Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat Aamiaismajoitukset Dublin

Hae hinnat
Marilyn Mansion

Marilyn Mansion

3.0 kautta 5.0 37 Garville Avenue, Dublin, Dublin
Marilyn Mansion on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Luke's Hospital. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
48 €
KGT House

KGT House

3.0 kautta 5.0 61 Upper Dorset Street, Dublin
KGT House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta O'Connell Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
116 €
Number 31

Number 31

4.0 kautta 5.0 31 Leeson Close, Dublin
Number 31 on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The National Concert Hall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
52 €
St. Aiden's Guesthouse

St. Aiden's Guesthouse

3.5 kautta 5.0 32 Brighton Road, Rathgar, Dublin, Dublin
St. Aiden's Guesthouse sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Luke's Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
76 €
Gleann-Na-Smol

Gleann-Na-Smol

3.0 kautta 5.0 Kilrock Road, Howth, Dublin, Dublin
Gleann-na-smol sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Howth Harbour (satama). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
O'Neills Victorian Pub and Townhouse

O'Neills Victorian Pub and Townhouse

3.5 kautta 5.0 36-37 Pearse St., Dublin
O'Neills Victorian Pub and Townhouse on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Trinity College. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
129 €
FlyOver Bed and Breakfast

FlyOver Bed and Breakfast

3.0 kautta 5.0 223 Swords Road, Whitehall, Santry, Dublin, Dublin
FlyOver Bed and Breakfast on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Dublin City University (yliopisto) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
68 €
Albany House

Albany House

3.0 kautta 5.0 84 Harcourt Street, Dublin, Dublin
Albany House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Stephen's Green. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
ABC House Dublin

ABC House Dublin

3.0 kautta 5.0 57 Drumcondra Road Upper, Dublin, Dublin
ABC House Dublin sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Croke Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1903 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Almara Bed & Breakfast Dublin

Almara Bed & Breakfast Dublin

3.0 kautta 5.0 226 Collins Avenue West, Dublin, Dublin
Almara Bed & Breakfast Dublin sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dublin City University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Avoca House

Avoca House

3.5 kautta 5.0 110 Hollybank Road, Drumcondra, Dublin, Dublin
Avoca House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Croke Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkotenniskenttä. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta.
80 €
Seamount House B&B

Seamount House B&B

3.0 kautta 5.0 18 Seamount View, Malahide Road, Swords, Dublin
Seamount House B&B on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Swords Castle. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Lynden B&B

Lynden B&B

3.0 kautta 5.0 2 Mulgrave Terrace, Dublin, Dublin
Lynden B&B on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dun Laoghairen satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Marie's Bed and Breakfast

Marie's Bed and Breakfast

3.0 kautta 5.0 87 Cromcastle Road, Dublin
Marie's Bed and Breakfast on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beaumont Hospital (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Almanii B&B

Almanii B&B

3.0 kautta 5.0 217 Swords Road, Whitehall, Dublin, Dublin
Almanii B&B on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dublin City University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Löydä kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Dublin aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

Aamiaismajoitukset kohteessa Dublin – lomailua aidoimmillaan

Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Dublin, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Dublin, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

Kiehtoviksi kohteen Dublin Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

Kohteen Dublin Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset

Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Dublin Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Dublin parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

Suosituimmat hotellit Dublin

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.