Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Edinburgh

KM Central 63 €
KM Central

KM Central

7, Richmond Place, Edinburgh, Skotlanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  KM Central on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Festival Theatre (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 45 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

  Thrums Edinburgh 72 €
  Thrums Edinburgh

  Thrums Edinburgh

  14 Minto Street, Edinburgh, Skotlanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Thrums Edinburgh on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Commonwealth Pool (uimahalli). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Hanover House Hotel 105 €
   Hanover House Hotel

   Hanover House Hotel

   26 Windsor Street, Edinburgh, Skotlanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hanover House Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1822 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.

    Kellerstain Stables 116 €
    Kellerstain Stables

    Kellerstain Stables

    9 Gogar Station Road, Edinburgh, Skotlanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kellerstain Stables on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gyle Shopping Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

     York House B&B 59 €
     York House B&B

     York House B&B

     27 York Place, Edinburgh, Skotlanti
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      York House B&B on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.

      No. 53 Frederick Street 82 €
      No. 53 Frederick Street

      No. 53 Frederick Street

      53 Frederick Street, Edinburgh, Skotlanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       No. 53 Frederick Street on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1780 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 14 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Blinkbonny House 76 €
       Blinkbonny House

       Blinkbonny House

       23 Blinkbonny Gardens, Edinburgh, Skotlanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Blinkbonny House on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Scottish National Gallery of Modern Art. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1930 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

        Cherrytree Villa Guest House 70 €
        Cherrytree Villa Guest House

        Cherrytree Villa Guest House

        9 East Mayfield, Edinburgh, Skotlanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Cherrytree Villa Guest House on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta National Library of Scotland (kirjasto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

         Netherby House Hae hinnat
         Netherby House

         Netherby House

         41 Glasgow Road, Edinburgh, Skotlanti
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Netherby House on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Edinburgh Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Greyfiarien Vieressä Bobby Kirkyard, Kingsize-vuode ja Yksityinen Oleskelu 106 €
          Greyfiarien Vieressä Bobby Kirkyard, Kingsize-vuode ja Yksityinen Oleskelu

          Greyfiarien Vieressä Bobby Kirkyard, Kingsize-vuode ja Yksityinen Oleskelu

          Greyfiars place, 2/1, Edinburgh, SCT
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Greyfiarien Vieressä Bobby Kirkyard, Kingsize-vuode ja Yksityinen Oleskelu on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greyfriars Kirk. Kaikki huoneet tarjoavat keittiöt ja takat.

           Edinburgh Sixteen 53 €
           Edinburgh Sixteen

           Edinburgh Sixteen

           11a Craigmillar Park, Edinburgh, Skotlanti
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Edinburgh Sixteen on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Royal Commonwealth Pool (uimahalli). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Alba House 99 €
            Alba House

            Alba House

            29 Craigmillar Park, Edinburgh, Skotlanti
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Alba House on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Royal Commonwealth Pool (uimahalli). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

             Löydä kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Edinburgh aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Edinburgh – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Edinburgh, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Edinburgh, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Edinburgh aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Edinburgh – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Edinburgh, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Edinburgh, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Edinburgh

             Näytä kaikki 3 234 majoitusliikettä kohteessa Edinburgh
             Apex City of Edinburgh Hotel 111 €
             Apex City of Edinburgh Hotel

             Apex City of Edinburgh Hotel

             61 Grassmarket, Edinburgh, Skotlanti
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Grassmarket, Camera Obscura ja illuusioiden maailma (huvipuisto) ja Scotch Whisky Experience sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Greyfriars Kirk ja Royal Mile ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Edinburgh Waverleyn asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Edinburgh Haymarketin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hilton Edinburgh Carlton 92 €
              Hilton Edinburgh Carlton

              Hilton Edinburgh Carlton

              19 North Bridge, Edinburgh, Skotlanti
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee City Art Centre, Princes Street ja Royal Mile. Real Mary King’s Close ja St. Giles' Cathedral ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Edinburgh Waverleyn asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Edinburgh Haymarketin asema 27 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hampton by Hilton Edinburgh Airport 68 €
               Hampton by Hilton Edinburgh Airport

               Hampton by Hilton Edinburgh Airport

               Almond Avenue, Ingliston, Newbridge, Skotlanti
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Edinburgh Zoo, Murrayfield Stadium ja George Street sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Royal Mile ja Edinburghin linna ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Apex Grassmarket Hotel 92 €
                Apex Grassmarket Hotel

                Apex Grassmarket Hotel

                31-35 Grassmarket, Edinburgh, Skotlanti
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Grassmarket, Royal Mile ja Greyfriars Kirk sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Scotch Whisky Experience ja The Hub ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Edinburgh Waverleyn asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Edinburgh Haymarketin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.