Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Les Corts hotellit

Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt 126 €
Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt

Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt

Plaza de Pio XII, 4, Barcelona, Barcelona
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  La Masia ja Camp Noun stadion sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pedralbesin luostari ja Plaza de Espana (aukio) ovat myös 5 kilometrin päässä. Maria Cristinan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Palau Reialin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Collection Barcelona Constanza 119 €
  NH Collection Barcelona Constanza

  NH Collection Barcelona Constanza

  Carrer de Deu i Mata 69-99, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   L’Illa Diagonal -kauppakeskus ja Camp Noun stadion sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde ovat myös 3 kilometrin päässä. Les Cortsin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maria Cristinan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Fairmont Rey Juan Carlos I 161 €
   Fairmont Rey Juan Carlos I

   Fairmont Rey Juan Carlos I

   Avd Diagonal 661-671, Barcelona, Barcelona
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Katalonian ammattikorkeakoulu, Camp Noun stadion ja Pedralbesin luostari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Fira Barcelona (messukeskus) ja Plaza de Espana (aukio) ovat myös 5 kilometrin päässä. Zona Universitàrian asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Palau Reialin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Aparthotel Atenea 135 €
    Aparthotel Atenea

    Aparthotel Atenea

    Joan Guell 207-211, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     L’Illa Diagonal -kauppakeskus ja Camp Noun stadion sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pedralbesin luostari ja Plaza de Espana (aukio) ovat myös 3 kilometrin päässä. Les Cortsin asema ja Maria Cristinan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Sants Barcelona 162 €
     NH Sants Barcelona

     NH Sants Barcelona

     Carrer de Numancia, 74, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      L’Illa Diagonal -kauppakeskus, Plaza de Espana (aukio) ja Camp Noun stadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Montjuïcin maaginen suihkulähde ja Hospital Clínic ovat myös 2 kilometrin päässä. Plaça del Centren asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sants Estación asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Meliá Barcelona Sarrià 149 €
      Meliá Barcelona Sarrià

      Meliá Barcelona Sarrià

      Avenida De Sarria 50, Barcelona, Barcelona
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       L’Illa Diagonal -kauppakeskus, Rambla de Catalunya ja Hospital Clínic sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Casa Milà ja Camp Noun stadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Entençan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hospital Clínicin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       08028 Apartments Hae hinnat
       08028 Apartments

       08028 Apartments

       Carrer de Can Bruixa, 6-8, Barcelona, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hospital Universitari Quiron Dexeus ja Camp Noun stadion sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Pedralbesin luostari ovat myös 3 kilometrin päässä. Les Cortsin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Plaça del Centren asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Barcelona 258 €
        Hilton Barcelona

        Hilton Barcelona

        Avinguda Diagonal 589-591, Barcelona, Barcelona
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         L’Illa Diagonal -kauppakeskus ja FC Barcelona -museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Casa Milà ja La Rambla ovat myös 5 kilometrin päässä. Maria Cristinan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Les Cortsin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Les Corts

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Les Corts, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Les Corts hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Les Corts suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Les Corts

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Les Corts. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Les Corts on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Les Corts ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Les Corts

         Kohteessa Les Corts riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Les Corts parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Les Corts.


         Viimeksi varatut Les Corts Hotellit

         Viimeisimmät Les Corts hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.