Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Alicante

Hae hinnat
Villa Naranjo

Villa Naranjo

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Enrique Mendozan viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja golfkentän. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Entre Nosotros

Entre Nosotros

3.5 kautta 5.0
Entre Nosotros sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jalon Valley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Villa Oleada

Villa Oleada

4.0 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castillo de Morairan linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villagranto

Villagranto

3.0 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Les Urques. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Chalet Penáguila

Chalet Penáguila

4.0 kautta 5.0 Calle la Era, 18, Alicante, Alacant
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Palmeralin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Luxury Villa in Residential Area of Benidorm

Luxury Villa in Residential Area of Benidorm

3.5 kautta 5.0
Luxury Villa in Residential Area of Benidorm sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Enrique Mendozan viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan.
Hae hinnat
Villa Levante Beach 4bd

Villa Levante Beach 4bd

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benidorm Palace -konserttisali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Rivera

Villa Rivera

4.0 kautta 5.0 Calle Pez Espada, 7, Alicante
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Juanin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Bungalow Mimosa 18

Bungalow Mimosa 18

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Devesesin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Romeo

Villa Romeo

3.5 kautta 5.0
Villa Romeo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Blancon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Balea

Villa Balea

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquapark Rojales -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Espanhouse Sherlock

Villa Espanhouse Sherlock

3.0 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta La Zenian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Solhabitat Costera del Mar

Solhabitat Costera del Mar

3.0 kautta 5.0 2 Mar Norte, Teulada, Valencian itsehallintoalue
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castillo de Morairan linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villas Costa Calpe Valverde

Villas Costa Calpe Valverde

3.0 kautta 5.0 Urbanización La Caleta, 20, Calpe
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arenal-Bolin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
San Jose III Quad La Zenia, 3 Makuuhuonetta, 2 Kylpyhuonetta, Ylellinen Yksinäinen Solarium,

San Jose III Quad La Zenia, 3 Makuuhuonetta, 2 Kylpyhuonetta, Ylellinen Yksinäinen Solarium,

LA Zenia Playa Flamenca, 83 Villa San Jose III, Orihuela, Valencian itsehallintoalue
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Zenian ranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta ja parvekkeen.

Kohteen Alicante Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Alicante parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Alicante Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Alicante Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Alicante Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Alicante näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Alicante

Kohteen Alicante Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Alicante Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.