Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Kap Verde hotelleja

116 €
Sol Dunas - All Inclusive

Sol Dunas - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 ZDTI Algodoeiro, Santa Maria, Sal, Barlavento
Sol Dunas - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viveiron kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 843 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
145 €
Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive

Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Rua Andrade Corvo, Santa Maria, Sal
Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viveiron kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 313 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Murdeira Village Resort

Murdeira Village Resort

4.0 kautta 5.0 345 Espargos, Murdeira Bay, Sal
Murdeira Village Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Shark Bayn ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
157 €
Hilton Cabo Verde Sal Resort

Hilton Cabo Verde Sal Resort

5.0 kautta 5.0 Avenida dos Hoteis CP230, Santa Maria, Sal
Hilton Cabo Verde Sal Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marían ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 241 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
155 €
Hotel Riu Touareg

Hotel Riu Touareg

4.0 kautta 5.0 Urb. Lacacão - Lote 13 - Praia Lacacão, Boa Vista
Hotel Riu Touareg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 6 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 1151 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
158 €
Hotel Riu Karamboa

Hotel Riu Karamboa

4.0 kautta 5.0 Lote HO-01, Urb. Morrinho De Baguincho, Boa Vista
Hotel Riu Karamboa tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 750 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja satelliitti.
149 €
Iberostar Club Boavista - All Inclusive

Iberostar Club Boavista - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Areia de Chaves, Boa Vista
Iberostar Club Boavista - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Chave (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 276 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille minibaarit ja sadesuihkupäät.
42 €
Aguahotels Sal Vila Verde Resort

Aguahotels Sal Vila Verde Resort

3.5 kautta 5.0 Santa Maria, Sal
Aguahotels Sal Vila Verde Resort on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marían ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset rantakuljetukset ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 207 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
116 €
Hotel Oásis Atlântico Praiamar

Hotel Oásis Atlântico Praiamar

4.0 kautta 5.0 Prainha, Cidade Da Praia, Praia
Hotel Oásis Atlântico Praiamar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prainhan ranta . Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 123 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
King Fisher Village

King Fisher Village

3.5 kautta 5.0 Santo Amaro Abade, Tuna Point, Santiago Island, Santo Amaro, Tarrafal
King Fisher Village on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tarrafalin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja jääkaapin.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kap Verde

Katso kaikki kohteen Kap Verde vuokra-autot

Edulliset matkat kohteeseen Kap Verde

Suunnitelmissa matka kohteeseen Kap Verde? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Kap Verde matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Kap Verde? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Kap Verde

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Kap Verde

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Kap Verde. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset huippukaupunkeihin: Kap Verde

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.