Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Tunisia hotelleja

67 €
El Mouradi Gammarth

El Mouradi Gammarth

5.0 kautta 5.0 Les Côtes De Carthage, La Marsa, Tunisin kuvernoraatti
El Mouradi Gammarth on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta North Africa American Cemetery and Memorial (amerikkalainen hautausmaa). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 507 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Hotel Africa

Hotel Africa

5.0 kautta 5.0 N 50 Av. Habib Bourguiba bp73, Tunis
Hotel Africa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenue Habib Bourguiba. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 212 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
92 €
La Badira

La Badira

5.0 kautta 5.0 BP 437, Hammamet
La Badira on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bel Azurin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 130 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
72 €
Hôtel Le Consul

Hôtel Le Consul

4.0 kautta 5.0 84 Rue de Palestine, Tunis
Hôtel Le Consul on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carrefour-kauppa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
58 €
Hotel Carlton

Hotel Carlton

3.0 kautta 5.0 31 Av Habib Bourguiba, Tunis
Hotel Carlton on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Avenue Habib Bourguiba on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
186 €
Iberostar Selection Kuriat Palace

Iberostar Selection Kuriat Palace

5.0 kautta 5.0 Zone Touristique Skanes, Monastir, Mir
Iberostar Selection Kuriat Palace sijaitsee lähellä kohdetta Flamingon golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 382 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
150 €
Iberostar Mehari Djerba

Iberostar Mehari Djerba

4.0 kautta 5.0 B.p 242 Route Touristique, Djerba Midun
Iberostar Mehari Djerba on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Djerba Explore Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset hygieniatuotteet.
63 €
Seabel Rym Beach Djerba

Seabel Rym Beach Djerba

4.0 kautta 5.0 BP 155 Midoun Jerba, Djerba Midun
Seabel Rym Beach Djerba on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Djerba Explore Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 354 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
164 €
Iberostar Selection Diar El Andalus

Iberostar Selection Diar El Andalus

5.0 kautta 5.0 BP 40, Port El Kantaoui
Iberostar Selection Diar El Andalus on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Kantaouin golfkenttä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 379 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
74 €
Golden Tulip El Mechtel

Golden Tulip El Mechtel

4.0 kautta 5.0 B.P No.3 Avenue Ouled Haffouz-El Omrane, Tunis
Golden Tulip El Mechtel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carrefour-kauppa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 344 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Tunisia

Katso kaikki kohteen Tunisia vuokra-autot

Edulliset matkat kohteeseen Tunisia

Suunnitelmissa matka kohteeseen Tunisia? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Tunisia matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Tunisia? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Tunisia

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Tunisia

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Tunisia. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset huippukaupunkeihin: Tunisia

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.