Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat Aamiaismajoitukset Edinburgh

Hae hinnat
Garleton Lodge

Garleton Lodge

4.0 kautta 5.0
Garleton Lodge on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gullane Golf Course (golfkeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
73 €
Blinkbonny House

Blinkbonny House

3.0 kautta 5.0 23 Blinkbonny Gardens, Edinburgh, Skotlanti
Blinkbonny House on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Kellerstain Stables

Kellerstain Stables

4.0 kautta 5.0 9 Gogar Station Road, Edinburgh, Skotlanti
Kellerstain Stables on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Edinburgh Park (puisto=. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
101 €
Spylaw Bank House

Spylaw Bank House

3.5 kautta 5.0 2 Spylaw Avenue, Colinton, Edinburgh, Skotlanti
Spylaw Bank House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Baberton Golf Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari.
Hae hinnat
Cambridge House

Cambridge House

3.0 kautta 5.0 8, Cambridge Avenue, Edinburgh, Skotlanti
Cambridge House on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
67 €
Badjao Bed and Breakfast

Badjao Bed and Breakfast

2.5 kautta 5.0 21 Moat Place, Slateford Road, Edinburgh, Skotlanti
Badjao Bed and Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Edinburgh Corn Exchange. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Georgian Guest House

Georgian Guest House

3.5 kautta 5.0 9 East Brighton Crescent, Edinburgh, Skotlanti
Georgian Guest House on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Portobello Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
The Gables

The Gables

3.5 kautta 5.0 128 Glasgow Road, Bathgate, Skotlanti
The Gables on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Polkemmet Country Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
101 €
The Queens Bed & Breakfast

The Queens Bed & Breakfast

4.0 kautta 5.0 8 THE LOAN SOUTH QUEENSFERRY, South Queensferry, Skotlanti
The Queens Bed & Breakfast on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Forth Rail Bridge (silta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
No. 53 Frederick Street

No. 53 Frederick Street

3.0 kautta 5.0 53 Frederick Street, Edinburgh, Skotlanti
No. 53 Frederick Street on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Fraoch House

Fraoch House

4.0 kautta 5.0 66 Pilrig Street, Edinburgh, Skotlanti
Fraoch House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisätenniskentän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
The Alba House

The Alba House

3.0 kautta 5.0 29 Craigmillar Park, Edinburgh, SCT
The Alba House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Festival Theatre (teatteri). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin.
65 €
Lyncliff Hotel

Lyncliff Hotel

2.0 kautta 5.0 4 Windsor Street, Edinburgh, Skotlanti
Lyncliff Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
169 €
Faside Estate

Faside Estate

4.0 kautta 5.0 Faside Estate, Musselburgh, Skotlanti
Faside Estate sijaitsee lähellä kohdetta Musselburghin laukkarata. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Clan Walker

Clan Walker

3.5 kautta 5.0 96 Dalkeith Rd, Newington, Edinburgh, Skotlanti
Clan Walker on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Commonwealth Pool (uimahalli). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Löydä kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Edinburgh aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

Aamiaismajoitukset kohteessa Edinburgh – lomailua aidoimmillaan

Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Edinburgh, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Edinburgh, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

Kiehtoviksi kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

Kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset

Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Edinburgh Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Edinburgh parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

Suosituimmat hotellit Edinburgh

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.