päässyt lisäksi UNESCOn maailmanperintölistalle. Elokuvallekin nimensä antanut Marokon suurin kaupunki Casablanca ihastuttaa arkkitehtuurillaan, Hassan II:n moskeijallaan ja vanhallakaupungillaan. Marrakechin nähtävyyksiin lukeutuvat lukuisat palatsit, moskeijat sekä eläväinen markkinapaikka ja aukio Djemaa El-Fna. Arkkitehtuurin helmiä ja aitoa marokkolaista kaupunkitunnelmaa löytyy niin ikään pääkaupunki Rabatista ja Fésistä.

Kun olet ehtinyt vierailla marokkolaiskaupunkien historiallisissa medinoissa, ja jos rannalla loikoilu alkaa pitkästyttää, on aika siirtyä tutustumaan Länsi-Saharan aavikon dyyneihin. Aavikolle järjestetään aavikkosafariajeluita tai perinteisempää kulkupeliä kaipaava voi turvautua myös kamelin selässä ratsastamiseen. Marrakech sijaitsee aivan Atlasvuorten läheisyydessä, joten sieltä on helppo lähteä vaikkapa päiväretkelle vaeltamaan vuoristoon. Maan ruokakulttuuri on tunnettu mausteistaan ja Marokon-matkalla kannattaa maistaa paikallisia ruokia, kuten kuskusia tai tagine-padassa haudutettuja ruokia. Aterian päätteeksi voi juoda Marokon kansallisjuomaksikin tituleerattua minttuteetä. Kotiinviemisiksi voi hankkia kaupunkien vilkkailta toreilta ostettuja mausteita, arabialaisia herkkuja tai paikallisten valmistamia käsitöitä. Varaa lento Marokkoon ebookersin sivuilta ja lähde unelmiesi lomalle Marokon lämpöön!

Milloin matkustaa Marokkoon?

Marokko on hyvin vaihtelevaa aluetta, ja matkasi määränpäästä riippuu paljon se, koska Marokkoon on paras aika matkustaa. Atlantin tai Välimeren puoleisilla rannikkoalueilla samoin kuin vuoristoalueilla voi vierailla vuoden ympäri. Talvella voi kuitenkin vuoristossa olla kylmä, joten matkalle kannattaa varustautua asianmukaisin vaatetuksin. Suosittua matkustusaikaa ovat yleisesti kevät ja syksy. Heinä- ja elokuussa lämpötilat voivat kohota hyvin korkeisiin lukemiin, ja esimerkiksi aavikolla vierailu kannattaa jättää väliin. Rannikkoalueilla matkailu onnistuu kuitenkin tähänkin aikaan vuodesta hyvin. Marokossa, kuten muissakin islamilaisissa maissa, vietetään joka vuosi ramadania, jonka ajankohta vaihtelee hieman vuodesta toiseen. Ramadanilla voi olla vaikutusta esimerkiksi liikkeiden tai ravintoloiden aukioloaikoihin. Ramadanin päättymistä juhlistetaan kolmipäiväisillä Id al-Fitr -juhlilla.

Lennot Marokkoon ovat kalleimmillaan yleensä heinä- ja elokuussa, jotka ovat yleensäkin suosituinta lomailuaikaa niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa. Hinnaltaan edullisia lentoja Afrikan pohjoisosassa sijaitsevaan Marokkoon on tarjolla varsinkin alkuvuodesta, mutta myös paikkakuntakohtaista vaihtelua esiintyy. Halvimmat lennot vaikkapa Casablancaan voi varata syys- tai marraskuuksi.

Halvat lennot Marokkoon

Lentotarjonta Suomesta Marokkoon on hyvin kattavaa ja hinnat edullisia. Marokossa on useampia lentoasemia, joihin Suomesta on mahdollista lentää vähintään yhdellä välilaskulla, mutta suoria lentoja ei ole tarjolla niistä yhteenkään. Monen lentoaseman lisäksi maiden välisiä lentoja liikennöivät lukuisat eri lentoyhtiöt, joten valinnanvaraa on riittämiin. Erityisesti halpalentoyhtiö Norwegian on kunnostautunut Suomen ja Marokon välisillä lentoreiteillä, ja muun muassa yhden välilaskun sisältäviä lentoja Pohjoismaiden pääkaupunkien kautta on saatavilla runsaasti niin Agadiriin kuin Marrakechiinkin. Marrakechiin lentävät myös halpalentoyhtiö easyJet Lontoosta ja Ryanair Madridin kautta. Air Francen siivin pääsee Suomesta nopeinta reittiä Casablancaan ja Rabatiin vaihtamalla konetta Pariisissa. Lisäksi Royal Air Maroc lentää kohtuuhintaan Rabatin ohella Tangerin kaupunkiin.

Halvat lennot Marokkoon on helppo etsiä ebookersin hakukoneella, joka auttaa valitsemaan sopivat lentoliput kattavasta valikoimasta. Lentoyhtiö, matkustusajankohta, määränpää sekä varausajankohta voivat kaikki osaltaan vaikuttaa lentolippujen hintoihin. Hyödynnä tarjoukset ja hanki lippusi jo kahta kuukautta ennen matkaa, niin varmistat sen, että edulliset lennot Marokkoon ovat sinun!

Autonvuokraustarjoukset Marokko

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.