Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Suosituimmat Alicante hotellit

136 €
Sandos Benidorm Suites

Sandos Benidorm Suites

4.0 kautta 5.0
Sandos Benidorm Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Sandos Monaco Hotel - Adults Only

Sandos Monaco Hotel - Adults Only

4.0 kautta 5.0
Sandos Monaco Hotel - Adults Only on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja L'Aigueran puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 199 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
172 €
Flamingo Beach Resort

Flamingo Beach Resort

4.0 kautta 5.0
Flamingo Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 169 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
83 €
Sol Pelícanos Ocas

Sol Pelícanos Ocas

3.0 kautta 5.0
Sol Pelícanos Ocas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casino Mediterráneo Benidorm. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 784 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Hotel & Spa Dynastic

Hotel & Spa Dynastic

4.0 kautta 5.0
Hotel & Spa Dynastic sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 206 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja digitaalikanavat.
143 €
Magic Aqua Rock Gardens

Magic Aqua Rock Gardens

4.0 kautta 5.0
Magic Aqua Rock Gardens on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levanten ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 254 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Medplaya Hotel Flamingo Oasis

Medplaya Hotel Flamingo Oasis

4.0 kautta 5.0
Medplaya Hotel Flamingo Oasis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 398 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
108 €
Melia Benidorm

Melia Benidorm

4.0 kautta 5.0
Melia Benidorm on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 526 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
108 €
Medplaya Hotel Regente

Medplaya Hotel Regente

3.0 kautta 5.0
Medplaya Hotel Regente on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 195 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

All inclusive -hotellit – Alicante

Jos haluat lomailla kohteessa Alicante ilman huolen häivää, sinun kannattaa ehdottomasti valita tavallisen majapaikan sijaan all inclusive -hotelli. All inclusive -matka kohteeseen Alicante sisältää aina kaiken mitä perillä tarvitset, joten sen varattuasi suurin osa matkajärjestelyistä on hoidettu. All inclusive -paketti on hieman tavanomaista huonehintaa kalliimpi, mutta koska se sisältää sekä ateriat että harrasteet, perillä rahaa ei suuremmin kulu. Tarkista kohteen Alicante all inclusive -tarjoukset jo tänään ja lähde matkalle, ja pääset kerrankin helpolla.

All inclusive -hotelli kohteessa Alicante suorastaan pakottaa rentoutumaan. Mihin menen syömään? Mitä tekisin tänään? Mistä saan neuvoja? Kun majoitut all inclusive -hotelliin, vastaukset ovat selvillä, etkä tarvitse karttoja tai oppaita. Tämä on erityisen tervetullutta, jos lähdet lomalle ennen kaikkea purkamaan stressiä. All inclusive -hotellissa se onnistuu taatusti.

Kenties kaikkein parhaiten kohteen Alicante all inclusive -hotellit sopivat lapsiperheille. Lasten kanssa reissatessa loma voi olla kaksijakoinen kokemus. Etenkin pienille lapsille kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten heille matka on aina elämys. Vanhemmille se voi sen sijaan olla jotain aivan muuta – etenkin, jos matkalle osuu mutkia tai esimerkiksi flunssaa. Ja vaikka kaikki menisikin hyvin, vanhempi joutuu aina järjestelemään yhtä sun toista. All inclusive -hotellissa merkittävä osa tästä taakasta on poissa. Ruokailuja et joudu pohtimaan lainkaan, sillä ne sisältyvät pakettiin. Sama pätee harrasteisiin. Ja osassa all inclusive -hotelleista mennään vieläkin pidemmälle. Niissä pakettiin sisältyy nimittäin myös lastenhoito, lapsille suunnattuja kerhoja ja paljon muuta. Usein viimeistään nämä palvelut muuttavat myös vanhempien matkan lomaksi.

All inclusive -hotelleihin liittyy monia väärinkäsityksiä. Moni esimerkiksi luulee, että kaikki all inclusive -hotellit ovat täsmälleen samanlaisia. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Sivustoltamme löydät esimerkiksi sekä vain aikuisille että vain lapsiperheille tarkoitettuja vaihtoehtoja, edullisia ja luksustason vaihtoehtoja sekä all inclusive -hotelleja, joissa koko all inclusive -kokemus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Moni myös ajattelee, että all inclusive -hotelli tekee lomasta tylsän. Tämäkään ei ole totta. Ennemmin all inclusive -paketti tulisikin nähdä vakuutuksena. Sen varaamalla varmistat, että lomasi ei voi mennä pieleen.

Viimeisimmät Alicante hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.