Lennot Edinburgh

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Edinburgh

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Edinburgh olivat annetulla aikavälillä 92 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 179 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Edinburgh vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Edinburghiin

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on yhä suositumpi kaupunkilomien kohde. Lennot Edinburghiin ovat hyvin kysyttyjä, ja edullisia lentoja selataan kuumeisesti. Kiehtova Skotlanti houkuttelee tutustumaan ylämaan helmen upeisiin nähtävyyksiin ja vilkkaaseen kulttuurielämään. Halvat lennot Edinburghiin on onneksi helppo löytää, sillä tarjontaa on varsin paljon. Se on suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina, ja etenkin kesällä kaupungissa on runsaasti erilaisia tapahtumia. Halvimmat lennot Edinburghiin löytää vertailemalla hintoja ebookersin sivuilta. Kesän sesonkiaikaan lennot voivat olla hieman kalliimpia kuin muina vuodenaikoina, mutta koska mitään suurta piikkiä sesonkien välillä ei ole, ovat hinnat suhteellisen tasaisia ympäri vuoden. Hintatietoinen lentojen ostaja vertailee hintoja paitsi vuodenaikojen, myös viikonpäivien välillä. Jos lähtöpäivän valinnassa on yhtään joustovaraa, kannattaa ehdottomasti vertailla hintoja eri päivien välillä. Monesti samankin viikon sisällä voi olla isoja eroja hinnoissa esimerkiksi viikonloppuna ja keskellä viikkoa lähtevien lentojen välillä. Lennot Edinburghiin on kätevä löytää ebookersin kautta, ja laaja tarjonta takaa jokaiselle sopivan vaihtoehdon. Suorat lennot Edinburghiin kestävät noin kaksi ja puoli tuntia. Koska suoria lentoja on tarjolla melko rajoitetusti, kannattaa tutustua myös välilaskullisiin vaihtoehtoihin. Niitä on huomattavasti enemmän, eikä matka-aika välttämättä pitene kovin paljon. Välilaskullisilla lennoilla pääsee sitä paitsi halvalla Edinburghiin, sillä ne ovat lähes poikkeuksetta halvempia kuin suorat lennot. Pienellä budjetilla liikkuva voi löytää välilaskulla hyvinkin halpoja lentoja Edinburghiin.

Keskiaikaisen Edinburghin kutsu

Skotlanti tunnetaan ainutlaatuisesta tunnelmastaan, eikä sen pääkaupunki Edinburgh poikkea muusta maasta sen suhteen. Tunnelmallinen kaupunki on täynnä keskiaikaista lumoa, joka tekee siitä poikkeuksellisen houkuttelevan kaupunkikohteen. Se onkin itse asiassa valittu Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon. Edinburgh jakautuu vanhaan ja uuteen kaupunkiin, jotka ovat molemmat tuolla listalla. Ainutlaatuisen kiehtova Edinburgh kutsuu vaeltelemaan kapeilla kaduilla ja tutkimaan kaupunkia joka kolkalta. Historialliset linnat ja kiviset muurit saavat vierailijan kokemaan kuin olisi siirtynyt ajassa taaksepäin. Historia yhdistyy moderniin kaupunkikulttuuriin sujuvasti, sillä Edinburgh pursuaa erilaisia tapahtumia. Kulttuuri onkin hyvin merkittävässä roolissa Edinburghissa, joka on yhä useamman unelmakohde kaupunkilomien joukossa. Lentoja Edinburghiin on tarjolla paljon yhä suuremman kysynnän ansiosta. Niistä on helppo löytää itselleen paras vaihtoehto hinnan, aikataulun tai vaikkapa lentoyhtiön perusteella. Monipuolinen kaupunki sopii matkakohteeksi hyvin monenlaisille matkailijoille aina perhelomailijoista kaveriporukoihin ja romanttista viikonloppua kaipaaville. Edinburghin nähtävyydet tarjoavat paljon elämyksiä pidemmällekin lomalle, joten viikonloppu voi jäädä lyhyeksi.

Edinburghiin halvalla

Lento Edinburghiin laskeutuu Edinburghin kansainväliselle lentoasemalle (EDI). Se on vilkas ja sujuvasti toimiva lentoasema, jossa on helppo liikkua. Lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sieltä on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet minne tahansa kaupungissa. Välimatka taittuu nopeasti ja halvalla lentokenttäbussilla, joka kulkee tihein välein yötä päivää keskustan ja lentoaseman väliä. Muutamalla punnalla pääsee lentoasemalta keskustaan, ja tarjolla on myös edestakaisen matkan kattavia lippuja, jos tahtoo kerralla varautua myös paluumatkaan. Taksillakin on kätevä liikkua. Erityiset lentokenttätaksit kuljettavat nopeasti ja sujuvasti suoraan hotellille, ja niiden hinnat voi tarkistaa jo etukäteen netistä. Lentokenttätaksien lisäksi tarjolla on myös muita takseja, jotka ovat ihan yhtä luotettavia. Edinburghin keskusta on melko kompaktin kokoinen, joten siellä on helppo liikkua jalkaisinkin. Bussit kuljettavat kuitenkin tarvittaessa lähes minne tahansa kaupungissa tahtookin päästä. Kiehtovassa Edinburghissa tulee luultavasti käveltyä joka tapauksessa paljon, joten matkaan kannattaa varustautua hyvillä kengillä. Kilometrejä taittuu kuin huomaamatta tutkiessasi tätä monipuolista matkakohdetta joka laidalta.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Edinburgh?

✔️ Lennot kohteeseen Edinburgh maksavat yleensä 179 €–213 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Edinburgh, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 92 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Edinburgh?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Edinburgh yhdensuuntaiselle matkalle on tammikuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Edinburgh?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Edinburgh helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Edinburgh saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Edinburgh?

✔️ Voit muuttaa kohteen Edinburgh lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Edinburgh?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Edinburgh helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Edinburgh lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Edinburgh sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Air France, Lufthansa, KLM, Norwegian Air Shuttle. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Edinburgh (GLA) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Edinburgh (GLA), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Edinburgh Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi GLA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Air France, Lufthansa, KLM, Norwegian Air Shuttle
Halvin lento 179 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäEdinburgh
Lennon hinta115 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Edinburgh?

Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Air France, Lufthansa, KLM, Norwegian Air Shuttle

Edinburgh – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Leonardo Edinburgh Murrayfield
Cheval Old Town Chambers
Marine & Spa North Berwick
ALTIDO Haymarket
Clarendon Luxury Apartments
ALTIDO Brewers Rooms
Virgin Hotels Edinburgh
Cairn Hotel
Cityroomz Edinburgh
Best Western Edinburgh South Braid Hills Hotel
The Royal Scots Club Edinburgh
Point A Hotel Edinburgh Haymarket
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Edinburgh
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.