Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Lloret de Mar

94 €
Hotel Delamar - Adults Only

Hotel Delamar - Adults Only

4.5 kautta 5.0 Av. Just Marlés Vilarrodona, 21-23, Lloret de Mar, Girona
Hotel Delamar - Adults Only on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 4 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 205 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
72 €
Hotel Roger de Flor Palace

Hotel Roger de Flor Palace

4.0 kautta 5.0 Carrer Turo de L'Estelat, s/n, Lloret de Mar, Girona
Hotel Roger de Flor Palace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
77 €
Aparthotel Costa Encantada

Aparthotel Costa Encantada

4.0 kautta 5.0 Cami de Santa Cristina-Les alegries s/n, Lloret de Mar, Girona
Aparthotel Costa Encantada on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fenalsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 285 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
59 €
Hotel Helios Lloret

Hotel Helios Lloret

4.0 kautta 5.0 Avinguda de Just Marles Vilarrodona, 29, Lloret de Mar, Girona
Hotel Helios Lloret on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 228 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
97 €
Hotel Rosamar Garden Resort

Hotel Rosamar Garden Resort

4.0 kautta 5.0 Av. Magnòlia s/n, Lloret de Mar, Girona
Hotel Rosamar Garden Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Hotel Blue Sea Montevista Hawai

Hotel Blue Sea Montevista Hawai

3.0 kautta 5.0 Avinguda de la Roca Grossa, 5, Lloret de Mar, Girona
Hotel Blue Sea Montevista Hawai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 422 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
82 €
Alba Seleqtta

Alba Seleqtta

4.5 kautta 5.0 Carrer de la Sènia del Barral, 46, Lloret de Mar, Girona
Alba Seleqtta on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi täyden palvelun kylpylän, ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 176 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja LCD-television.
97 €
GHT Miratge - Adults Only

GHT Miratge - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Passeig de Camprodon i Arrieta, 37, Lloret de Mar, Girona
GHT Miratge - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
88 €
Hotel GHT Oasis Park & SPA

Hotel GHT Oasis Park & SPA

4.0 kautta 5.0 C/ Actor Pere Codina i Mont, 23, Lloret de Mar, Girona
Hotel GHT Oasis Park & SPA on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fenalsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 457 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
88 €
Hotel Marsol

Hotel Marsol

4.0 kautta 5.0 Passeig Jacint Verdaguer, 7, Lloret de Mar, Girona
Hotel Marsol on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
71 €
Gran Hotel Don Juan Resort

Gran Hotel Don Juan Resort

4.0 kautta 5.0 Carrer de la Riera, 77, Lloret de Mar, Girona
Gran Hotel Don Juan Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 869 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Villa de las Flores

Villa de las Flores

3.0 kautta 5.0 PASSATGE ANTONI CLAVÃ- 5, Lloret de Mar
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Water World (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kattoterassin. Tässä 3 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
99 €
Hotel Rosamar & Spa****S

Hotel Rosamar & Spa****S

4.5 kautta 5.0 Avenida Pau Casals 8-10, Lloret de Mar, Girona
Hotel Rosamar & Spa****S on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 261 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
90 €
Augusta Club & Spa - Adults Only (+16)

Augusta Club & Spa - Adults Only (+16)

4.0 kautta 5.0 Carrer dels Mestres, 6, Lloret de Mar, Girona
Augusta Club & Spa - Adults Only (+16) on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Can Comadran. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 172 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Evenia Olympic Palace

Evenia Olympic Palace

4.0 kautta 5.0 Avinguda del Rieral, 55, Lloret de Mar, Girona
Evenia Olympic Palace on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla 6 ulkouima-allasta, 4 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Lloret de Mar

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Lloret de Mar

Näytä kaikki

Kohteen Lloret de Mar hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Lloret de Mar? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Lloret de Marin uimaranta. Voit valita 442 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Lloret de Mar löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Lloret de Mar, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Lloret de Mar tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 16 lentokenttähotellia
 • 12 halpaa hotellia
 • 146 lapsiystävällistä hotellia
 • 7 luksushotellia
 • 40 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lloret de Mar


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Lloret de Mar, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Lloret de Mar niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Evenia Olympic Suites
 • Garbi Park Lloret Hotel
 • Hotel Acacias Suites & Spa

Nämä kohteen Lloret de Mar hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Delamar - Adults Only
 • ApartHotel Las Mariposas
 • Cleopatra Spa Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Lloret de Mar pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Anabel Hotel
 • Evenia Olympic Resort
 • Evenia Olympic Suites

Kohteeseen Lloret de Mar tutustuminen


Lloret de Mar on tunnettu rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Lloret de Mar ja sen lähellä kuuluu:

 • Lloret de Marin uimaranta
 • Església de Sant Romà
 • Can Comadran
 • Museu del Mar
 • Gran Casino Costa Bravan casino
 • Sa Caleta -ranta
 • Sa Caleta Cove

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Lloret de Mar, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Gerona (GRO-Costa Brava). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Lloret de Mar?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Lloret de Mar, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Lloret de Mar, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 3 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28°C päivisin ja 6°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 30°C ja öisin 13°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 4 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Lloret de Mar on 16 cm.

Viimeksi varatut hotellit Lloret de Mar

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.