Halvat lennot Marokkoon alkaen 96 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Marokko suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Marokko

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Marokko olivat annetulla aikavälillä 96 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 222 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Austrian Airlines
Air Baltic

Aavikolta hiekkarannoille ja vuoristoon – Marokon-matkat ovat monipuolinen elämys

Marokolla on matkailijoille paljon tarjottavaa: historiallisia monumentteja, aavikkoa, vuoristoa, uimarantoja, vilkkaita toreja, herkullista ruokaa, kulttuuria – kaikkea mitä uskallat vain toivoa! Marokon-matkat voi aloittaa Afrikan tähti -lautapelin tapaan Tangerista, Marokon pohjoisesta rannikkokaupungista. Rantalomalle mielivien auringonpalvojien suosikkikohde on Atlantin rannalla sijaitseva Agadir, josta rantaviivaa löytyy kilometrikaupalla. Hiekkarantaa ja Atlantin tyrskyjä on myös Essaouiran kaupungissa, jonka vanhakaupunki eli medina on päässyt lisäksi UNESCOn maailmanperintölistalle. Elokuvallekin nimensä antanut Marokon suurin kaupunki Casablanca ihastuttaa arkkitehtuurillaan, Hassan II:n moskeijallaan ja vanhallakaupungillaan. Marrakechin nähtävyyksiin lukeutuvat lukuisat palatsit, moskeijat sekä eläväinen markkinapaikka ja aukio Djemaa El-Fna. Arkkitehtuurin helmiä ja aitoa marokkolaista kaupunkitunnelmaa löytyy niin ikään pääkaupunki Rabatista ja Fésistä.

Kun olet ehtinyt vierailla marokkolaiskaupunkien historiallisissa medinoissa, ja jos rannalla loikoilu alkaa pitkästyttää, on aika siirtyä tutustumaan Länsi-Saharan aavikon dyyneihin. Aavikolle järjestetään aavikkosafariajeluita tai perinteisempää kulkupeliä kaipaava voi turvautua myös kamelin selässä ratsastamiseen. Marrakech sijaitsee aivan Atlasvuorten läheisyydessä, joten sieltä on helppo lähteä vaikkapa päiväretkelle vaeltamaan vuoristoon. Maan ruokakulttuuri on tunnettu mausteistaan ja Marokon-matkalla kannattaa maistaa paikallisia ruokia, kuten kuskusia tai tagine-padassa haudutettuja ruokia. Aterian päätteeksi voi juoda Marokon kansallisjuomaksikin tituleerattua minttuteetä. Kotiinviemisiksi voi hankkia kaupunkien vilkkailta toreilta ostettuja mausteita, arabialaisia herkkuja tai paikallisten valmistamia käsitöitä. Varaa lento Marokkoon ebookersin sivuilta ja lähde unelmiesi lomalle Marokon lämpöön!

Milloin matkustaa Marokkoon?

Marokko on hyvin vaihtelevaa aluetta, ja matkasi määränpäästä riippuu paljon se, koska Marokkoon on paras aika matkustaa. Atlantin tai Välimeren puoleisilla rannikkoalueilla samoin kuin vuoristoalueilla voi vierailla vuoden ympäri. Talvella voi kuitenkin vuoristossa olla kylmä, joten matkalle kannattaa varustautua asianmukaisin vaatetuksin. Suosittua matkustusaikaa ovat yleisesti kevät ja syksy. Heinä- ja elokuussa lämpötilat voivat kohota hyvin korkeisiin lukemiin, ja esimerkiksi aavikolla vierailu kannattaa jättää väliin. Rannikkoalueilla matkailu onnistuu kuitenkin tähänkin aikaan vuodesta hyvin. Marokossa, kuten muissakin islamilaisissa maissa, vietetään joka vuosi ramadania, jonka ajankohta vaihtelee hieman vuodesta toiseen. Ramadanilla voi olla vaikutusta esimerkiksi liikkeiden tai ravintoloiden aukioloaikoihin. Ramadanin päättymistä juhlistetaan kolmipäiväisillä Id al-Fitr -juhlilla.

Lennot Marokkoon ovat kalleimmillaan yleensä heinä- ja elokuussa, jotka ovat yleensäkin suosituinta lomailuaikaa niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa. Hinnaltaan edullisia lentoja Afrikan pohjoisosassa sijaitsevaan Marokkoon on tarjolla varsinkin alkuvuodesta, mutta myös paikkakuntakohtaista vaihtelua esiintyy. Halvimmat lennot vaikkapa Casablancaan voi varata syys- tai marraskuuksi.

Halvat lennot Marokkoon

Lentotarjonta Suomesta Marokkoon on hyvin kattavaa ja hinnat edullisia. Marokossa on useampia lentoasemia, joihin Suomesta on mahdollista lentää vähintään yhdellä välilaskulla, mutta suoria lentoja ei ole tarjolla niistä yhteenkään. Monen lentoaseman lisäksi maiden välisiä lentoja liikennöivät lukuisat eri lentoyhtiöt, joten valinnanvaraa on riittämiin. Erityisesti halpalentoyhtiö Norwegian on kunnostautunut Suomen ja Marokon välisillä lentoreiteillä, ja muun muassa yhden välilaskun sisältäviä lentoja Pohjoismaiden pääkaupunkien kautta on saatavilla runsaasti niin Agadiriin kuin Marrakechiinkin. Marrakechiin lentävät myös halpalentoyhtiö easyJet Lontoosta ja Ryanair Madridin kautta. Air Francen siivin pääsee Suomesta nopeinta reittiä Casablancaan ja Rabatiin vaihtamalla konetta Pariisissa. Lisäksi Royal Air Maroc lentää kohtuuhintaan Rabatin ohella Tangerin kaupunkiin.

Halvat lennot Marokkoon on helppo etsiä ebookersin hakukoneella, joka auttaa valitsemaan sopivat lentoliput kattavasta valikoimasta. Lentoyhtiö, matkustusajankohta, määränpää sekä varausajankohta voivat kaikki osaltaan vaikuttaa lentolippujen hintoihin. Hyödynnä tarjoukset ja hanki lippusi jo kahta kuukautta ennen matkaa, niin varmistat sen, että edulliset lennot Marokkoon ovat sinun!

Autonvuokraustarjoukset Marokko

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.