Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit L'Hospitalet de Llobregat

Hae hinnat
Hotel SB Plaza Europa

Hotel SB Plaza Europa

4.0 kautta 5.0 Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel SB Plaza Europa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 243 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hyatt Regency Barcelona Tower

Hyatt Regency Barcelona Tower

5.0 kautta 5.0 Gran Via 144, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hyatt Regency Barcelona Tower on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Fira Barcelona (messukeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 280 huonetta 29 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
75 €
Hotel Porta Fira

Hotel Porta Fira

4.5 kautta 5.0 Plaza Europa 45, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Porta Fira on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 311 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
55 €
Eurohotel Barcelona Gran Via Fira

Eurohotel Barcelona Gran Via Fira

4.0 kautta 5.0 C/ Ciencias 98-100, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Eurohotel Barcelona Gran Via Fira on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 116 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
75 €
Hesperia Fira Suites

Hesperia Fira Suites

5.0 kautta 5.0 Mare de Deu de Bellvitge 3, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hesperia Fira Suites on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
35 €
Hotel Travelodge Barcelona Fira

Hotel Travelodge Barcelona Fira

3.0 kautta 5.0 Carrer de la Botanica 25, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Travelodge Barcelona Fira on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 83 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja Wi-Fi-yhteyden.
36 €
easyHotel Barcelona Fira

easyHotel Barcelona Fira

1.0 kautta 5.0 Avinguda de la Granvia 22, Hospitalet de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat
EasyHotel Barcelona Fira on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía 2 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 204 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hotelito Boutique Cinca

Hotelito Boutique Cinca

3.0 kautta 5.0 Carrer Cinca 14, L'Hospitalet de Llobregat
Hotelito Boutique Cinca on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
97 €
Aura Park Fira Barcelona

Aura Park Fira Barcelona

3.0 kautta 5.0 Avda. Fabregada 54-56, Corner Avda. Del Carrilet, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Aura Park Fira Barcelona on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Camp Noun stadion sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 51 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotelito Boutique Mercat

Hotelito Boutique Mercat

3.0 kautta 5.0 Carrer Estruch 14, L'Hospitalet de Llobregat
Hotelito Boutique Mercat on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
60 €
Hotel Madanis

Hotel Madanis

4.0 kautta 5.0 Riera Blanca,10, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Madanis on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
77 €
Ona Living Barcelona

Ona Living Barcelona

3.5 kautta 5.0 Castelao 206-208, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Ona Living Barcelona on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 21 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
68 €
Hotel Fira Congress

Hotel Fira Congress

4.0 kautta 5.0 C/ de Jose Agustín Goytisolo, 9-11, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Fira Congress on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
94 €
AC Hotel Som by Marriott

AC Hotel Som by Marriott

4.0 kautta 5.0 Arquitectura 1-3, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
AC Hotel Som by Marriott on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 102 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Hotelito Boutique Camp Nou

Hotelito Boutique Camp Nou

3.0 kautta 5.0 Travessera de Collblanc, 19, L'Hospitalet de Llobregat
Hotelito Boutique Camp Nou on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset L'Hospitalet de Llobregat

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit L'Hospitalet de Llobregat

Näytä kaikki

Kohteen L'Hospitalet de Llobregat hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen L'Hospitalet de Llobregat? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Fira Barcelona. Voit valita 85 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa L'Hospitalet de Llobregat löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa L'Hospitalet de Llobregat, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, L'Hospitalet de Llobregat tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 12 halpaa hotellia
 • 18 lapsiystävällistä hotellia
 • 10 luksushotellia
 • 3 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa L'Hospitalet de Llobregat


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa L'Hospitalet de Llobregat, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Nämä kohteen L'Hospitalet de Llobregat majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel SB Plaza Europa
 • NH Collection Barcelona Tower
 • NH Barcelona Fira Suites

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa L'Hospitalet de Llobregat pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • NH Collection Barcelona Tower
 • Eurohotel Barcelona Gran Via Fira
 • Renaissance Barcelona Fira Hotel

Kohteeseen L'Hospitalet de Llobregat tutustuminen


L'Hospitalet de Llobregat on tunnettu arkkitehtuuristaan, festivaaleistaan ja teatteristaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa L'Hospitalet de Llobregat ja sen lähellä kuuluu:

 • Fira Barcelona
 • Centre Comercial Gran Via 2
 • Casa Batlló
 • Palau de la Musica Catalana
 • La Sagrada Familia kirkko
 • Camp Nou
 • Magic Fountain of Montjuic

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa L'Hospitalet de Llobregat, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa L'Hospitalet de Llobregat?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa L'Hospitalet de Llobregat, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa L'Hospitalet de Llobregat, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 121 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 10°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 139 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 28°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 147 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 187 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa L'Hospitalet de Llobregat on 594 cm.

Viimeksi varatut hotellit L'Hospitalet de Llobregat

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.