Halvat lennot Cap Verdelle alkaen 366 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kap Verde suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kap Verde

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kap Verde olivat annetulla aikavälillä 366 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 643 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Kap Verden matkat

Kap Verde on pieni saarivaltio, joka sijaitsee Atlantin valtameressä noin 450 kilometrin päässä Afrikan länsirannikolta. Kap Verden matkat tarjoavat rauhallisen ympäristön rentouttavaa ja hieman erilaista aurinkolomaa varten. Nauti saaren syrjäisestä sijainnista tavallisten turistireittien ulkopuolella tekemällä kävelyretkiä pitkille hiekkarannoille, harrastamalla vesiaktiviteetteja, vierailemalla alueen monimuotoisilla saarilla ja nauttimalla alueen herkullisia kalaruokia. Maan historia Portugalin siirtomaana näkyy edelleen saaren kulttuurissa, kielessä ja keittiössä. Lähde kokemaan Kap Verden ainutlaatuisuus varaamalla halvat lennot Kap Verdeen jo tänään!

Kap Verden pääkaupunki Praia sijaitsee Santiagon saaren etelärannikolla. Tämä maan suurin kaupunki on hyvä tukikohta, josta voit tehdä päivämatkoja saaren muihin osiin ja muille saarille. Salin saarella sijaitseva Santa Marian ranta kuuluu Kap Verden suosituimpiin hiekkarantoihin, mutta turistimassoja täällä ei tarvitse kuitenkaan pelätä. Boa Vistan saarella oleva Santa Monican ranta on tunnettu upeista hiekkadyyneistään ja valkeasta hiekastaan. Jos kaipaat aktiivisempaa lomaa, tee päiväretki Fogon tulivuorisaarelle ja Kap Verden ainoan aktiivisen tulivuoren huipulle tai osallistu jollekin lukuisista valaidenkatseluretkistä. Kap Verdellä voit myös harrastaa surffausta, purjelautailua ja capoeiraa.

Kap Verdelle ei ole tarjolla Suomesta suoria reittilentoja, joten sinun on varauduttava ainakin kahteen välilaskuun matkan varrella. Välilaskulliset lennot Kap Verdelle kestävät lyhimmillään 17 tuntia, joten pelkkään matkustamiseen kannattaa varata pari lomapäivää. Lentojen vaihdot tapahtuvat yleensä ensin jollain Skandinavian maiden tai Keski-Euroopan lentokentistä ja sen jälkeen Lissabonissa.

Kap Verden sää on täydellinen auringonpalvontaa varten. Aurinko paistaa saarella lähes vuoden jokaisena päivänä. Elo–lokakuussa saadaan jonkin verran sadetta, ja tällöin myös lämpötilat kohoavat 30 asteen lukemiin. Talvellakin lämpötilat pysyttelevät mukavasti 20 asteen tuntumassa, mutta tänä aikana kannattaa varautua tuuliseen säähän.

Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin matkustaessaan Kap Verdeen. Voit hankkia 30 päivää voimassa olevan kertaviisumin etukäteen Helsingistä kunniakonsulin kautta tai vasta saavuttuasi Kap Verdeen lentokentälle. Mikäli hankit viisumin vasta Kap Verdessä, voit maksaa viisumisi euroilla. Paikan päällä hankittu viisumi maksaa noin 25 euroa. Muista myös, että passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkasi päättymisen jälkeen.

Saapuminen Kap Verdelle

Lennot Kap Verdelle saapuvat yleisimmin Praian kansainväliselle lentoasemalle (RAI), joka tunnetaan myös Nelson Mandelan kansainvälisenä lentoasemana. Lentokenttä sijaitsee Santiagon saarella noin kolmen kilometrin päässä Praian keskustasta koilliseen. Pääset Praian lentokentältä kätevimmin kohteeseesi taksilla, jolla puolen tunnin matka Praiaan maksaa noin 10 000 escudoa.

Lentosi Kap Verdeen voi laskeutua myös Amílcar Cabralin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee Salin saarella noin kahden kilometrin päässä Espargosin kaupungista lounaaseen. Lentokentältä ei ole saatavilla järjestettyä joukkoliikennettä, mutta voit vuokrata kentältä auton tai hypätä taksin kyytiin. Taksimatka Santa Marian rantalomakeskukseen kestää puoli tuntia ja maksaa noin 10 000 – 12 000 escudoa.

Pääasiallinen liikkumistapa Kap Verdellä on lentäminen. Saarelta toiselle pääset kätevimmin paikallisten lentoyhtiöiden kyydissä. Pääsaarille eli Santiagoon, Saliin ja São Vicenteen operoidaan säännöllisiä reittilentoja, kun taas muille saarille lentoja on harvemmin. Saarten väliset lennot Kap Verdellä ovat varsin edullisia. Pienimmiltä saarilta ei löydy lentokenttää. Saarelta toiselle järjestetään myös venekuljetuksia. Kap Verden suurimmissa kaupungeissa kulkee julkinen bussiliikenne, minkä lisäksi pääset paikasta toiseen taksilla. Bussit kulkevat yleensä aamukuudesta iltayhdeksään, mutta bussiaikatauluja ei ole. Kaupunkien välillä pääset kulkemaan paikallisilla colectivo-kulkuvälineillä, joilla ei ole ennalta määrättyjä aikatauluja – ajoneuvo odottelee, kunnes auto on enemmän tai vähemmän täynnä matkustajia ja jättää sitten heidät matkan varrelle pyynnöstä.

Autonvuokraustarjoukset Kap Verde

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.