Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Suosituimmat hotellit Espanja All Inclusive hotellit

Sandos Benidorm Suites

Sandos Benidorm Suites

4 out of 5
Hae hinnat
Sandos Benidorm Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Sandos Benidorm Suites
FERGUS Style Bahamas

FERGUS Style Bahamas

4 out of 5
Playa d'En Bossa s/n, Sant Jordi, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
Hinta on 94 € per yö ajalle 22. toukok. viiva 22. toukok.
FERGUS Style Bahamas on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bossan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 530 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
FERGUS Style Bahamas
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive

5 out of 5
C/ Playa Den Bossa s/n, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
Hinta on 237 € per yö ajalle 17. toukok. viiva 17. toukok.
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bossan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 410 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca -  All Inclusive

Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive

5 out of 5
Calle Hoya de Afre 2, Playa Blanca, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Hae hinnat
Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Afre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 329 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive
Sandos Atlantic Gardens Hotel - Adults Only

Sandos Atlantic Gardens Hotel - Adults Only

3 out of 5
Calle El Hierro, 1, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Hae hinnat
Sandos Atlantic Gardens Hotel - Adults Only on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aqualavan vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Sandos Atlantic Gardens Hotel - Adults Only
Barceló Tenerife

Barceló Tenerife

5 out of 5
Avd. Grenamora, No. 1, Urb. San Blas, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Hinta on 113 € per yö ajalle 23. toukok. viiva 23. toukok.
Barceló Tenerife on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Golf del Sur. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 8 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 331 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja porealtaat sisätiloissa.
Barceló Tenerife
Iberostar Las Dalias - All Inclusive

Iberostar Las Dalias - All Inclusive

4 out of 5
Gran Bretana, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
Hinta on 146 € per yö ajalle 1. kesäk. viiva 1. kesäk.
Iberostar Las Dalias - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Costa Adeje -vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 404 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Iberostar Las Dalias - All Inclusive
PortBlue Club Pollentia Resort

PortBlue Club Pollentia Resort

4 out of 5
Carretera Alcudia - Pto Pollensa Km 2, Puerto de Pollensa, Alcudia, Mallorca
Hinta on 102 € per yö ajalle 21. toukok. viiva 21. toukok.
PortBlue Club Pollentia Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahia de Pollensa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 532 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
PortBlue Club Pollentia Resort
Palladium Hotel Palmyra

Palladium Hotel Palmyra

4 out of 5
Avinguda del Doctor Fleming, 18, Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Hinta on 179 € per yö ajalle 31. toukok. viiva 31. toukok.
Palladium Hotel Palmyra on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de S'Arenal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Palladium Hotel Palmyra
Tagoro Family & Fun Costa Adeje

Tagoro Family & Fun Costa Adeje

4 out of 5
Calle Galicia, 3, Costa Adeje Zona Centro, Adeje, Tenerife
Hae hinnat
Tagoro Family & Fun Costa Adeje on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Surin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 194 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Tagoro Family & Fun Costa Adeje
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.