Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Suosituimmat hotellit Espanja

Barcelona Airport Hotel 110 €
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hotel Playasol Mare Nostrum 128 €
  Hotel Playasol Mare Nostrum

  Hotel Playasol Mare Nostrum

  Avda. Pedro Matutes Noguera, s/n, Ibiza, Ibiza
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bossan ranta ja Gran Piruleto Park P. Bossa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Aguamar Water Park ja Ibizan katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Hotel Barcelona Princess 128 €
   Hotel Barcelona Princess

   Hotel Barcelona Princess

   Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus on 0,3 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Casa Batlló (rakennus) ja Guell-puisto ovat myös 10 kilometrin päässä. El Maresme-Fòrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Besòs Marin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Regina 85 €
    Hotel Regina

    Hotel Regina

    Alcala 19, Madrid, Madrid
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Las Calatravasin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) ja Sala Alcalá 31 -taidegalleria ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Eurostars Grand Marina 160 €
     Eurostars Grand Marina

     Eurostars Grand Marina

     Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      World Trade Center Barcelonan yritystilat ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Gates Diagonal Barcelona 115 €
      The Gates Diagonal Barcelona

      The Gates Diagonal Barcelona

      Avinguda Diagonal 205, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Sagrada Família ja Arc de Triomf (riemukaari) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Mar Bellan ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. Glòriesin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Llacunan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       W Barcelona 282 €
       W Barcelona

       W Barcelona

       Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vellin satama ja Santa María del Marin basilika ovat myös 3 kilometrin päässä. Barcelonetan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hard Rock Hotel Ibiza 340 €
        Hard Rock Hotel Ibiza

        Hard Rock Hotel Ibiza

        Carretera Playa d en Bossa, Sant Jordi de ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Aguamar Water Park ja Bossan ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Ibizan satama ja Figueretasin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

         Hotel Torremolinos Centro 32 €
         Hotel Torremolinos Centro

         Hotel Torremolinos Centro

         Plaza de la Independencia, 12, Torremolinos, Málaga
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Plaza Costa del Sol, Aqualand Torremolinos ja Playa de los Álamosin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Carihuela ja Bajondillo ovat myös 2 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja El Pinillon asema 30 minuutin kävelymatkan päässä.

          PortBlue Club Pollentia Resort 132 €
          PortBlue Club Pollentia Resort

          PortBlue Club Pollentia Resort

          Carretera Alcudia - Pto Pollensa Km 2, Puerto de Pollensa, Alcudia, Mallorca
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Bahia de Pollensa ja S'Albuferetan luonnonsuojelualue sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Alcudian ranta ja Vesipuisto Hidropark ovat myös 5 kilometrin päässä.

           Hotel Barcelona Universal 122 €
           Hotel Barcelona Universal

           Hotel Barcelona Universal

           Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Rambla del Raval (kävelykatu) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gato del Raval ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

            Barceló Raval 166 €
            Barceló Raval

            Barceló Raval

            Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
              
             4.5 kautta 5.0 Tähteä

             Rambla del Raval (kävelykatu) ja Gato del Raval sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

             Etsi hotellit kohteessa Espanja

             Kohteessa Espanja löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Espanja hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Espanja hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Espanja etukäteen. Lennot kohteeseen Espanja löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Espanja

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Espanja riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Espanja, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Espanja

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Espanja

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.