Kap Verde matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Kap Verde

Melia Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive - Adults Only
Melia Tortuga Beach
Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive
Sol Dunas - All Inclusive
ROBINSON CABO VERDE - Adults only -All inclusive

Kap Verde Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Melia Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive - Adults Only
Melia Tortuga Beach
Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive
Sol Dunas - All Inclusive
ROBINSON CABO VERDE - Adults only -All inclusive

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Kap Verde

Matkat Kap Verdeen

Kap Verden matkat eivät jätä kylmäksi. Jos haluat tänä vuonna lomaltasi jotakin erilaista, ota suunnaksi aurinkoinen ja ystävällinen Kap Verde. Kap Verden ilmasto on aurinkovarma ja lämpötila pysyttelee ympäri vuoden 25 asteen tuntumassa, joten Kap Verden matkalle ei tarvita talvitakkia, oli vuodenaika mikä hyvänsä.

Kap Verde on saarivaltio, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä noin 450 kilometrin päässä Afrikan rannikosta. Alun perin asumaton Kap Verde oli Portugalin siirtomaa aina vuoteen 1975. Lomakohteena Kap Verde on monelle suomalaiselle vielä suhteellisen tuntematon. Se on Afrikan rauhallisimpia, turvallisimpia ja vauraimpia maita ja siksi aloittelevallekin maailmanmatkaajalle erinomainen silta Euroopasta Afrikkaan.

Kap Verden lomakohteet

Suosituin lomakohde Kap Verdessä on Salin saari, jonka vetovoima perustuu kilometrien pituisiin hiekkarantoihin ja tasaisen lämpimään säähän. Saari on nimetty siellä aikoinaan toimineen suolakaivoksen mukaan – portugalin sal tarkoittaa nimittäin suolaa. Saaren pituus on ainoastaan 35 kilometriä ja leveys 12 kilometriä, eikä korkeuseroja juuri ole. Sal on ennen kaikkea rantalomakohde ja rentoutumispaikka, sillä yöelämä saarella on vaatimatonta ja varsinaiset nähtävyydetkin vähissä. Saaren rannat ovat kuitenkin niin laajoja, että aurinkoa ei tarvitse ottaa kylki kyljessä tuntemattoman vierustoverin kanssa. Aktiviteetteja kaipaava matkailija voi Salilla harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten sukellusta, surffausta ja leijasurffausta. Kap Verdessä palvelut turisteille löytyvät Salin saaren vilkkaimmasta keskuksesta eli Santa Marian kaupungista.

Salin tapaan myös naapurisaari Boa Vista on mainio Kap Verden lomakohde. Boa Vistan maisema on tasainen ja karuhko. Boa Vista on kuitenkin Salin tavoin aurinkovarma rantalomakohde, ja sen hiekkadyynit ovat kuin miniatyyriversio Saharan autiomaasta. Suurin osa Boa Vistan hotelleista toimii all inclusive -periaatteella, ja niissä viihtyvät niin iäkkäämmät pariskunnat kuin lapsiperheetkin. Boa Vistan ehdoton ykkösranta on 15 kilometriä pitkä Santa Monica, joka sijaitsee suojaisessa lahdenpoukamassa suojassa voimakkailta merivirroilta.

Kap Verden matkan helmet - kulttuuri ja luonto

Kap Verden matka on kulttuurimatkailijan unelma. Kulttuuri on kiehtova sekoitus afrikkalaisia ja eurooppalaisia perinteitä. Elämänmeno on saarilla rauhallista – riehakasta yöelämää ja vauhdikkaita käänteitä ei niiltä kannata etsiä. Kapverdeläiset ovat erittäin ylpeitä musiikistaan, ja musiikki soikin lähes kaikkialla. Kansainvälisesti tunnetuin kapverdeläinen lienee nyt jo edesmennyt laulaja Cesária Évora, joka esiintyi aina paljain jaloin. Kap Verden asukkaisiin pääsee tutustumaan parhaiten varsinaisten turistikeskusten ulkopuolella. Tämä onnistuu esimerkiksi päiväretkellä Salilta tai Boa Vistalta pääsaari Santiagolle tai muusikoistaan tunnetulle São Vicentelle.

Kap Verde koostuu yhteensä viidestätoista vulkaanista alkuperää olevasta saaresta. Kap Verden saarten luonto eroaa varsin paljon toisistaan. Sal ja Boa Vista muodostuvat pääasiassa hiekkadyyneistä, kun taas Santo Antão on trooppisen vihreä ja vuoristoinen. Kasvillisuus on levittäytynyt Kap Verdeen merivirtojen mukana Afrikan, Euroopan ja naapurisaarten lisäksi Etelä-Amerikasta. Alun perin kasvilajeja arvioidaan olleen vain 250, mutta nykyisin kasveja myös istutetaan järjestelmällisesti eroosion ehkäisemiseksi. Ainoita kotoperäisiä maanisäkkäitä Kap Verden saarilla ovat lepakot, mutta hiirten ja kanien kaltaiset muut pikkunisäkkäät ovat levittäytyneet alueelle ihmisten ja laivaliikenteen mukana. Suurempiakin nisäkkäitä löytyy, sillä Kap Verdeä ympäröivissä vesissä elää runsaasti eri valaslajeja.

Kap Verde matkan tekemiset

Kap Verde on ennen muuta rento rantalomakohde, mutta kyllä sieltä tekemistäkin tarvittaessa löytyy. Vehreimmillä saarilla mutkittelee useita vaellusreittejä, ja erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia on paljon – surffaamisesta ja snorklauksesta aina sukeltamiseen. Salin saarta ympäröivissä vesissä lepää useita hylkyjä, joiden luokse järjestetään sukellusretkiä. Kevätkaudella Kap Verden vesillä voi osallistua myös valaidentarkkailuretkille esimerkiksi ryhävalaita bongaamaan.

Kap Verden hintataso on suomalaisille edullinen. Varsinaiselle ostosmatkalle Kap Verdeen ei kannata lähteä, mutta tuliaisiksi sieltä voi ostaa paikallisia käsitöitä sekä rommia muistuttavaa kansallisjuomaa, grogueta, jota käytetään siellä monien drinkkien pohjana. Kap Verden valuutta on Kap Verden escudo, mutta turistisaarilla maksuvälineeksi käy myös euro. Käteistä voi nostaa automaateista. Luottokortit kelpaavat maksuvälineiksi ainoastaan hotelleissa ja tasokkaissa ravintoloissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Kap Verde

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Kap Verde maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Kap Verde vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Kap Verde itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Kap Verde maksavat tällä hetkellä 1 993 €.

Miten saada halvat matkat kohteeseen Kap Verde vuonna 2023?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Kap Verde. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Kap Verde?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Kap Verde suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Kap Verde halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Kap Verde, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Kap Verde pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa 8% tai 210 €. Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Kap Verde pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Kap Verde

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Kap Verde
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Kap Verde

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.