Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hanki halvat lennot kohteen Gambia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Gambia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Gambia olivat annetulla aikavälillä 540 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 432 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
BRU Yundum 1.4. - 1.6. 432 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
BRU Yundum 23.1. - 21.2. 559 €
LHR Yundum 23.1. - 20.2. 761 €
LGW Yundum 23.1. - 20.2. 882 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Gambian-matkat: lämpöä, hiekkarantoja ja eksoottista luontoa

Noin kahden miljoonan asukkaan Gambia sijaitsee Länsi-Afrikassa Atlantin valtameren rannalla. Monille suomalaisille vakiintuneeksi lomakohteeksi muodostunut pieni maa on ihanteellinen lomakohde monestakin syystä. Gambian ilmasto on lämmin ympäri vuoden, ihmiset ovat ystävällisiä ja pitkät hiekkarannat vertaansa vailla. Erilaisia retkiä on tarjolla runsaasti, ja paikallinen ruoka on herkullista ja edullista. Olitpa sitten kokenut Gambian-kävijä tai olet lähdössä ensi kertaa Afrikan mantereelle, Gambian-matkat voit varata edullisesti ebookersin sivuilta.

Miten saan mahdollisimman halvat lennot Gambiaan?

Matkoja varatessa on hyvä tietää, että lentojen hintoihin vaikuttavat monet asiat. Eri lentoyhtiöiden tarjoamat lennot Gambiaan vaihtelevat hintatasoltaan suuresti. Halvimmat lennot Gambiaan saat todennäköisesti Vueling Airlinesilta, Norwegianilta ja Lufthansalta. Suoria lentoja Gambiaan ei valitettavasti ole tarjolla, vaan lento sisältää vähintään kaksi välilaskua. Nopeimmillaan pyrähdät Gambian auringon alle 13 tunnissa välilaskut mukaan luettuina. Voit säästää jonkin verran rahaa, jos valitset enemmän välilaskuja sisältävät lennot, tai jos hyväksyt sen, että matkasi kesto pitenee useilla tunneilla. Matkustaminen on kuitenkin raskasta, etkä luultavasti halua käyttää kallista loma-aikaasi lentokentillä odotteluun. Siksi kannattaa etsiä suhteellisen nopeat, mutta silti edulliset lennot – niitä on tarjolla runsain mitoin, tosin hieman vuodenajasta riippuen.

Paras aika matkustaa Gambiaan

Edullisinta Gambiaan on matkustaa heti alkuvuodesta, tammi- ja helmikuussa. Mikä olisikaan sen ihanampaa kuin paeta kotimaan kylmintä talvea päiväntasaajan hellään lämpöön? Talvikuukausina Gambiassa on keskimäärin 26–28 astetta lämmintä, ja talvi on myös vuoden kuivinta aikaa. Jos et kuitenkaan voi matkustaa talvella, myös kevät ja syksy ovat hyviä aikoja varata halvat matkat Gambiaan. Kalleimmillaan lentoliput Gambiaan ovat keskikesällä ja joulun alla. Kesällä lämpötilat ovat niin ikään miellyttävän helteiset, mutta sää on sateinen. Kesäkuusta lokakuuhun kestävällä sadekaudella maassa on vain vähän turisteja, ja useat palvelut ja nähtävyydet ovat suljettuja.

Matka voi alkaa!

Kun olet viimein löytänyt halvat lennot Gambiaan, vilkaisehan karttaa: lentosi laskeutuu Gambian pääkaupungin Banjulin lentokentälle (IATA: BJL). Lentokentällä on useita pieniä myymälöitä, kahviloita ja baareja, ainakin yksi ravintola sekä muita palveluita, joita saatat tarvita viimeistään paluumatkallasi. Mikäli et ole varannut lentokenttäkuljetusta hotelliltasi, pääset Banjulin lentokentältä hotelliisi helpoiten taksilla. Taksit odottavat matkailijoita terminaalirakennuksen ulkopuolella. Taksimatkojen hinnat ovat kiinteät, ja kyyti rannikolla sijaitseviin hotelleihin maksaa noin 600 Gambian dalasia. Voit halutessasi myös vuokrata lentokentältä auton, jolloin pääset liikkumaan Gambiassa vapaammin, omien aikataulujesi mukaisesti, kunhan pysyt kärsivällisenä liikenteessä!

Nähtävää ja tehtävää Gambiassa

Jos päätät varata edulliset lennot Gambiaan, voit olla varma, että sinulle jää matkastasi upeita muistoja koko loppuelämäksi. Tutustu 50 000 asukkaan Banjuliin ja sen suosittuun toriin Albert Marketiin, jossa saat kokea aitoa afrikkalaista kaupankäynnin tunnelmaa. Tai käy tekemässä ostoksesi Gambian suurimmassa kaupungissa Serekundassa, joka Banjulin tapaan sijaitsee Atlantin rannikolla. Tulet joka tapauksessa huomaamaan, että Gambian luonto on ainutlaatuista: luontokohteisiin tutustut parhaiten osallistumalla esimerkiksi opastetulle linturetkelle sademetsään, risteilylle Gambia-joelle tai jeeppisafarille luonnonpuistoon. Sekä lapset että aikuiset saavat paljon irti eksoottisista nähtävyyksistä. Gambia on myös turvallinen matkakohde, ja matkailua helpottaa, että englanti on maan virallinen kieli ja asiointi englanniksi onnistuu joka paikassa. Kuulostaako hyvältä? Lento Gambiaan on myös ikimuistoinen lahja puolisolle, ystävälle tai vaikkapa omalle äidille tai isälle, joten kannattaa panna töpinäksi – nopea varaaja saattaa säästää lentojensa hinnoissa tuntuvasti rahaa.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Gambia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.