Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Suosituimmat Espanja hotellit

136 €
Sandos Benidorm Suites

Sandos Benidorm Suites

4.0 kautta 5.0
Sandos Benidorm Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
145 €
FERGUS Style Bahamas

FERGUS Style Bahamas

4.0 kautta 5.0 Playa d'En Bossa s/n, Sant Jordi, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
FERGUS Style Bahamas on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bossan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 530 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
269 €
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 C/ Playa Den Bossa s/n, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bossan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 410 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive

Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Calle Hoya de Afre 2, Playa Blanca, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Afre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 329 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Marconfort Atlantic Gardens Hotel - Adults Only

Marconfort Atlantic Gardens Hotel - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Calle El Hierro, 1, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Marconfort Atlantic Gardens Hotel - Adults Only on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aqualavan vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Sandos San Blas Eco Resort Hotel

Sandos San Blas Eco Resort Hotel

5.0 kautta 5.0 Avd. Grenamora, No. 1, Urb. San Blas, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Barcelo Tenerife on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa San Blas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 8 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 331 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Iberostar Las Dalias - All Inclusive

Iberostar Las Dalias - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Gran Bretana, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
Iberostar Las Dalias - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Costa Adeje -vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 404 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
130 €
PortBlue Club Pollentia Resort

PortBlue Club Pollentia Resort

4.0 kautta 5.0 Carretera Alcudia - Pto Pollensa Km 2, Puerto de Pollensa, Alcudia, Mallorca
PortBlue Club Pollentia Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahia de Pollensa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 532 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Palladium Hotel Palmyra - All Inclusive

Palladium Hotel Palmyra - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Avinguda del Doctor Fleming, 18, Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Palladium Hotel Palmyra - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de S'Arenal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Viimeisimmät Espanja hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.