Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Fuengirola

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Fuengirola

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Fuengirola

Loma-asunnot + lennot kohteessa Fuengirola

Huoneistot + lennot kohteessa Fuengirola

B&B + lennot kohteessa Fuengirola

Matkapaketit kohteeseen Fuengirola

Parhaat lomapaketit kohteeseen Fuengirola

Lomapaketit kohteeseen Fuengirola Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Fuengirola 6-7:ksi Yöksi

Fuengirola – Matkat

Monenlaista nähtävää ja tekemistä useammallekin reissulle tarjoaa Fuengirola – matka tähän kiinnostavaan kaupunkikohteeseen takaa monipuolisen lomakokemuksen.

Fuengirola – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers räätälöi juuri sinun tarpeisiisi sopivan reissun. Majoituksesta lentoihin ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin – Fuengirola odottaa jo sinua ja perhettäsi.

Jos hankit lentoliput ja hotellin samanaikaisesti, säästösi ovat enimmillään jopa 9.6%^.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt vain muutaman napsautuksen päässä. On tullut siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa loma.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos satut löytämään jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Viimeinkin on koittanut aika toteuttaa toivomuslistasi. Kaipasitpa sitten arkea pakoon vuoristoon tai aavikon paahtaville hiekoille, me voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Fuengirola – Matkat

Tiesitkö, että tämän alueen asukasluku on noin 71 000 henkeä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen kuin suuntaat takaisin kotiin!

Fuengirola sijaitsee 440 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Madrid. Lähimpään kaupunkiin (Santa Fe de los Boliches) on matkaa 2 km.

Bioparc Fuengirola on hyvä paikka nähdä eläinkunnan edustajia ja kuulla, mitä niiden hoitaminen vaatii. Kokemus avaa takuulla niin lasten kuin aikuistenkin silmät.

Lomat on tehty ennen kaikkea rentoutumista varten, ja monille ihmisille tämä tarkoittaa retkeä meren rannalle. Valitse kohteeksesi joko Fuengirolan uimaranta tai Las Gaviotasin ranta, tai vieraile halutessasi molemmilla! Torreblancan ranta on toinen mielenkiintoinen vierailukohde, johon kannattaa myös tutustua, jos sinulla on aikaa.

Hyppää suoraan menneisyyteen kohteessa Yacimiento Arqueológico Romano, joka on yksi tämän seudun merkittävimmistä historia- ja kulttuurinähtävyyksistä.

Kohteen Castillo Sohail paksut kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat kuin suoraan saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon käymällä tässä upeassa paikassa.

Seiso suorana, koukista hiukan polvia ja ajattele vain palloa. Fuengirola Adventure Golf kutsuu sinut ja ystäväsi pelaamaan.

Fuengirola – Hotellit

ebookersin monipuolisesta tarjonnasta varaat majoituksen takuulla ilman ongelmia. Tälläkin hetkellä ebookersin sivustolla on yli 84 majoitusliikettä.

Kuka väittää, että hyvästä palvelusta täytyy maksaa itsensä kipeäksi? Hotel Reyesol ja Hotel Agur mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Ehkä toiveissasi olisi kuitenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiantuntevan henkilökunnan majoitusliikkeessä Holiday Polynesia pitää sinusta huolta koko loman ajan? Holiday Polynesia on sekin suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka osaavat arvostaa hienostunutta ilmapiiriä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Fuengirola

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Fuengirola

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Fuengirola

Näytä kaikki 838 majoitusliikettä kohteessa Fuengirola
Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

Paseo Maritimo Rey de Espana, 32, Fuengirola, Malaga
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (166 arvostelua)

  Hotel El Puerto by Pierre & Vacances on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fuengirolan ...

  Hotel El Puerto by Pierre & Vacances46 €

  Hotel El Puerto by Pierre & Vacances46 €
  Hotel Yaramar - Adults Recommended

  Hotel Yaramar - Adults Recommended

  Paseo Maritimo Rey de Espana 64, Los Boliches, Fuengirola, Malaga
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (52 arvostelua)

   Hotel Yaramar - Adults Recommended on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Bolichesin ...

   Hotel Yaramar - Adults Recommended76 €

   Hotel Yaramar - Adults Recommended76 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.