Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Les Corts

152 €
Fairmont Barcelona Rey Juan Carlos I

Fairmont Barcelona Rey Juan Carlos I

5.0 kautta 5.0 Avd Diagonal 661-671, Barcelona, Barcelona
Fairmont Barcelona Rey Juan Carlos I on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Camp Noun stadion on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 432 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Catalonia Rigoletto Hotel

Catalonia Rigoletto Hotel

4.0 kautta 5.0 C/ Sabino de Arana 22-24, Barcelona, Barcelona
Catalonia Rigoletto Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Masia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
225 €
Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt

Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt

5.0 kautta 5.0 Plaza de Pio XII, 4, Barcelona, Barcelona
Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Masia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 465 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
108 €
Melia Barcelona Sarrià

Melia Barcelona Sarrià

5.0 kautta 5.0 Avenida De Sarria 50, Barcelona, Barcelona
Melia Barcelona Sarrià on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja L’Illa Diagonal -kauppakeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 321 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
95 €
NH Collection Barcelona Constanza

NH Collection Barcelona Constanza

4.0 kautta 5.0 Carrer de Deu i Mata 69-99, Barcelona, Barcelona
NH Collection Barcelona Constanza on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja L’Illa Diagonal -kauppakeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 308 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
106 €
AC Hotel Victoria Suites by Marriott

AC Hotel Victoria Suites by Marriott

4.0 kautta 5.0 Carrer de Beltran i Rozpide, 7, Barcelona, Barcelona
AC Hotel Victoria Suites by Marriott on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Camp Noun stadion on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Derby Barcelona

Hotel Derby Barcelona

4.0 kautta 5.0 Loreto 21-25, Barcelona, Barcelona
Hotel Derby Barcelona on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja L’Illa Diagonal -kauppakeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 115 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
08028 Apartments

08028 Apartments

3.0 kautta 5.0 Carrer de Can Bruixa, 6-8, Barcelona, Barcelona
08028 Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hospital Universitari Quiron Dexeus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
69 €
Hotel Spa Senator Barcelona

Hotel Spa Senator Barcelona

4.0 kautta 5.0 Cardenal Reig 11, Barcelona, Barcelona
Hotel Spa Senator Barcelona on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 212 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
68 €
Aparthotel Atenea

Aparthotel Atenea

4.0 kautta 5.0 Joan Guell 207-211, Barcelona, Barcelona
Aparthotel Atenea on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja L’Illa Diagonal -kauppakeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 105 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Hostal Conde Güell

Hostal Conde Güell

2.5 kautta 5.0 Comte de Güell, 34, Barcelona
Hostal Conde Güell on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
Abba Garden

Abba Garden

4.0 kautta 5.0 Carrer Santa Rosa 33-37, Esplugues de Llobregat, Barcelona
Abba Garden on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Parc de Collserola (puisto) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 138 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
80 €
NH Sants Barcelona

NH Sants Barcelona

4.0 kautta 5.0 Carrer de Numancia, 74, Barcelona, Barcelona
NH Sants Barcelona on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 203 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Gran Derby Suite Hotel

Gran Derby Suite Hotel

4.0 kautta 5.0 Loreto 28, Barcelona, Barcelona
Gran Derby Suite Hotel on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta L’Illa Diagonal -kauppakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 41 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Hilton Barcelona

Hilton Barcelona

4.5 kautta 5.0 Avinguda Diagonal 589-591, Barcelona, Barcelona
Hilton Barcelona on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta L’Illa Diagonal -kauppakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 290 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Majoitus kohteessa Les Corts

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Les Corts, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Les Corts hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Les Corts suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Les Corts

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Les Corts. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Les Corts on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Les Corts ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Les Corts

Kohteessa Les Corts riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Les Corts parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Les Corts.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Les Corts

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.