Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Benalmádena alkaen 67 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Benalmádena

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Benalmádena olivat annetulla aikavälillä 67 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 96 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

pe 12.11.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
67 €
SAS
ti 5.10.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
85 €
Vueling Airlines
ti 5.10.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
87 €
Norwegian Air Shuttle
pe 8.10. - pe 22.10.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
96 €
TAP Portugal
ma 27.9.
RVN
Rovaniemi
AGP
Málaga
105 €
Norwegian Air Shuttle
la 7.8.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
121 €
Air Baltic
pe 4.2. - pe 11.2.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
121 €
Lufthansa
pe 12.11.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
136 €
Finnair
su 3.10.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
139 €
TAP Portugal
su 15.8. - su 22.8.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
144 €
Norwegian Air Shuttle
ti 17.8. - ke 25.8.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
146 €
SAS
ti 8.6. - la 12.6.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
165 €
Vueling Airlines
ke 4.8. - ke 11.8.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
219 €
Air Baltic
su 11.7. - su 18.7.
HEL
Helsinki
AGP
Málaga
221 €
Finnair

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Benalmádena?

✔️ Lennot kohteeseen Benalmádena maksavat yleensä 96 €–221 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Benalmádena, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 67 €. Halpaa lentoa kohteeseen Benalmádena etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Benalmádena?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Benalmádena on marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Benalmádena?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Benalmádena helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Benalmádena saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Benalmádena?

✔️ Voit muuttaa kohteen Benalmádena lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Benalmádena?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Benalmádena helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Benalmádena lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Benalmádena, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Vueling Airlines, Norwegian Air Shuttle, TAP Portugal, Air Baltic, Lufthansa, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Benalmádena Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi AGP
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Vueling Airlines, Norwegian Air Shuttle, TAP Portugal, Air Baltic, Lufthansa, Finnair
Halvin lento 96 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Benalmádena?

SAS, Vueling Airlines, Norwegian Air Shuttle, TAP Portugal, Air Baltic, Lufthansa, Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.