Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Dublin

Gleann-Na-Smol 85 €
Gleann-Na-Smol

Gleann-Na-Smol

Kilrock Road, Howth, Dublin, Dublin
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gleann-Na-Smol on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ireland's Eye (saari). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.

  Glenmore House 64 €
  Glenmore House

  Glenmore House

  Airport Road, Nevinstown, Swords, Dublin, Dublin
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Glenmore House on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta National Show Centre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 28 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat televisiot.

   Albany House 69 €
   Albany House

   Albany House

   84 Harcourt Street, Dublin, Dublin
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Albany House on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Stephen's Green. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 50 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

    St. Aiden's Guesthouse 68 €
    St. Aiden's Guesthouse

    St. Aiden's Guesthouse

    32 Brighton Road, Rathgar, Dublin, Dublin
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     St. Aiden's Guesthouse sijaitsee lähellä kohdetta St. Patrick's Cathedral. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

     FlyOver Bed and Breakfast 99 €
     FlyOver Bed and Breakfast

     FlyOver Bed and Breakfast

     223 Swords Road, Whitehall, Santry, Dublin, Dublin
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      FlyOver Bed and Breakfast on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Croke Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

      Number 31 Hae hinnat
      Number 31

      Number 31

      31 Leeson Close, Dublin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Number 31 on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Stephen's Green. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

       O'Neills Victorian Pub and Townhouse 94 €
       O'Neills Victorian Pub and Townhouse

       O'Neills Victorian Pub and Townhouse

       36-37 Pearse St., Dublin
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        O'Neills Victorian Pub and Townhouse on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Custom House. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

        Durban Residence Hae hinnat
        Durban Residence

        Durban Residence

        69 Lower Gardiner St, Dublin, Dublin
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Durban Residence on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Abbey Theatre (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

         The Leeson Lodge 82 €
         The Leeson Lodge

         The Leeson Lodge

         1 Upper Leeson Street, Dublin
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          The Leeson Lodge sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Stephen's Green. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Rathview House B&B 92 €
          Rathview House B&B

          Rathview House B&B

          3 Rathbeale Court, Swords, Dublin
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Rathview House B&B on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Swords Castle. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

           Marilyn Mansion 56 €
           Marilyn Mansion

           Marilyn Mansion

           37 Garville Avenue, Dublin, Dublin
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Marilyn Mansion on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phoenix Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1850 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Hillview House 59 €
            Hillview House

            Hillview House

              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Hillview house sijaitsee lähellä kohdetta Lusk Heritage Centre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

             Löydä kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Dublin aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Dublin – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Dublin, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Dublin, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Dublin Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Dublin Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Dublin Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Dublin aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Dublin – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Dublin, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Dublin, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Dublin Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Dublin Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Dublin Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Dublin

             Näytä kaikki 1 497 majoitusliikettä kohteessa Dublin
             Clayton Hotel Dublin Airport 80 €
             Clayton Hotel Dublin Airport

             Clayton Hotel Dublin Airport

             Stockhole Lane, Swords, Dublin, Dublin
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Beaumont Hospital (sairaala) on 3 kilometrin ja National Show Centre on 3,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tolka Park (stadion) ja Croke Park ovat myös 10 kilometrin päässä.

              Ashling Hotel Dublin 91 €
              Ashling Hotel Dublin

              Ashling Hotel Dublin

              Parkgate Street, Dublin, Dublin
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral ja Dublinin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Patrick's Cathedral ja Trinity College ovat myös 3 kilometrin päässä. Heustonin asema ja Museumin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin 105 €
               Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

               Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

               23 Upper O Connell Street, Dublin, Dublin
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Rotunda Hospital (sairaala) ja O'Connell Street sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Garden of Remembrance ja Parnell Square (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Abbey Streetin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jervisin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hyatt Centric The Liberties Dublin 120 €
                Hyatt Centric The Liberties Dublin

                Hyatt Centric The Liberties Dublin

                Dean St, The Liberties, Dublin
                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 St. Patrick's Cathedral, Christ Church Cathedral ja Vicar Street (konserttitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dublinin linna ja St. Stephen's Green ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. St. Stephen's Greenin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Four Courtsin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.