Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Sabadell

58 €
Hotel Arrahona

Hotel Arrahona

3.0 kautta 5.0 Ctra De Barcelona 446 esq Pg Del Comerc, Sabadell, Barcelona
Hotel Arrahona on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 88 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Alcam Sabadell

Alcam Sabadell

3.0 kautta 5.0 481 Carretera de Barcelona, Sabadell
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Alcam Barbera Centro

Alcam Barbera Centro

3.5 kautta 5.0 Passeig del Doctor Moragas 234, Barbera del Valles
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Alcam Barbera del Valles

Alcam Barbera del Valles

3.0 kautta 5.0 Avda. Generalitat , 68, Barbera del Valles
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Täysin Huoneisto 20 'barcelonasta. Hutb-017731

Täysin Huoneisto 20 'barcelonasta. Hutb-017731

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Alcam Barbera Terraza

Alcam Barbera Terraza

3.5 kautta 5.0 Passeig del Doctor Moragas 157, Barbera del Valles
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
70 €
Catalonia Sabadell

Catalonia Sabadell

4.0 kautta 5.0 Placa Catalunya 10-12, Sabadell, Barcelona
Catalonia Sabadell on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Real Club de Golf El Prat sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 4 tähden hotellissa on 110 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
57 €
Exe Campus

Exe Campus

4.0 kautta 5.0 Campus de la Universitat Autònoma de, Bellaterra, Cerdanyola del Valles, Barcelona
Exe Campus on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 104 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
57 €
Eurostars Executive Hotel

Eurostars Executive Hotel

4.0 kautta 5.0 Calle Marie Curie, 2, Barbera del Valles, Barcelona
Eurostars Executive Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Huvila, oma Uima-allas, Poreallas ja Puutarha, Ihanteellinen Perheille 25 Minuutin Päässä Barcelonasta

Huvila, oma Uima-allas, Poreallas ja Puutarha, Ihanteellinen Perheille 25 Minuutin Päässä Barcelonasta

Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, poreallas ja pelihalli/-huone. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
70 €
Catalonia Gran Hotel Verdi

Catalonia Gran Hotel Verdi

4.0 kautta 5.0 Av. Francesc Macià, 62, Sabadell, Barcelona
Catalonia Gran Hotel Verdi on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Torre de l'Aigua (vesitorni) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 195 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
54 €
Campanile Barcelona

Campanile Barcelona

3.0 kautta 5.0 Carretera N 150, Sector Baricentro, Barbera del Valles, Barcelona
Campanile Barcelona on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 212 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
57 €
Exe Barberà Parc

Exe Barberà Parc

4.0 kautta 5.0 Carretera Nacional 150 KM 6.7, Barbera del Valles, Barcelona
Exe Barberà Parc on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
63 €
Hotel The Site Sant Cugat

Hotel The Site Sant Cugat

4.0 kautta 5.0 Cami de Can Camps 15-17, Sant Cugat del Valles, Katalonia
Hotel The Site Sant Cugat on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barcelonan autonominen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 96 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
20 €
Hotel Urpi

Hotel Urpi

3.0 kautta 5.0 Avda. 11 de Setembre, 40, Sabadell, Barcelona
Hotel Urpi sijaitsee lähellä kohdetta Real Club de Golf El Prat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Lentokenttähotellit Sabadell

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Sabadell läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Sabadell edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Sabadell voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Sabadell, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Sabadell läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Sabadell ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Sabadell ajoissa

Tarjoukset lentokentän Sabadell hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Sabadell hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Sabadell ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Sabadell hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Barcelona hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.