Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Costa Brava

80 €
Hotel Delamar - Adults Only

Hotel Delamar - Adults Only

4.5 kautta 5.0 Av. Just Marlés Vilarrodona, 21-23, Lloret de Mar, Girona
Hotel Delamar - Adults Only on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 4 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 205 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
60 €
Hotel Portofino

Hotel Portofino

3.0 kautta 5.0 Avda. Juan Carlos 1, Sector Portofino 1, C/Portofino 1, Castello d'Empuries, Girona
Hotel Portofino on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Platja d'Empuriabrava. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
72 €
Hotel Roger de Flor Palace

Hotel Roger de Flor Palace

4.0 kautta 5.0 Carrer Turo de L'Estelat, s/n, Lloret de Mar, Girona
Hotel Roger de Flor Palace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Golden Taurus Aquapark Resort

Golden Taurus Aquapark Resort

4.0 kautta 5.0 Passeig Marítim, 33, Pineda de Mar, Barcelona
Golden Taurus Aquapark Resort on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pineda de Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 440 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
77 €
Aparthotel Costa Encantada

Aparthotel Costa Encantada

4.0 kautta 5.0 Cami de Santa Cristina-Les alegries s/n, Lloret de Mar, Girona
Aparthotel Costa Encantada on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fenalsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 285 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
92 €
Aqua Hotel Onabrava & Spa

Aqua Hotel Onabrava & Spa

4.5 kautta 5.0 Avinguda del Mar, 6, Santa Susanna, Barcelona
Aqua Hotel Onabrava & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Santa Susannan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 350 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.
120 €
Park Hotel San Jorge & Spa

Park Hotel San Jorge & Spa

4.5 kautta 5.0 Avenida Andorra 28, Platja d'Aro, Calonge, Girona
Park Hotel San Jorge & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de Belladonan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 121 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
55 €
Hotel Ampuria Inn

Hotel Ampuria Inn

3.0 kautta 5.0 Avda. Tramuntana, Puigmal 5, Empuriabrava, Castello d'Empuries, Girona
Hotel Ampuria Inn on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Butterfly Park Empuriabrava. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 43 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
69 €
Hotel Marina

Hotel Marina

2.0 kautta 5.0 Av. Onze de Setembre, 48, Palamos, Girona
Hotel Marina on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palamosin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 67 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
72 €
Delfin Hotel

Delfin Hotel

4.0 kautta 5.0 Avd. Costa Brava, 2, Tossa de Mar, Girona
Delfin Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tossa de Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
135 €
Hotel Prestige Coral Platja

Hotel Prestige Coral Platja

3.0 kautta 5.0 Av. de Rhode, 28, Roses, Girona
Hotel Prestige Coral Platja on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rosesin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 167 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
201 €
Golden Bahía de Tossa & Spa

Golden Bahía de Tossa & Spa

4.5 kautta 5.0 Av. Puerto Rico, 29, Tossa de Mar, Girona
Golden Bahía de Tossa & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa Romana dels Ametllers. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 380 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
58 €
Hotel Helios Lloret

Hotel Helios Lloret

4.0 kautta 5.0 Avinguda de Just Marles Vilarrodona, 29, Lloret de Mar, Girona
Hotel Helios Lloret on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 228 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
100 €
Hotel La Caleta de Tamariu

Hotel La Caleta de Tamariu

3.0 kautta 5.0 C/ Pescadores, 13, Tamariu, Costa Brava, Palafrugell, Girona
Hotel La Caleta de Tamariu on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tamariun uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
52 €
Apartaments Estudis els Molins

Apartaments Estudis els Molins

2.5 kautta 5.0 Av. de Rhode, 22, Roses, Girona
Apartaments Estudis els Molins on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rosesin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 44 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Costa Brava

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Costa Brava

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Costa Brava

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Costa Brava? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Costa Brava. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 52 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 201 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Costa Brava?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Costa Brava löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Costa Brava halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 12853 majoitusliikettä kohteessa Costa Brava, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Costa Brava?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Costa Brava verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Costa Brava löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Costa Brava nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Costa Brava

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.