Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Suosituimmat Costa Brava hotellit

80 €
ALEGRIA Plaza Paris

ALEGRIA Plaza Paris

4.0 kautta 5.0 C/ Plaça París, 5, Lloret de Mar, Girona
ALEGRIA Plaza Paris on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 145 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun lanain.
75 €
htop Royal Beach

htop Royal Beach

4.0 kautta 5.0 Avd America 15 23, Lloret de Mar, Girona
Htop Royal Beach on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fenalsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 373 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat satelliittikanavat ja jääkaapit.
85 €
Aparthotel Costa Encantada

Aparthotel Costa Encantada

4.0 kautta 5.0 Cami de Santa Cristina-Les alegries s/n, Lloret de Mar, Girona
Aparthotel Costa Encantada on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fenalsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 285 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
66 €
htop Planamar

htop Planamar

3.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 10-12, Malgrat de Mar, Barcelona
htop Planamar on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset alueelliset kuljetukset sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 156 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja parvekkeen.
73 €
htop Caleta Palace

htop Caleta Palace

4.0 kautta 5.0 Avenida Cavall Bernat 122, Platja d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
Htop Caleta Palace on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja Gran. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja television.
Hae hinnat
Aqua Hotel Montagut Suites

Aqua Hotel Montagut Suites

4.5 kautta 5.0 Torrento de Can Gelat s/n, Santa Susanna, Barcelona
Aqua Hotel Montagut Suites on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Caletesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
ALEGRIA Maripins

ALEGRIA Maripins

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim 20-22, Malgrat de Mar, Barcelona
ALEGRIA Maripins on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 197 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
126 €
ALEGRIA Mar Mediterrania

ALEGRIA Mar Mediterrania

4.5 kautta 5.0 Paseo Maritim S/N, Santa Susanna, Barcelona
ALEGRIA Mar Mediterrania on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 128 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
86 €
htop Royal Sun

htop Royal Sun

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim s/n, Santa Susanna, Barcelona
Htop Royal Sun on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 217 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat satelliittikanavat ja minibaarit.

All inclusive -hotellit – Costa Brava

Jos haluat lomailla kohteessa Costa Brava ilman huolen häivää, sinun kannattaa ehdottomasti valita tavallisen majapaikan sijaan all inclusive -hotelli. All inclusive -matka kohteeseen Costa Brava sisältää aina kaiken mitä perillä tarvitset, joten sen varattuasi suurin osa matkajärjestelyistä on hoidettu. All inclusive -paketti on hieman tavanomaista huonehintaa kalliimpi, mutta koska se sisältää sekä ateriat että harrasteet, perillä rahaa ei suuremmin kulu. Tarkista kohteen Costa Brava all inclusive -tarjoukset jo tänään ja lähde matkalle, ja pääset kerrankin helpolla.

All inclusive -hotelli kohteessa Costa Brava suorastaan pakottaa rentoutumaan. Mihin menen syömään? Mitä tekisin tänään? Mistä saan neuvoja? Kun majoitut all inclusive -hotelliin, vastaukset ovat selvillä, etkä tarvitse karttoja tai oppaita. Tämä on erityisen tervetullutta, jos lähdet lomalle ennen kaikkea purkamaan stressiä. All inclusive -hotellissa se onnistuu taatusti.

Kenties kaikkein parhaiten kohteen Costa Brava all inclusive -hotellit sopivat lapsiperheille. Lasten kanssa reissatessa loma voi olla kaksijakoinen kokemus. Etenkin pienille lapsille kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten heille matka on aina elämys. Vanhemmille se voi sen sijaan olla jotain aivan muuta – etenkin, jos matkalle osuu mutkia tai esimerkiksi flunssaa. Ja vaikka kaikki menisikin hyvin, vanhempi joutuu aina järjestelemään yhtä sun toista. All inclusive -hotellissa merkittävä osa tästä taakasta on poissa. Ruokailuja et joudu pohtimaan lainkaan, sillä ne sisältyvät pakettiin. Sama pätee harrasteisiin. Ja osassa all inclusive -hotelleista mennään vieläkin pidemmälle. Niissä pakettiin sisältyy nimittäin myös lastenhoito, lapsille suunnattuja kerhoja ja paljon muuta. Usein viimeistään nämä palvelut muuttavat myös vanhempien matkan lomaksi.

All inclusive -hotelleihin liittyy monia väärinkäsityksiä. Moni esimerkiksi luulee, että kaikki all inclusive -hotellit ovat täsmälleen samanlaisia. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Sivustoltamme löydät esimerkiksi sekä vain aikuisille että vain lapsiperheille tarkoitettuja vaihtoehtoja, edullisia ja luksustason vaihtoehtoja sekä all inclusive -hotelleja, joissa koko all inclusive -kokemus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Moni myös ajattelee, että all inclusive -hotelli tekee lomasta tylsän. Tämäkään ei ole totta. Ennemmin all inclusive -paketti tulisikin nähdä vakuutuksena. Sen varaamalla varmistat, että lomasi ei voi mennä pieleen.

Viimeisimmät Costa Brava hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.