Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Barcelonan rannikko

100 €
Melia Sitges

Melia Sitges

4.0 kautta 5.0 Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges, Barcelona
Melia Sitges on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Balminsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 307 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
28 €
Camping 3 Estrellas

Camping 3 Estrellas

2.0 kautta 5.0 C-31, km 186, Gava, Barcelona
Camping 3 Estrellas on saanut loistavaa palautetta majoitustilojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Filipinasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 2 tähden leirintäalueessa on 133 majoitustilaa. Kaikki majoitustilojen tarjoavat Wi-Fi-yhteyden.
105 €
Dolce by Wyndham Sitges Barcelona

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona

5.0 kautta 5.0 Av. Cami De Miralpeix, 12, Sitges, Barcelona
Dolce by Wyndham Sitges Barcelona on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Terramar Golf Club (golfkeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 263 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
71 €
Platjador Hotel

Platjador Hotel

3.0 kautta 5.0 Paseo de la Ribera nº 35, Sitges, Barcelona
Platjador Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Golden Taurus Aquapark Resort

Golden Taurus Aquapark Resort

4.0 kautta 5.0 Passeig Marítim, 33, Pineda de Mar, Barcelona
Golden Taurus Aquapark Resort on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pineda de Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 440 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Aqua Hotel Onabrava & Spa

Aqua Hotel Onabrava & Spa

4.5 kautta 5.0 Avinguda del Mar, 6, Santa Susanna, Barcelona
AQUA Hotel Onabrava & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Santa Susannan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 350 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.
108 €
ME Sitges Terramar

ME Sitges Terramar

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim, 80, Sitges, Barcelona
ME Sitges Terramar on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de la Barra. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä vuonna 1932 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 213 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
79 €
Bel Air Hotel

Bel Air Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 169, Castelldefels, Barcelona
Bel Air Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Hotel El Cid

Hotel El Cid

1.0 kautta 5.0 Calle San Jose 39, Sitges, Barcelona
Hotel El Cid on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Romántico Can Llopis. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 1 tähden hotellissa on 74 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
81 €
Hotel MiM Sitges

Hotel MiM Sitges

4.5 kautta 5.0 Avinguda Sofia, 12, Sitges, Barcelona
Hotel MiM Sitges on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 77 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa minibaarin ja ilmaiset hygieniatuotteet.
47 €
Hotel Subur

Hotel Subur

3.0 kautta 5.0 Passeig De La Ribera, Sitges, Barcelona
Hotel Subur on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja rantabaarin. Tässä vuonna 1916 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 95 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
64 €
Hotel Calipolis

Hotel Calipolis

4.0 kautta 5.0 Av. Sofia, 2-6, Sitges, Barcelona
Hotel Calipolis on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
64 €
Kalma Sitges Hotel

Kalma Sitges Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo de la Ribera 65-68, Sitges, Barcelona
Kalma Sitges Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 47 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Ibersol Hotel Sorra d'Or

Ibersol Hotel Sorra d'Or

3.0 kautta 5.0 Passeig del Llevant, 3, Malgrat de Mar, Barcelona
Ibersol Hotel Sorra d'Or on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 257 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja television.
40 €
Hotel Canal Olimpic

Hotel Canal Olimpic

3.0 kautta 5.0 Ginesta, 13, Castelldefels, Barcelona
Hotel Canal Olimpic on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British School of Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Barcelonan rannikko

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Barcelonan rannikko

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Barcelonan rannikko

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Barcelonan rannikko? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Barcelonan rannikko. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 28 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 108 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Barcelonan rannikko?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Barcelonan rannikko löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Barcelonan rannikko halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 2355 majoitusliikettä kohteessa Barcelonan rannikko, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Barcelonan rannikko?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Barcelonan rannikko verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Barcelonan rannikko löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Barcelonan rannikko nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Barcelonan rannikko

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.